MAC & Sephora - 35 тема

• 111 097
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Последните ми покупки са крем за около очи на Талиго, фон дьо тен Евърластинг на Кларинс, по препоръка прочетана тук  bouquet Засега и от двете съм доволна  Heart Eyes

Метеоритите аз им се чудех от както излязоха. Сестра ми тества и каза, че нищо не правели, съответно ги отписах ... уж. Обаче все ги мислех, и така докато не си ги купих 02 clair, без проба, насляпо.  Прекрасни са, точно фотошопват и фиксират грима. Не обичам парфюма и миризмата им особено, защото като цяло се дразня от ароматизирани продукти за лице, но при метеоритите преглъщам тези си възгледи в момента в който се видя в огледалото. Пробвах ги и на гола кожа, в смисъл без пудра или фд отдолу, много добре стоят също.

# 31
  • в 1001-та нощ
Моите компактни ще свършат до лятото, но мисля да продължа с рефилче Simple Smile

# 32
От мас- помпичка за Фдт; от сефора- две червила Шанел

# 33
  • Canada
В МАC не влизам много отдавна, нещо изгубих интерес към тяхната козметика  Blush

От Сефора последно взех помадата за вежди на Анастасия и лак Nails Inc.  Flutter

Благодаря за темата  bouquet

# 34
Последно от Мак си взех помпа и блендер.
От Сефора купих палитра на Sleek и този глос.

# 35
От МАС - коректор studio finish, а от Sephora - фдт chanel mat lumiere.  Peace

# 36
  • София
Последно си купих от пролетната колекция на Шанел лак за нокти sunrise trip, ружа и молива в лилаво. Peace
От MAC си купих коректор.

Видях двете колекции в Мак, нищо не си харесах. На снимки в интернет ми се видяха по-интересни.
Глосовете от Фламинго колекцията са красиви цветове, но имам подобни на други марки, които са по-хубави.
Колекцията Charlotte Olympia е в опаковки като евтино менте.

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 17:34 от Илли

# 37
Мерси за темата Simple Smile
Последно си взех от Сефора базата за устни на ТФ и едно сетче тяхно с руж и червило.

# 38
Последно си купих от пролетната колекция на Шанел лак за нокти sunrise trip, ружа и молива в лилаво. Peace
От MAC си купих коректор.

Видях двете колекции в Мак, нищо не си харесах. На снимки в интернет ми се видяха по-интересни.
Глосовете от Фламинго колекцията са красиви цветове, но имам подобни на други марки, които са по-хубави.
Колекцията Charlotte Olympia е в опаковки като евтино менте.

Същите впечатления от мен, тръгнах си без нищо от колекциите.

Последно не знам какво по-напред си купих, но най-последно днес си купих Strobe Cream Hydratant Lumineux от МАС. 

# 39
Не пазарувам често от Mac и Sephora, но чета тайно темичката. Позволявам си този път да се присъединя.

Последно от Мac пигмента Naked, от Sephora ружа Reflex на Chanel.

Много, много ми харесва палитрата на TF с аромат на праскови. Дано да я заредят тук и да успея да си я купя.

# 40
Последно от МАС MAC Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation.

От новите колекции засега нищо не ми хваща окото.

# 41
От пролетната лимитирана колекция на Диор този хайлатър е уникален просто.
http://www.dior.com/beauty/de_de/parfums-und-kosmetik/make-up/ge … tleuchtkraft.html
Пробвах го на ръката, но там бързо изчезна. Дали на лицето ще е траен,все пак ще има фдт под него?
Е това ме спира за сега да го купя.

# 42
Разгледах Фламингото, нищо не купих от него  Confused а такова чакане беше...
Ружовете за които отидох не са дошли и няма да дойдат. Веднага познах, че са сложили перманентни цветове в съответните гнезда.
Нищо друго не можа да ме грабне и си купих само един червило от перманентните, за утеха  Mr. Green

Обаче ми опаковаха покупката в жестока метална торбичка с пухкави дръжки и настроението ми отново беше на 6  Grinning  Two Hearts Two Hearts Страхотни са момичетата от МАС  newsm76

# 43
  • София
Да, и като питах това ли са всички ружове от колекцията, те казаха че били тези и всичко е дошло  Laughing

# 44
Аз директно си ги питах защо ги няма ружовете, знам им нещата на сън да ме бутнат  Mr. Green
Жалко, защото точно тези двата щяха да стоят страхотно.

Общи условия

Активация на акаунт