MAC & Sephora - 35 тема

• 111 144
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Да не говорим, че МАС са лансирали неща, далеч по-интересни от едни праскови.
2010-та, когато пристигна колекцията на Дисни бройките бяха само по 3 от най-желаните неща.
И естествено най-лудите: моя милост и Денси бяхме пред магазина далеч преди да е отворил...в студ и дъжд Никой после не е коментирал как така само шепа хора имат продуктите и защо са свършили за секунди.
Аз лично никога не съм била "вип клиент", в Сефора и други магазини изобщо не ме познават, защото отивам сигурно 3 пъти в годината. Но когато искам нещо винаги намирам начин да го имам.

Целият проблем с прасковите не е, че палитрата е била малко и е свършила, а че не е извадена за да може да се разглежда. И да, донякъде и реакцията на консултантите. Не се казва на потенциален клиент "не си правете труда да я имате, вече я запазихме за други хора". В това отношение има да се учат много.
Да, маниаците ще си я купят по един или друг начин...но повечето хора просто искат да имат възможността да я разгледат.

# 646
Освен да помоля много Аленка, понеже сме близо да ползвам нейната и без това няма да е повече от общо 5 пъти и моята да я пусна на търг?! Mr. Green Whistling

Леле Жаки, спомняш ли си как им им изпотроших магазина тогава? От тогава обичам Надето Сивкова завинаги! И Ноар беше с нас, и трите бройки приключиха!

На мен много ми харесва бронзанта Сладък чай и вече го нося. Лимитката на Герлен не съм пробвала моя, само от тестерите в магазина/ някой ме помоли за описание и суоч/, но този носих.

Ето извадих палитра от Дисни.

Последна редакция: сб, 21 май 2016, 12:10 от densi

# 647
  • HH
Преди няма и два месеца ме зарибихте за метеоритете, сега от зор почнах да гледам къде я има въпросната прасакова Crazy Проблемът е, че не ползвам сенкти... Но пък ружът ми хвана окото.

И да питам тук, някой ползвал ли е benefit Roller Lash спиралата и Hervana ружът ?

# 648
  • София
Получих СМС, че в Сефора ще има намаление 20 % на всичко от 23.05 до 05.06.  Peace

Сега се чудя какво да си купя, не че нещо ми трябва, но да се отчета за намалението.  Grinning

# 649
  • София
Получих СМС, че в Сефора ще има намаление 20 % на всичко от 23.05 до 05.06.  Peace

Сега се чудя какво да си купя, не че нещо ми трябва, но да се отчета за намалението.  Grinning
Дали намалението ще включва и Шанел??Моля , който ходи да сподели.

# 650
  • София
Пише на всичко, което би трябвало да включва и Шанел.  Peace

# 651
  • София

Аууу благодаря много за инфото! Hug Hug Hug
Много ми е важно, защото имам спешна нужда от спирала на Шанел. Не се издържа вече!! Joy Mr. Green

# 652
Имаше ли Сефора във Варна?

# 653
  • София
За спирала се чудя дали отново да купя Волюм на Шанел или да пробвам на Бенефит Ролер Лаш.Някои може ли да даде съвет.Тази на спирала на Бенефит много блогърки я хвалят.

# 654
За спирала се чудя дали отново да купя Волюм на Шанел или да пробвам на Бенефит Ролер Лаш.Някои може ли да даде съвет.Тази на спирала на Бенефит много блогърки я хвалят.
Никога не бих ги сравнила. Peace
Хубав е Бенефита, но Шанела е брилянтен за моите мигли.

# 655
  • София
Никога не бих ги сравнила. Peace
Хубав е Бенефита, но Шанела е брилянтен за моите мигли.
Благодаря!Спести ми покупката на още една спирала , която няма да ползвам.Ще си подновя Шанела

# 656
Момичета, тези ружчета как са? http://theclassifiedchic.com/2015/07/06/too-faced-love-flush-blu … -photos-swatches/ Мяркали ли сте ги в нашата Сефора? Аз имам мн бегъл спомен за това, но не съм сигурна.

# 657
Имаше ли Сефора във Варна?
не, няма ✌

# 658
  • гр.Добрич
Шанелската спирала чисти ли се лесно или е водоустйчива? Иска ми се да я пробвам и тъй като утре ще съм в София, ще мина покрай някой МОЛ.

# 659

Благодаря Tifany1  Peace
Имам любима маска за лице от Сефора - нощната хиалуронова. Такова напомпване на кожата ми дава на следващия ден, видима разлика! Видях в Италия, че опаковките са сменени откакто аз съм я купувала, надявам се качеството да е същото или подобрено.

Общи условия

Активация на акаунт