Дългото чакане след трансфер - 46

• 62 092
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Мисля, че тук всички предпочитат гаденето на бременността, отколкото безсимптомието са НЕбременността.  Praynig Ида, Звезди, и на вас ще ви се гади скоро, момичета. Гушкам ви!

# 586
Гери, прегръщам те силно и теб.  Heart Eyes Hug bouquet

Благодаря Шоши  newsm51

# 587
Шайни, ти ме разби. Аз до обяд се чувствах парцал. Ако вечерта ме метне пак...ох..Толкова се надявах да приличам на майка ми, която е изкарала с мен тиха и безпроблемна бременност. Не че се оплаквам..ама е супер гадно. Така съм се чувствала след препиване в зората на младините си.

# 588
Благодаря ви момичета

# 589
Idacorr, Звезди където веднъж се е хванало семето, пак ще покълне. Не се отказвайте, момичета ! И аз минах през биохимична бременност и помня много добре какво е усещането.  Hug

# 590
Shyny отказаха ме Rolling Eyes
Ще си чакам 10 ти ден Praynig

# 591
Момичета, знам, че някои ще ме нападнат, ама... нека да бъдем по толерантни към другите и по адекватни към темата. Според мен не е уместно да се оплакваме от неща, за които сме си мечтали допреди месец. Особено при положение, че момичета, които за жалост не са извадили нашия невероятен късмет, биха дали всичко за да усетят тези симптоми, от които ние сега негодуваме. Някак некоректно ми е. Все едно да хвърлиш храна пред гладен човек.
Нищо лично към никой. Просто явно съм станала много състрадателна.  Wink

# 592
Шоши, тук всеки споделя каквото му тежи. И търси утеха и съвет. Защото някой вън от проблемите ни, не може да ги разбере.

# 593
Аз лично се радвам на всеки трепет и емоция, която изпитват бременните ни момичета, не се дразня на постове с неразположения предизвикани от бременността, но мога да говоря само за себе си.
Възможно е да има и хора, които да мисля така, както Шоши написа  Peace

# 594
Аз също не се дразня от това. Вълнувам се и се радвам с всяка една от вас, 1во + ЧХГ, 2ро удвоено ЧХГ, сакче, сърчице.... После обикновено ви напускам и не се прехвърлям в др. тема, но мислено съм с вас.   Peace  Hug bouquet

# 595
Бях се зарекла да не пиша повече в "Проблемно", защото засега съм успяла и бих се включила само, ако мога да бъда полезна с опита си на някого.
Не исках да дразня някои момичета, които са чувствителни и възприемат постовете на вече успелите като груби и нетолерантни...

Скрит текст:
Бременна съм от октомври, от декември съм само на легло. Единствените ми ставания са само до тоалетна, баня и клиниката.
От жена с тяло на манекен се превърнах в жената тюлен - всички стави ме болят до безобразие. Почти не мога да ставам сама от леглото, влача се като змия. От банята излизам със страх, че съм стояла 20 мин права, да не тръгне милото ми детенце да излиза, че няма какво да го задържи, шийката ми е ампутирана.
Моля се да е борбено поне още две седмици и да издържи.
Никога във форума не си позволих да се оплача от състоянието си(изключвам един пост за адска болка в гърдите)и потвърдителен отговор към друго момиче, че  нормално тазът да боли.
Няма и да се оплача, само Господ да е с нас и да запази детето.

Сега се отклоних така лирично, за да подкрепя Шоши.
Много е права според мен, да, знам, че всички ние се радваме на успеха, но някак не е етично до вчера да ревеш, че искаш чудото да ти се случи, а днес да демонстрираш страничните му ефекти.
Да, за някои не е леко, а други не усещат как износват здрави дечица.

Но пък трети се молят да повръщат девет месеца, да не стават от леглото девет месеца, да бият инжекции ежедневно девет месеца, за да станат майки поне един единствен път.

Постът ми не е насочен към някого конкретно, защото винаги има такива, които идват точно в тази тема и се оплакват след положителния тест.

Има няколко теми, в които момичетата могат да бъдат полезни със съвети или поне да ви подкрепят в нелекия път към финала, но в тази мисля не е уместно.

Честито на всички с положителни тестове, тези, които са с колебливи се моля да се стабилизират, а чакащите да получават най-големия дар след няколко дни.

Успех!  Hug

Последна редакция: пн, 21 мар 2016, 15:39 от Мохини

# 596
Мохини Hug Hug Hug

Не знаех какво да ти напиша, но исках да те подкрепя, защото предполагам, че ти е много трудно.  Hug

# 597
Мохинииии, изпращам на теб и твоето бебче моята подкрепа, прегръщам ви.
И ще се моля всичко при теб да е наред.  bouquet Hug Praynig Praynig Praynig Heart Eyes Heart Eyes Two Hearts

# 598
Начита, и аз не знам какво да ти напиша, освен Господ да е с теб и да не изпитва дълго търпението ти.
Аз съм ок.  Hug

Idacorr  и с теб да е.   Hug

# 599
Момичета преди много време по съесем различен повод от тази тема ,когаъо бях на предела на силите и нервите си една по голяма от мен жена ми каза:"просто вярвай ,вярвай че това което желаеш толкова силно ще се случи.Не спирай да мечтаеш-щом имаш мечти знсчи ще се бориш"
С това искам да дам кураж на всички момичета на които теста към момента не е положителен-това няма да е вечно.
Силно прегръщам всички
А на тези с положителните новини-моля продължавайте с тях да ни радвате и да ни давате поводи да мечтаем

Общи условия

Активация на акаунт