Дългото чакане след трансфер - 46

• 62 066
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Маня, разби ме Joy

# 661
Аз за това бързам да си лягам че само сънищата ми останаха

# 662
Бързаш да сънуваш доктора hahaha
Ееехх, наистина само сънищата ни останаха.. Tired
Но пък каузата си струва bowuu

# 663
Къде сте бе момичета?Още сънувате?Имам питане-някоя от вас дали ползва прогестерон гел (Crinone) вместо утрогестана.Аз съм на него сега за първи път и ми се струва че страничните ефекти не са толкова много.

# 664
  • София
И мен ме интересува този гел. След като не ми е предписан, мога ли да питам доктора или ще реши, че много се ровя в нета Simple Smile Утрогестана го пия, но кринона, като гел може би ще ми понася по-добре... има ли разлика?

# 665
Аз съм на Кринон.Мисля че е по-добре от Утрогестана,защото не цапа и е с апликатор и лесно се поставя.Странични ефекти аз не съм имала и от 2.

# 666
Утрогестана заради зацапването ли го пиеш?На мен да ти кажа ми допада заради факта,че са еднократни апликатори,и го няма това ровене с утрогестана.Аз почти нямам шийка и имам яка психоза от инфекции-миене на ръце,дезинфектант и гледам нищо да не пипам докато сложа утрогестана.Та в този смисъл е по-добре,но док реши така иначе започнах с утрогестана.

# 667
Аз съм на Кринон.Мисля че е по-добре от Утрогестана,защото не цапа и е с апликатор и лесно се поставя.Странични ефекти аз не съм имала и от 2.
Не се подувам толкова както след утрогестана,то на мен всички хормони ми действат като набухватели.Завиждам на момичетата който съумяват да си запазят теглото след опит.

# 668
При мен се получава точно обратното.При всички опити отслабвам.Чувствам се много зле- психически.А пък и като висиш по 4 часа за преглед и ядеш по 1 на ден..... Sick

# 669
Ами аз принципно ям веднъж на ден,а през другото време препускам като кон,но явно това не е стрес за организма ми ,а по скоро застоя след трансфер.

# 670
  • пазарджик
Утре ми е теста,от вчера имам чувството ,че ще ми дойде цикъла,едни такива тъпи болки на моменти... newsm78 newsm78 newsm78

# 671
Ако се притесняваш отиди днес...кой ден ти е от ЕТ,мисля че ти е към 11-ти т.е ще покаже

# 672
Имам въпрос към момичетата, имали зацапване и след това + тест (предварително се извинявам, ако съм обидила някого):

колко време продължи, какъв цвят беше и колко силно? Беше ли придружено с болки като преди цикъл?

Благодаря  bouquet

# 673
Ellie DD според мен е още рано за пиклив тест-поне изчакай до четвъртък тогавд ще ми е 11я ден
А при всичките тези лекарства мислите ли че може да ни дойде МЦ?Аз докошкото знам след като се спрат лекарствата тогава идва МЦ

# 674
Утре ми е теста,от вчера имам чувството ,че ще ми дойде цикъла,едни такива тъпи болки на моменти... newsm78 newsm78 newsm78
Дани, аз и до днес имам такива болки, така че не се притеснявай. Ако е минал 10ти ден си готова за тест! Пускай!

Общи условия

Активация на акаунт