MAC & Sephora - 35 тема

• 111 144
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Шанелската спирала,тази за която пишат не е водоустойчива,има друга на Шанел,която е водоустойчива и не е хубава.Кофи,че в Бургас нямаме Сефора,щях да се възползвам. Laughing

# 661
Шанелската спирала чисти ли се лесно или е водоустйчива? Иска ми се да я пробвам и тъй като утре ще съм в София, ще мина покрай някой МОЛ.

Не е водоустойчива, но издържа доста добре на влага. Според мен не се чисти лесно, затова пък е много хубава.

# 662
Ле волюм ми е тоталноят фаворит за спирала. А съм пробвала преди това какви ли не. Но откакто излезе съм й върл фен. Днес се запасих!  Heart Eyes

# 663
  • София
Само изрично гледайте да не вземете версията ULTRA-NOIR вместо класическата, защото се размазва много. Peace

# 664
  • гр.Добрич
Благодаря за съветите Hug

# 665
  • гр. София
А за моите мигли Шанелската спирала е една от най-ужасните спирали съществували някога. Най-добре ако имат минита си вземете за проба.  Peace

# 666
Днес си сложих шанелската спирала и преди малко като се погледнах в увеличително огледало видях, че се рони.  Rolling Eyes Не знам дали  не съм забелязала това преди или просто защото е на 5-6 месеца спиралата, но доста ронене е имало, че чак и на горния клепач. Да, знам че след три месеца се хвърлят спиралите, но аз ги хвърлям като свършат или ако много не ми харесват.

# 667

Благодаря Tifany1  Peace
Имам любима маска за лице от Сефора - нощната хиалуронова. Такова напомпване на кожата ми дава на следващия ден, видима разлика! Видях в Италия, че опаковките са сменени откакто аз съм я купувала, надявам се качеството да е същото или подобрено.
коя е тя? Може ли снимка?

# 668
коя е тя? Може ли снимка?
Ето тази е:

# 669
В нашата Сефора дали има четките за лице на Форео? Виждали ли сте ги? Така изглеждат:

# 670
Не, няма ги.

# 671
Благодаря ти, Денси  Hug да не се разкарвам натам значи  Crossing Arms

# 672
Никога не съм вижадала тази интересна четка, но можеш да се обадиш по телефона да попиташ, да не  е нещо новополучена.

# 673
  • София
Дали в Сефора ги има течните матови червила на Ту Феист, че напоследък само матови ми се носят  Simple Smile

# 674
  • София
А за моите мигли Шанелската спирала е една от най-ужасните спирали съществували някога. Най-добре ако имат минита си вземете за проба.  Peace

И за мен е така.

Никога не съм вижадала тази интересна четка, но можеш да се обадиш по телефона да попиташ, да не  е нещо новополучена.

Няма я тази четка.

Дали в Сефора ги има течните матови червила на Ту Феист, че напоследък само матови ми се носят  Simple Smile

Не, няма ги течните червила.

Общи условия

Активация на акаунт