Дългото чакане след трансфер - 46

• 62 077
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Влизам с питане веднага, възможно ли е да ми се повръща толкова много от медрола, който го пия само сутрин по 1 от вчера? newsm78 #Crazy Thinking Вече се побърквам тотално- хормонално #2gunfire Sick #Cussing out

Хапваш ли преди да го пиеш?

# 616
Абе Шакира, аз не съм те отчайвала! Ти изброи куп симптоми, които са присъщи за жени в напреднала бременност. На тоя етап ги няма! По скоро хората като мен, които са БЕЗ никакви симптоми се отчайваха от това че нямаха всички твои симптоми. Аз бях отписала моя опит и нямах никва надежда, щото нямах твоите бодежи, придърпвания, някои пък се молеха за запек, други за диария, а ТОВА НЕ Е ПРАВИЛНО!
Говорех така, щото е много по добре да не очакваш нищо, а да се случи най голямата радост, отколкото фул със симптоми и накрая трагедия...
Кво се обяснявам и аз... Ти му подаваш ръка да помогнеш, то те лае! Не знам кой в чужбина, кой в България, ама тва си е типична българска черта!!!

Последна редакция: пн, 21 мар 2016, 17:22 от Шошии

# 617
Да, може да се каже, мъфин, бисквита или нещо от сорта, но е малко, дали си трябва закуска? То до няколко дни ще го спра тотално, но ми е странно положението. До вчера го намирах за нормално, но днес вече ми прави впечатление.
Хайде, всички бременни мами, да теглят по една майна, да вдишат няколко пъти, да се усмихнат и да продължим напред. Няма смисъл да се ядосваме и нападаме една друга, успели -не успели, всички сме един дол дренки, до вчера бяхме рамо до рамо, днес вече се делим........
Всички сме във войната с нашите тела да ни направят родители, само че едни сте малко по напред  bouquet Hug Heart Eyes

# 618
момичета, вдъхнете дълбоко и се успокойте. бременните сте и само вредите на плода, като се ядосвате.

# 619
Ехее момичета много сте изписали...Аз искам да честитя на всички видяли двете чертички и да имат лека и безпроблемна до края! Радвайте се на бременността, това е най-хубавия и най-чакания момент на една жена.
Съжалявам за тези които имат една чертичка, но момичета горе главите, битката продължава и ще успеете.Вярвайте! Hug

# 620
  • София
Добре тогава, аз като новобранец, на когото не е ясно - в коя тема да се преместя? Смятах, че тук е нормално да се споделя и след положителен резултат, ама щом не е така, отивам в някоя друга тема. Пък после, ако се наложи ще се връщам Simple Smile
А, да - и битката си продължава за всяка една от нас.  Успех, момичета и по-ведро Simple Smile

# 621
Шоши, подавам ти ръка!  Hug Heart Eyes
Бих написала много неща, знаем се вече от темите, а и на лични сме си писали.
Сега очаквам типично по български да ми теглите майната. Нещо такова очаквам. Или греша?!?!

# 622
Шакира, явно си се сблъсквала с една определена част от българите. Повечето ти казваме в очите какво си мислим, може и майна да теглим, но в следващия момент сме готови и в огъня да влезем за теб!  Naughty #2gunfire Shocked
Не слагай всички под един знаменател.

# 623
Шоши, подавам ти ръка!  Hug Heart Eyes
Бих написала много неща, знаем се вече от темите, а и на лични сме си писали.
Сега очаквам типично по български да ми теглите майната. Нещо такова очаквам. Или греша?!?!
Хахаха, а всъщност искам да те нагушкам, бременелке.. Не всички са като тези, от които си разочарована! Гуууш, голямооо!

# 624
Idacorr, не съм си и мислила да слагам всички под един знаменател. Естествено.  Peace
Шоши, гуш и от мен! Hug
Охх, олекна ми.

# 625
  • София
Добре тогава, аз като новобранец, на когото не е ясно - в коя тема да се преместя? Смятах, че тук е нормално да се споделя и след положителен резултат, ама щом не е така, отивам в някоя друга тема. Пък после, ако се наложи ще се връщам Simple Smile
А, да - и битката си продължава за всяка една от нас.  Успех, момичета и по-ведро Simple Smile

То пък с положителните резултати най-много ни е мястото тук, защото даваме надежда и кураж  Mr. Green
Моля те припомни ми твоите резултати какви бяха последно  Hug

Аз бях отписала моя опит и нямах никва надежда, щото нямах твоите бодежи, придърпвания, някои пък се молеха за запек...

Абсолютно се припознах  Mr. Green Щото предишния път при положителния тест имах жесток запек, а при отрицателния не и си предпочитах запекчето  Joy Всичко в кръга на шегата.
Аз бях с доста симптоми (може би 2-3 дни не съм ги усещала) и си признавам, че това малко ме успокояваше. Не за друго, а защото последния ми опит - неуспешен, който беше ЗЕТ нямах нито едно единствено симптомче. Аз мисля, че не толкова придълпвания, прибоцквания или болки в гърдите са симптоми, защото те са по-скоро то сложения ни Прегнил и хормоните, които си пием. Едни от най-сигурните симптоми (след като четох де що намерих от бременни момичета след инвитро) са странното  вагинално течение и зацапването на 6-8 ден. Това е лично мнение. Има и друго. Някой момичета може би по-добре усещат телата си, други се страхуват да не би да си мислят, че усещат нещо, а да няма нищо. Абе огромни са гамите от емоции, през които минаваме непрекъснато, дори и след положителен тест.
След моята извънматочна бременност, сега след този положителен тест аз просто се страхувах да направя втори тест ЧХГ. Няма да забравя как тествах всеки ден и ЧХГ не нарастваше правилно, но пък и нищо не се виждаше от доктор Стаменов и той имаше надежда до последно, дори когато след всичкото кървене и ужасни болки аз бях загубила моята.
Нека споделяме и доброто и лошото и се утешаваме и даваме надежда.  Hug

Последна редакция: пн, 21 мар 2016, 19:07 от Мagnollia

# 626
Да, може да се каже, мъфин, бисквита или нещо от сорта, но е малко, дали си трябва закуска? То до няколко дни ще го спра тотално, но ми е странно положението. До вчера го намирах за нормално, но днес вече ми прави впечатление.

Хапвай по-стабилно, защото медрола дразни стомаха, особено при по-дълъг прием. На мен като ми го изписваха за бронхита в доста по-големи дози, ми дадоха и нещо за стомах, но съм забравила какво беше.

# 627
Момичета, продължавайте да пишете всичко, което ви е на сърце. Добре, че ви има! Аз чакам за следващия опит, който ще бъде -живот и здраве- през юни, пия един тон хранителни добавки и се лашкам постоянно между отчаянието и надеждата. И в тази ситуация единствената ми утеха сте вие. Силно ви прегръщам, радвам се и плача с вас.

# 628
Я сега да питам тези с положителните тестове. Тресе ме нервата. Ама много! Днес в такава истерия изпаднах, че от нерви едва си поемах въздух. Притеснявам се да не съм  направила беля.И на работа изкрейзвам и тропам и квича.  Случвало ли ви се е, да се изнервяте лесно и да бучите?

# 629
Бихте ли ми казали за кой месец записват т.нар. "час за коментар на опита"? Утре ще ходя да си взема болничния и да съм подготвена с колко ще ми отсрочат срещата с д-р Стаменов.

Общи условия

Активация на акаунт