Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~87~

• 41 688
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Адашче Heart Eyes Hug-така е-ма като свърших сега със серията-ела ме виж-два реда сълзи,чак подсмърчам Laughing
Тежък епизод-пиша в скрипт,галиба ще е длъжко Mr. Green
Скрит текст:
Такаа.....Както споменах преди дни ми беше скучно и метнах епизодите отначало.тА вече мога да кажа със сигурност,нещо което съм подмятала и преди.За това състояние и за тая завист и злоба от страна на Тарък има бабато.Видиш ли първия ще стане като мен бербер,пък другия щот е умен и различен-той ще учи и ще стане друг човек.И досега продължава да се държи към по-големия като малоумно дете-ела вземи бръснарницата и ще си ми пред очите....Ми късно е либе за китка.Човека е толкова погълнат от завист и вече омраза,че врага го направи и убиец.Емирко е такова хахо-ма си върши работата в негова полза.Видя,че другите двама не са като наш Кемал и само се възползва от това им състояние.И занапред ще да е така-ей сега ще изкара по някакъв начин Тарък и тогава-мама миа.Както го нарича-малоумник-ще му върши черната работа срещу Кемал,даже тоз простак може пак да гръмне Shocked-всичко се очаква демек.А относно отиването до караколда и предаването на Тарък-друго не се очакваше от кахраманчето-бори се с Нихан и нейния избор преди време и доказа на себе си и околните как би постъпил.Не му е леко-но такъв е,характер и принципи които отстоява.А нИХАН-това което направи-е велико.Заради човека когото обича и знаейки ,че не може да предаде брат си-се отказа от тая болна любов и я поднесе на Асу-която пък точно това чака и работи всички около нея.Аннето нема я коментирам-толкова тежки думи му каза,знае че ще го нарани и евентуално ще го принуди на решение,което ще удовлетвори всички освен единствения и читав син...Не видяха ли за толкова време,че друга няма как да заеме място в сърцето му #Cussing out...мА сега видиш ли-или аз или оная другата...Ма тейзе-ти ако чакаш да видиш сина си мутлу и с чодгукларчета от тая,дето го натискаш-има бая време да се надяваш.Та вече клоня,че ще има годеж-пък за друго не знам-или не искам да мисля Laughing...Сякаш,взимат моя ашкъм Joy Joy Joy-тъй им се нервя hahaha hahaha hahahaБая длъжкж тана галиба-затова сустум Laughing
Миме Hug Heart Eyes аз още не съм изгледала епизода, но от фрага вчера- планът на Емко успя и той нокаутира Кемо Peace верно  с хода, да го заведе при брат му, за да види истинския убиец, направи шах и мат Laughingпревърна брат му в най-големия му враг- той и тва каза на Туфан /от третия руски превод Laughing/- Най-големият проблем на човек е брат му. Ако той му стане враг, ще се превърне в смъртоносно оръжие за него Laughingдосега имаше завист и злоба от страна на Тарък, но все пак още му беше брат, но сега вече ooooh! Mr. Greenгоркият Кемо ooooh!едно е да се бори с мръсотията от Емко и съвсем различно със собствената си кръв/като го знаеме що за човек е/ ooooh!

Еве love001 Мичонка Hug Heart Eyes Ренка Hug Heart Eyesи на останалите Hug Hug Hug че не запомних кой тук, кой не Laughing

Пфффф, за пръв път откак гледам Карото, се вбесих на Емко #2gunfire #2gunfire #2gunfireне стига, че с толкова народ, работещ за него, не я намери пръв Mr. Green ма и се перчи на Кемо, че я спасил ooooh!тъпак, докато пристигне, оня можеше да й е пръснал мозъка Laughingвместо да си го изкара на некадърните си хора, той изпити ше поставя пред Кемо #2gunfire #2gunfire #2gunfireто безсилието дотам води Laughingцялата си отрова да излее върху него Mr. Green

Последна редакция: сб, 12 мар 2016, 15:14 от savovas

# 76
Васе Hug

Немоем ви четем чаршафите ooooh! Mr. Green

# 77
# 78
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е като изключим такива простотии ooooh! Laughing някои много го вземат навътре Laughing
Ма откачена работа Laughing става дума за актьори, не за мъжете им, та да нападат лично Mr. Green
Ми Васе, ти поне ни знаеш какви грозофили сме, какво да се правим сега на красавици  hahaha hahaha hahaha

# 79
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug HugЗдравйте !Мимета, Васе, Ренко, Поли, Ани , Еви ,Ирко

Наистина много тежка серия .Но не може все Емир да печели , надявам се в следващата да има малко светлина и за Кемо . Ама може и да е за добро да го отърват от това тесногръдо семейство и завистлив брат - така ще е по-свободен .Колкото и да нападаме Зезето , че е тъпо май само тя засега отстоява фронта , въпреки глупостта си преди това  .Голям дразнител е за Емир .А той внимава с нея , защото бомбата, която ще избухне може и него да го отнесе .
Знам , че е малко вероятно да се появи дете на Галип , но ми се ще заради това Емир да види , че не е толкова уникален и единствен  .Въобще , мисля си , че вече е време да се появи врага на Емир (който и да е той) , за да го видим на два фронта гадината .
Много сладки Несли и Кадир - естествени , неподправени и влюбени .
СОРИ ЗА ЧАРШАВА< АМА СЕ ОТНЕСОХ Embarassed

