Дългото чакане след трансфер - 46

• 62 093
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Това ми е 2ри такъв опит хващат се, седят малко и после започва да пада...
В 2 лабораторий беше защото не бях сигурна в резултата от 1вата иначе пуснах пак в Надежда ииииии пада. Тъжна съм и в същото време не мога да си позволя да страдам и да се ядосвам, защото Хашито само това чака. Ще видим какво, къде, как и защо. Some day.... до тогава ще се изследвам, имам замразени, така че няма да се стимулирам поне за сега.
Прегръщам силно всяка една и стискам палци на всички, аз продължавам напред.  Peace
Съжалявам миличка  Hug
Проследете защо не продължава имплантацията. Явно има някакъв проблем. Моя приятелка прави няколко пъти опити и тя е с Хашимото. Последния път го правихме заедно и тя забременя. Сега малката е на година и половина. Ще се случи, сигурна съм. bouquet Кураж и се поглези  с нещо тези дни.  Hug

# 571
Сега продължаваме с изследванията, преди правих, но явно не е било достатъчно.
Силно прегръщам всяка една от вас.  bouquet Hug Heart Eyes

# 572
Ти не беше ли с + тест?! Е от това лекарство е да знаеш:)Ранно приспиване и будене посред нощите си е нормално ежедневие на повечето бременни.За гадене ми се струва рано ,но ако пиеш медрол той дразни стомаха и като станеш хапвай една бисквита.
За съжаление теста от вчера показа друго  Cry Но тъй като продължавам медрола, гаденето ще е от него. Благодаря  Hug Praynig bouquet
Съжалявам...пропуснала съм вчерашния явно

# 573
79,02 беше. Но макар и мазохистично да звучи, аз съм добре, предния път страдах повече.
Както казва Кобрата -продължаваме напред. Не мога да си позволя да се отказвам. Peace

# 574
Idacorr съжалявам, прегръщам те силно Hug

# 575
Не можеш разбира се...напий се поплачи си и след 2 месеца и всички изследвани пак на линия.Страшното идва когато док каже СТИГА,останалото време сме длъжни да се борим.

# 576
Нито една от нас, не бива да се отказва.
Всяка заслужава да прегърне едно малко, сладко ревливо бебче.
Както казвам, не е успяла само тази, която се е отказала.  Heart Eyes Heart Eyes bouquet Hug Praynig

# 577
Момичета много съм тъжна 12.8 е днес ако няма разлика в мерните единици, защото е в две лаборатории нещата не са на добре .та има ли разлика между mIU/ml и IU/ L
Съжалявам Звезди!Това е гадното на ранните тестове,но поне знаем че има макар и краткотрайна имплантация.Събери нови сили  Hug

# 578
 Idacorr ,  zvezdi___  прегръщам ви силни момичета, знам че ще се случи щастието на всички ни, вярвайте го и вие!

# 579
Момичета вие всички ли пиете ношпа след трансфер? На мен не ми изписаха и до сега нямам болки, но имам някакви леки придърпвания и побицкване. Дали, да не взема да пия? Днес ми е 7 ми ден? По колко взимате вие? Има ли схема newsm78

# 580
Момичета вие всички ли пиете ношпа след трансфер? На мен не ми изписаха и до сега нямам болки, но имам някакви леки придърпвания и побицкване. Дали, да не взема да пия? Днес ми е 7 ми ден? По колко взимате вие? Има ли схема newsm78
Ако си след ЗЕТ Стаменов не дава последно време,но иначе преди го пиех първата седмица 3 по 2 и после 3 по едно или при болка.Не вреди но намалява перисталтиката и ако си със запек не е много добре да взимаш максималната доза.Ти не искаше ли да правиш тест днес,или се отказа?

# 581
Оххх момичетааа днес много ми беше лошо сутранта. Гадене, гадене, а нищо не излиза..само слюнки. Откъде толкова слюнка се взе...В банята чак краката не ме задържаха и си седнах на пода...Брех, много е гадно..А мъжът ми после по телефона ми се смее и ми вика - Свиквай, така ще е. Ти не знаеше ли? Идваше ми да го удуша през телефона.

# 582
  • София
и по-зле ще става  Rolling Eyes

# 583
То ако можеш да повърнеш е добре,гадното е само гадене и който е казал че е само сутрешно да си яде ушите.Спомням си как до обяд-само гадене и към 18ч вечер всичко се връщаше с пълна сила,т.е каквото съм хапнала междувременно това е.

# 584
Zvezdi, idacorr, съжалявам за случващото се. Шайни, дано едничкото ти е с късмет! Шоши, стискам палци да наваксате със седмица и всичко да се нормализира!

Общи условия

Активация на акаунт