Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~87~

• 41 758
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Иве Hug

"А вот и мой подарок на день рождения!"

Диляра Озтюнч вернулась в Турцию из Мальдив, где отдыхала со своим парнем. Позавчера актриса отпраздновала свой день рождения. Имениннице исполнилось 27 лет. В качестве подарка Диларе был приподнесен автомобиль. Озтюнч сделала снимок напротив авто последней модели , с именными номерами( Цыфры-означают год её рождения 19(89) ) и разместила его в соц. сети . Дилара не указала кем был отправлен подарок.

Мойто Джери е по убаво Party алал да и е Mr. Green един фар сигурно е колко цялата ми кола Mr. Green

# 481
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тя сигур сама си го взела и ми се фали сега  Joy Joy Joy Joy
Еве  Heart Eyes Hug да ти и е живо и здраво порасналото момиче  Heart Eyes

# 482
Нищо чудно Laughing я севгили не виждам от нея Laughing като имаше не спре да се фотка с него Laughing

# 483
Нищо чудно Laughing я севгили не виждам от нея Laughing като имаше не спре да се фотка с него Laughing
Joy Joy Joy Joy Joy Joy тя не казва от кой е подаръка Laughing мож да е от родителите й Laughing

# 484
  • У Диспансера ...♥♥♥
Joy Joy Joy Joy Joy Joy тя не казва от кой е подаръка Laughing мож да е от родителите й Laughing
Ма баш си е от нея, че и балони му сложила  hahaha hahaha

# 485
Що ревлив народ у Карото ooooh!
Скрит текст:
У каждого своя боль, что терзает душу… И только тебе решать, в кого она тебя превратит...

# 486
Що ревлив народ у Карото ooooh!
Скрит текст:
У каждого своя боль, что терзает душу… И только тебе решать, в кого она тебя превратит...

Те и другите са ривали Laughing що не са ги дали Laughing

# 487
Васе Laughing

Скрит текст:
Има ли Езел в Дата newsm78 бяха го качвали ма търсачката не ми го намира Rolling Eyes имам го на дискове ма ме мързи да търсим че не съм ги надписвала Laughing

# 488
Васе Laughing

Скрит текст:
Има ли Езел в Дата newsm78 бяха го качвали ма търсачката не ми го намира Rolling Eyes имам го на дискове ма ме мързи да търсим че не съм ги надписвала Laughing
Ренка Laughing
Скрит текст:
има го http://data-bg.net/browse.php?search=%E5%E7%E5%EB&incldead=1&cat=0, но няма сийдъри и не мож да го изтеглиш Peace не го намираш, щото не задаваш опцията с мъртвите Laughing

Има го в Аветорентс със сийдъри - сезон 1 - http://-spam085-/details.php?id=190934   сезон 2 -  http://-spam085-/details.php?id=199938

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 16:19 от savovas

# 489
Благодаря за палчетата Hug
Добре е Айра.Операция на херния претърпя Рени PeaceИви много сладък кучо Hug

# 490
Браво Party Heart Eyes

Васе love001 newsm51

# 491
Здравейте момичета ! Hug
Еви , голямо мерсаш за епизода и да ти е жива и здрава дъщерята,и щастлива да си носи  името ! bouquet
Клари , всичко ще е наред с куци !
Освен , че сме фенки на Фатих Харбие и каста му, като гледам тука сме е се събрали и отбор кучкарки .Моето е Шумахер на 14 год. и половина -- слаеа Богу все още е добре и се държи .
Хубава съботна вечер ! newsm51

# 492
Рени,Филипини Hug Heart Eyes
Аз съм с три
2год и половин 1 и половина и 3месеца без 1ден Peace
Рени докато пиша и аз ще си пусна Езел.Тенкс за идеята за дискове на любими сериали HugЩе трябва да се преборя с датата и да си изтегля любимите сериали Peace

# 493
Браво Party Heart Eyes

Васе love001 newsm51
Ти успя ли да отвориш линковете на Авето newsm78 аз ги давам едни, като пусна поста, то ги превръща в други, изчезва avettorents.com Laughing

# 494
Браво Party Heart Eyes

Васе love001 newsm51
Ти успя ли да отвориш линковете на Авето newsm78 аз ги давам едни, като пусна поста, то ги превръща в други Laughing

Не Laughing ма си намерих сайта при чича ни Mr. Green Party

Рени,Филипини Hug Heart Eyes
Аз съм с три
2год и половин 1 и половина и 3месеца без 1ден Peace
Рени докато пиша и аз ще си пусна Езел.Тенкс за идеята за дискове на любими сериали HugЩе трябва да се преборя с датата и да си изтегля любимите сериали Peace
Еха Laughing Heart Eyes не знам в какво живееш Laughing ма аз си мечтаех ако бях в къща да си взема 3 Laughing Бетовен Mr. Green ротвайлер и лабрадор Laughing ма имам само един шпиц Heart Eyes на близо 9г Laughing

Общи условия

Активация на акаунт