MAC & Sephora - 35 тема

• 111 635
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
a.l.e.n.a , къде в София, че нали разбираш, много съм на зор  Laughing и искам да си купя още днес  bouquet

# 91
Определено ББ крема ми харесва повече.

Днес не можах и аз да си взема нещо от новите колекции в Мас. Харесах неща, но имам много и нищо не ме грабна до степен да го взема веднага. После си купих палитрата Бонбон и се отказах и от червения лак, който заглеждах.
Пробвах по-тъмното матово червило в тубичка и много ми хареса, ако нямах толкова червила и носех мат щях да го грабна. Не изсушава много устните и е страхотно пигментирано и ярко. Задължително трябва да се нанася с четка и резултата е чуден при мен.
Харесах и пигмента на Олимпия, но на клепачите ми жълтееше и се отказах. Иначе е в много хубава кутийка той.

Харесвам обаче все повече светлото червило на Зак Позен и май ще си го взема следващия път. Става и за самостоятелно носене и за върху други червила.

Розовите фламинго не ме грабнаха никак.

Момичетата, в Мас обаче бяха гримирани в розово по случай колекцията разбира се и бяха много красиви! Ма много! Искам да ги поздравя специално, защото изглеждаха, млади, свежи, секси и готини. Heart Eyes
А Васи какво плисирана пола носеше лелеее красота!

Искав да похваля и да ви насоча към консултантаката на Герлен в Сефора, изключителен човек! Много ми допада, супер компетентна е и много добър човек. Обожавам да общувам с нея и ако искам нещо да купя, то ще отида специално от нея да го взема.  Мисля че се казва Валя или нещо такова и горещо я препоръчвам за общуване и консултации, ако ви трябва нещо от Герлен.
Същото важи и за консултантката им в Дъглас на горния етаж.
Смятам, че в момента Герлен обучава и наема много внимателно хора и са лидери в областа на обслужването и компетентността на българския козметичен пазар.
Правят ми много силно впечатление и въпреки, че съм им клиент от години все по-лоялен ще им бъда, защото ценя доброто обслужване все повече. Heart Eyes
Рядко поръчвам от нета, точно заради хубавото настроение от добро обслужване.
Днес например с покупката в Сефора ми подариха с палитрата чанта Сефора изненадващо и аз много се зарадвах. Някои ще каже "е нищо особено", но за мен е важен жест, а и чанта е разкошно оранжева и аз си ги ползвам техните доста.

Densi,в коя Сефора е тази консултантка-The Mall или Paradise ?Благодаря предварително...

# 92
В Дъ мол я засичам аз. Не знам дали ходи и в другата Сефора.

# 93
  • гр. София
Alvelina, аз лично харесвам базата за устни на MAC, но не съм пробвала тази на Too Faced, а и нямам желание след като тази на МАС ми върши перфектна работа.

# 94
Alvelina, аз лично харесвам базата за устни на MAC, но не съм пробвала тази на Too Faced, а и нямам желание след като тази на МАС ми върши перфектна работа.
Аз съм ги пробвала и двете и тази на Мас ми върши много по-добра работа.

# 95
Да попитам аз за Елф  Blush Ако е от сайта им, с превозвач ли поръчвате?

# 96
BB  на Герлен  light 02  дава порцеланов ефект и при мен не жълтее. Вече 03 е златист.

Пробвай задължително. Днес пуснах за две часа. Може да е от крема, който е нов.

Преди време козметична ми беше казвала за смесен тип кожа следното. Ако няма да излизам да си сложа крем за лице. Ако пък излизам само ББ крема, защото имаш и хидратираща функция. Лятото процедирах така и бях доволна.
В момента при мен е студ и силен вятър и затова слагам крем преди ББ.

# 97
Добре, благодаря, и моята кожа е смесен тип, имам на Диор BB-то  и съм много доволна, незнам това на Герлен дали има прилика  с него newsm78

# 98
Дели, няма опит с ББ на Диор. До колко си спомням беше с фактор 10. Този на Герлен е с 30  PA+++.
 За мен е важно да има висок фактор, че слънцето е коварно при мен.

# 99
Диорския ББ не го харесвам аз - за смесена/мазна кожа не е ОК, тъй като мазнее и оставя повече от сочен, дори мазен ефект. Като покритие го няма, но дори и не успява да ми изравни тена - общо взето ненужен ми е, а й няма достатъчно светъл цвят мисля.
От ББ-тата харесвам на Шисейдо, а от СС-тата този на Биотерм е най-добрия на пазара за мен  Peace

# 100
Дели, няма опит с ББ на Диор. До колко си спомням беше с фактор 10. Този на Герлен е с 30  PA+++.
 За мен е важно да има висок фактор, че слънцето е коварно при мен.

BB Hydra Life е с фактор 30+ РА+++ и предпазва учудващо добре от слънцето. Аз две тубички съм изхабила вече и това лято най-вероятно пак ще съм с него. Написах "учудващо", защото през лятото обикновено ходя по улиците намазана с нещо с фактор 50, но това ВВ ми върши идеална работа.

Holly Pink, на мен пък изобщо не ми мазнее и е по-покривен, отколкото ми е нужно. 
За продукти като ББ, СС и ФДТ май рядко има две еднакв мнения.Laughing

# 101

Holly Pink, това е на беиодерма нали, цвят лайт ли ползваш?
http://www.parfimo.bg/kozmetika-biotherm-skin-best-cc-cream-spf25

# 102
Този на герлен кой точно е и за каква кожа е? Аз имам СС крема на Шанел, ни май ще е много светъл за лятото. Чудя се, ако слагам мус бронзанта им под формата на 3, дали ще е ОК

# 103
Тифани за този аз питам, чудя се още,ще проверя и на място в МОЛА newsm78
http://www.enzo.bg/guerlain/lingerie-de-peau-bb-krem-za-izkljuch … echen-vnshen-vid/

# 104
  • София
Тифани за този аз питам, чудя се още,ще проверя и на място в МОЛА newsm78
http://www.enzo.bg/guerlain/lingerie-de-peau-bb-krem-za-izkljuch … echen-vnshen-vid/
Аз не го харесах този ББ ,много ми очертаваше линиите ,едва измазах една трета от тубичката и се отказах от него ( прежалих парите )

Общи условия

Активация на акаунт