Дългото чакане след трансфер - 46

• 62 090
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Тази тема винаги е била най-емоционална - с много радост,с много болка и много сълзи.При моите перипетии ту съм активна,ту само чета, но страдам и се радвам със всяка от вас.Подкрепям Шоши,защото бременността наистина за някои жени е доста кошмарно изживяване и оставя трайни последици върху телата ни, но ги желая от сърце на всяка една от вас и вие също бихте дали всичко за да ги изпитате.От друга страна ако искаш да споделиш нещо и няма с кой го правиш с най-близките ,а тук момичетата се сближават.Аз много искам да пиша в темата "Предстои ми инвитро...",ама там никой не пише нещо,та се мъча с мойте въпроси тайничко и стискам палци да дойда в тази тема пак официално.
Искам всички да сте дебели, с гадене и страдащи от безсъние за около 9 месеца, пък и да давате по някой акъл на незабременелите още Simple Smile

# 601
Благодаря за подкрепата. Виждам, че някой ме е разбрал. Мохини, гуш. Змийче, като не пишат в "предстои ми"  пиши на мен!
Искам да кажа, че не се дразня на трепетите на успелите момичета, нито на тяхните усещания. Все пак аз самата успях и усещам някои от дискомфортите на бременността. Нека всеки споделя, НО темата е посветена на чакащите, на тези, които мечтаят да видят положителния тест. Има щастливи, има и разстроени, но моето възпитание и морал не ми позволяват, непосредствено след драматичния пост на някоя неуспяла съфорумка, аз да се оплача от каквото и да било свързано с бременността. Тя няма да възроптае, няма да направи забележка, но няма и да се почувства добре.
Нека не правим боза от темата, не исках написаното да става повод за спор. Темата не е за това. Темата е за "ДЪЛГОТО ОЧАКВАНЕ СЛЕД ТРАНСФЕР"
Гушкам ви всички.

# 602
Разбирам, че камъните са в моята градина. Просто не намерих къде да се оплача за да получа съвет. Но за пореден път се уверявам как никой не обича успелите. От опит знам, че предния път когато опитът ми беше неуспешен, излязох от темата веднага след отрицателния резултат. Но затова пък докато четях се нахъсвах и добивах кураж именно от успелите момичета. Не разбирам нещата по този начин, като вас. Не смятам, че подхвърлям храна на гладен човек. Смятам, че във форумите тук влизат доста интелигентни хора, но за пореден път се убеждавам, че се съпреживява повече на неуспелите, отколкото на успелите. Съжалявам, че съм засегнала някой с поста си. Добре, че на лични ми писаха повече момичета, отколкото ме нападнаха във форума. И все пак, ако някой се смята за засегнат, се извинявам от сърце, наистина.
Пишат ми хора от Германия и от Турция, пишат ми от България много. Благодарение на това, че споделям всичко във форума, някой хора си начертаха пътя, който да следват за да успеят. Знам, че голяма доза от успеха е Божия намеса, но споделянето е най-голямата утеха и дава много информация на хората, които четат отстрани.
Пак казвам - Съжалявам! Дори не ми минава през главата, че мога да засегна някой. Защото аз самата се радвам на успехите на всички и съм готова да помогна на всеки с каквото мога.. Въпрос на виждане, а и на различно възпитание. Все пак съм израснала в чужбина.
Извинявайте за отклонението. Чувствах се длъжна да го споделя и да се извиня.

# 603
Отидох да пускам втори тест и като се прибрах не мога да повярвам на написаното. Idacorr, гери, zvezdi искрено съжалявам, всичко това е Божа работа и когато му дойде времето ще стане. Не се отказвайте, който не е продължил той не е успял. Гушкам ви силно  Hug Hug Hug и смело напред.
nevena честито ти двойно резултатче, лека и безпроблемна до финала Hug
Мохини дълбок поклон, един ден ще се сещаш с усмивка за това време bouquet
Аз мисля, че Шакира не е искала никой да обиди, просто темата е по деликатна.
Да се отчета днес 12 ден ЧХГ 1382.00 newsm19  

# 604
Ангелче, честито. Радвам се за теб Simple Smile

# 605
Ангелче, честитоооо! Успех до края.  Party
А сега за камъка в моята градина. Шаки, всички, АМА ВСИЧКИ, бяхме съпричастни и с тежките ти моменти и с голямата ти радост. Не е честно след това да кажеш, че никой не обича успелите. Аз не съм "успяла" като теб, няма и да се смятам за такава до момента, в който не прегърна рожбата си, защото в нашата ситуация е възможно всичко. Иначе и аз видях плюса, и се радвам заедно с "успелите" и тъгувам с неуспелите.
 Peace

