Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~87~

• 41 698
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Оффф имало нова номинационна тема  ooooh!
Поне сварих да номинирам този път  Laughing
Де бля за другите ма Laughing

Васе крият се от тебе мъжете Laughing

# 61

ми а де  ooooh!

Heart Eyes

# 62

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 63
таз оФцъ се пъни за Нихан,пък тръгнала да се хвърля по врата на сина си убиец  Naughty

Мерсаж за темичката,Рени  Hug

Скрит текст:

Laughing Laughing Laughing

Привет и на тайфата  Hug Hug Hug

# 64
таз оФцъ се пъни за Нихан,пък тръгнала да се хвърля по врата на сина си убиец  Naughty

Мерсаж за темичката,Рени  Hug

Скрит текст:

Laughing Laughing Laughing

Привет и на тайфата  Hug Hug Hug
Айдееее, таз козъ отново ми изчезна Laughing е зарежи, ше си играем на тука има, тука нема Mr. Green

Ани Hug Heart Eyes

# 65
  • близо до брега на морето
Добро утроооо Hug Hug Hug
Събуждам се и гледам на екрана Бу Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и черната му косица Laughing-снощи съм отнесла и съм спала на стар Joy Joy Joy Joy,ма поне събуждането беше приятно Joy Joy Joy
Хубав ден на всичкииии Hug Hug Hug

# 66
Гюнайдън, прекрасни  Hug Hug Hug Хубава събота на всички  Peace

Миме  Hug Heart Eyes тва рекламата ли бе, сабах сабах  Shocked Mr. Green

За тези, които не са на работа днес, 21 епизод Кара Севда  Hug

http://data-bg.net/details.php?id=25375

https://www.youtube.com/watch?v=Tz8aVFhO8kU

# 67
Еви Heart Eyes Hug да бе злато Laughing
Благодаря Ви Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мятам го с кафето Laughing

# 68
Добро утро, хайде на кафе

Еве и всички, който работихте върху превода невероятни сте bouquet bouquet bouquet

ей сега сядам с удоволствие да я изгледам girluu

Прекрасен ден за всичкиии Two Hearts

# 69
Добър ден, утро за някои, работен за други
Нашите хора пазаруват

http://www.posta.com.tr/magazin/GaleriHaber/Kadir-Dogulu-ile-Nes … 4&PageIndex=2

# 70
Здравейте сладури Hug Hug Hug Hug
Еве Hug Heart Eyes много благодаря за превода bouquet бъдете живи и здрави Hug
Адаш Hug друго си е Бубето да те сабуди Joy Joy Joy Joy цел ден с усмивка на лицето требе да си Heart Eyes

# 71
Адашче Heart Eyes Hug-така е-ма като свърших сега със серията-ела ме виж-два реда сълзи,чак подсмърчам Laughing
Тежък епизод-пиша в скрипт,галиба ще е длъжко Mr. Green
Скрит текст:
Такаа.....Както споменах преди дни ми беше скучно и метнах епизодите отначало.тА вече мога да кажа със сигурност,нещо което съм подмятала и преди.За това състояние и за тая завист и злоба от страна на Тарък има бабато.Видиш ли първия ще стане като мен бербер,пък другия щот е умен и различен-той ще учи и ще стане друг човек.И досега продължава да се държи към по-големия като малоумно дете-ела вземи бръснарницата и ще си ми пред очите....Ми късно е либе за китка.Човека е толкова погълнат от завист и вече омраза,че врага го направи и убиец.Емирко е такова хахо-ма си върши работата в негова полза.Видя,че другите двама не са като наш Кемал и само се възползва от това им състояние.И занапред ще да е така-ей сега ще изкара по някакъв начин Тарък и тогава-мама миа.Както го нарича-малоумник-ще му върши черната работа срещу Кемал,даже тоз простак може пак да гръмне Shocked-всичко се очаква демек.А относно отиването до караколда и предаването на Тарък-друго не се очакваше от кахраманчето-бори се с Нихан и нейния избор преди време и доказа на себе си и околните как би постъпил.Не му е леко-но такъв е,характер и принципи които отстоява.А нИХАН-това което направи-е велико.Заради човека когото обича и знаейки ,че не може да предаде брат си-се отказа от тая болна любов и я поднесе на Асу-която пък точно това чака и работи всички около нея.Аннето нема я коментирам-толкова тежки думи му каза,знае че ще го нарани и евентуално ще го принуди на решение,което ще удовлетвори всички освен единствения и читав син...Не видяха ли за толкова време,че друга няма как да заеме място в сърцето му #Cussing out...мА сега видиш ли-или аз или оная другата...Ма тейзе-ти ако чакаш да видиш сина си мутлу и с чодгукларчета от тая,дето го натискаш-има бая време да се надяваш.Та вече клоня,че ще има годеж-пък за друго не знам-или не искам да мисля Laughing...Сякаш,взимат моя ашкъм Joy Joy Joy-тъй им се нервя hahaha hahaha hahahaБая длъжкж тана галиба-затова сустум Laughing

# 72
Нашите хора пазаруват

http://www.posta.com.tr/magazin/GaleriHaber/Kadir-Dogulu-ile-Nes … 4&PageIndex=2
Много са сладки  Heart Eyes Най-истинските  Sunglasses

Така е... някои карат на лайкове и "тайни знаци", а някои живеят пълноценно  Whistling Mr. Green

Зизи  Hug Heart Eyes Поли  Hug Heart Eyes Мичоно  Hug Heart Eyes

# 73
Нашите хора пазаруват

[/spoiler]

Така е... някои карат на лайкове и "тайни знаци", а някои живеят пълноценно  Whistling Mr. Green

Еви, и от мен  Hug, за всичко, което правиш

# 74

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Joy Joy Joy

Здрасти Hug Hug Hug

Еве love001

Здравейте сладури Hug Hug Hug Hug
Еве Hug Heart Eyes много благодаря за превода bouquet бъдете живи и здрави Hug
Адаш Hug друго си е Бубето да те сабуди Joy Joy Joy Joy цел ден с усмивка на лицето требе да си Heart Eyes
А аз у шокове Mr. Green hahaha

Общи условия

Активация на акаунт