# 80
Гюнайдън, прекрасни  Hug Hug Hug Хубава събота на всички  Peace

Миме  Hug Heart Eyes тва рекламата ли бе, сабах сабах  Shocked Mr. Green

За тези, които не са на работа днес, 21 епизод Кара Севда  Hug

http://data-bg.net/details.php?id=25375

https://www.youtube.com/watch?v=Tz8aVFhO8kU

Еви на теб и Виолета едно голямо БЛАГОДАРЯ - да сте живи здрави ! newsm51 smile3501 newsm53

# 81
Е като изключим такива простотии ooooh! Laughing някои много го вземат навътре Laughing
Ма откачена работа Laughing става дума за актьори, не за мъжете им, та да нападат лично Mr. Green
Ми Васе, ти поне ни знаеш какви грозофили сме, какво да се правим сега на красавици  hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ирка Hug Heart Eyesма тая направо ме уби с това изказване Laughingзабелязала била Mr. Green без да познава хората ooooh!

# 82

Наистина много тежка серия .Но не може все Емир да печели , надявам се в следващата да има малко светлина и за Кемо . Ама може и да е за добро да го отърват от това тесногръдо семейство и завистлив брат - така ще е по-свободен .Колкото и да нападаме Зезето , че е тъпо май само тя засега отстоява фронта , въпреки глупостта си преди това  .Голям дразнител е за Емир .А той внимава с нея , защото бомбата, която ще избухне може и него да го отнесе .
Знам , че е малко вероятно да се появи дете на Галип , но ми се ще заради това Емир да види , че не е толкова уникален и единствен  .Въобще , мисля си , че вече е време да се появи врага на Емир (който и да е той) , за да го видим на два фронта гадината .
Аз на Зезето й се кефя Party и изобщо не е тъпа/ тъпотата й е само в любовта/, много умни ходове прави даже и Емко ше го отнесе Laughing Нихан не може да се справи с него, докато защитава брат си и стои омъжена Laughingвинаги ше я притиска и все нови манипулации ше измисля Laughing а по повод отърваването от семейството му, няма как да стане, прекалено е привързан и отдаден Кемал на тях Laughing и само ще страда от всички техни глупости Laughing

Много ме нерви тази серия ooooh! Mr. Green досега такова чудо не е било ooooh!вече няколко пъти я спирам, че да избеснея Mr. Green
Филипа Hug Heart Eyes

Последна редакция: сб, 12 мар 2016, 17:01 от savovas

# 83

Наистина много тежка серия .Но не може все Емир да печели , надявам се в следващата да има малко светлина и за Кемо . Ама може и да е за добро да го отърват от това тесногръдо семейство и завистлив брат - така ще е по-свободен .Колкото и да нападаме Зезето , че е тъпо май само тя засега отстоява фронта , въпреки глупостта си преди това  .Голям дразнител е за Емир .А той внимава с нея , защото бомбата, която ще избухне може и него да го отнесе .
Знам , че е малко вероятно да се появи дете на Галип , но ми се ще заради това Емир да види , че не е толкова уникален и единствен  .Въобще , мисля си , че вече е време да се появи врага на Емир (който и да е той) , за да го видим на два фронта гадината .
Съгласна напълно, и с Мимето също. Сетих се как в Езел бяха го притиснали със семейството му, а пък той там се отдалечи, за да действа по-ефективно с лошите. Ама Кемо засега се прави на по-принципен, със законови мерки действа.. Ще видим

# 84
  • In the light side of the Moon!
здравейте  wavey

Ренка  Hug за теми4ката!
Скрит текст:

Еви и Виолета  Hug
благодаря моми4ета
Скрит текст:

и на вси4ки за споделените коментари, преводи и разяснения  bouquet

хубав ден на вси4ки ви  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 85
Дайте нещо по-диетично , че иде лято !

# 86
# 87
здравейте  wavey

Ренка  Hug за теми4ката!
Скрит текст:

Еви и Виолета  Hug
благодаря моми4ета
Скрит текст:

и на вси4ки за споделените коментари, преводи и разяснения  bouquet

хубав ден на вси4ки ви  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Меги Heart Eyes де се губиш Rolling Eyes

Фили Hug

# 88
Това изглежда вкусно, а торта отказвам, ако ми е лошо.
За двубоя Емир - Кемал това клипче ми хареса

https://youtu.be/9yttqVTtLyg

# 89

Общи условия

Активация на акаунт