# 606
Малеее, ангелчееее, пу-пу, честито ти голяяяямо ЧХГ  Hug Praynig Heart Eyes

Шакира не съм съгласна с теб, че при неуспех трябва да напускаме темата, ей заради такива резултати като на ангелчето и др. момичета с + тест ще остана до края, пък за другата няма да се регистрирам. Радвах се и на теб и на другите дето бяха толкова активни. Просълзявам се от щастие всеки път когато някоя от вас напише че е забременяла-успешно. Аз се моля всеки ден да ми се гади и да повръщам, чакам го този момент, дай Боже да е скоро!
Не мисля, че момичетата тук не се радват на успелите, още повече че Шоши е от тях. Има какво да се учим още и именно за това седим тук.
Темата е малко по деликатна. Но, да, не си права за някои неща.
Стискам палци всичко при теб и при другите момичета да е наред 9месеца, да дебелеете и бременеете и да родите едни здрави и пухкави бебчета.
Ние сме след вас. Praynig Peace Hug

# 607
  • София

Момичета,
всички сме чувствителни - успели, неуспели - всички. Всеки по различен начин усеща различните постове. Аз също след неуспешен резултат /предпоследния/ след отрицателния тест не влизах повече в темата за чакането след трансфер. И влязох за първи път отново два-три дни преди трансфера ми сега. Мъката на всеки е голяма след неуспех, но пък си мисля, че момичетата, които са пред тест /точно дългото чакане им предстои/  имат нужда да четат колко много момичета са с положителен резултат, как започват да изпитват бременността  върху себе си. Несъмнено момичетата с отрицателен резултат, ако продължават да четат темата и след теста ще им става мъчно, може и да се подразнят, че някой се оплаква от страничните ефекти, ако така мога да се изразя, на бременността. Много е двуполюсно това нещо.
Аз също сам на мнение, че ако ти става тъжно от такива неща /като оплакванията от неприятните ефекти на бременността/ не е добре да четеш тази тема. В нея се споделят често такива неща. И двата предишни пъти, когато съм писала се е споделяло, ще продължава да се споделя.

Всеки по различен начин приема неуспеха си. Тъгата във всеки случай е неминуема. И няма едно правилно мнение.

Радвам ви се на всички, които споделяте положителни новини, мъчно ми е за всички, които споделят отрицателни новини, защото смятам че почти всички сме минали през неуспехи и през тъга.

И сега не знам до колко е резонно след този мой пост, но искам да се похваля, че днес 17-ти ден след трансфер ЧХГ е 5036. Щастлива съм и притеснена, защото първия преглед още не е дошъл.

# 608
Ида, иде и твоя момент да драйфаш като гейзер! Продължавай с борбата!

# 609
Някой изобщо не си направи труда да разбере, че упреците идват точно от бременни жени. Ама така е, както в България, така и в чужбина има едно малко нещо, което нито се продава, нито се купува с пари.

# 610
Олеее Магнолия, браво на теб, пу-пу всичко да е наред до края  bouquet Hug Praynig

Чакам го този момент Шоши, чакам го. Ехххх, целувки и едно силно гуш за всички, успели, неуспели, за 2рите дори по силно.  Heart Ето и едно сърце, да си знаете, че ви обичам.

# 611
Не ви разбирам. Кое не ми разбирате и за кое не съм права?  newsm78Естествено е всеки да има свое мнение. Шоши, точно ти все ме отчайваше с постовете си, че ми е било рано за всякакви симптоми. Точно тогава ти казах, че аз не бих отчаяла никого по този начин.
Аз спирам да отговарям по тази тема. Едно оплакване за супер гадно гадене и предизвика куп неразбиране точно от вече бременни момичета. Тези неща не ги разбирам. Но аз често не разбирам някой неща в БГ, за което съм упреквана...Ще свикна. Тук трябват дълги години за да свикнеш.
Но си ви обичам, навън се чувствам чужда. Понякога в собствената си държава също. Но все пак съм у дома.

# 612
  • София
 Idacorr   Hug Hug Hug Благодаря ти мила  bouquet Знам, че следващия път аз ще ти се радвам на хубавото ЧХГ. Знам как се минава през 9-те кръга на ада, така че съм сигурна в успеха на всяка от нас  newsm76

angelche75 Ех, колко тлъстичко ЧХГ - чудесен резултат, направо като за двечки бобчета  Hug Hug Hug

Момичета нека има мир и любов.  newsm51

# 613
Ангелче, Магнолия, страхотни ЧХГ-та. Силни сърчица и само усмивки от тук нататък ви желая  Hug

П.П. Момичета, май хормоните са ни в повече на всички - кой от стимулации, кой от бременност, ама все сме на ръба  Mr. Green
Аз ви предлагам да спрем с тази тема и да продължим с положителните резултати  Hug

# 614
Влизам с питане веднага, възможно ли е да ми се повръща толкова много от медрола, който го пия само сутрин по 1 от вчера? newsm78 #Crazy Thinking Вече се побърквам тотално- хормонално #2gunfire Sick #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт