Дългото чакане след трансфер - 46

• 62 095
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, аз имам питане, кое от лекарствата предизвиква ранно ставане и гадене?
Честито на момичетата с удвоено ЧХГ  Praynig Стискам палци всичко да се развива нормално при вас  Heart Eyes bouquet
На тези момичета с отрицателните резултати, hug освен силната прегръдка, няма какво да им кажа - всички думи са излишни.  Hug bouquet Heart Eyes

# 556
Ти не беше ли с + тест?! Е от това лекарство е да знаеш:)Ранно приспиване и будене посред нощите си е нормално ежедневие на повечето бременни.За гадене ми се струва рано ,но ако пиеш медрол той дразни стомаха и като станеш хапвай една бисквита.

# 557
  • София
При мен е същата работа. Вечер заспивам права, сутрин ставам в 6... после в 8 ми се доспива ужасно. Но си мисля, че е от хапчетата. Май съм на максималните дози.

# 558
Аз пък сутрин час-два след медрола заспивам дори и права, вечер се обикалям едва заспивам и се будя през ноща като кукуряк и гледам тв

# 559
И аз за това питам.... Вечер заспивам още във въздуха, сутрин в 6 съм на крак, имам и нощно ставане до тоалетната и при всяко си мисля, че съм се наспала, но като легна се повъртя малко и отнасям плувката.

# 560
  • София
Момичета, здравейте в най- плодовитата тема, която съм срещала в под форум "проблемно забременяване" Simple Smile . С неземно щастие плахо се присъединявам към групата на положтелните тестчета. На 11.03.2016 ми беше трансфера на едно, 3-дневно ембрионче. Още в Петък, на 7-и ден след трансфера не издържах и си направих кръвен, отчете 11.28, днес повторих и резултатът ми е 51,69. Според мен нещата се развиват добре, но бих се зарадвала и на вашия "прочит" на стойностите.
Честито на всички бременни, кураж и смелост на отрицателните, а на чакащите спокойствие !

# 561
Ти не беше ли с + тест?! Е от това лекарство е да знаеш:)Ранно приспиване и будене посред нощите си е нормално ежедневие на повечето бременни.За гадене ми се струва рано ,но ако пиеш медрол той дразни стомаха и като станеш хапвай една бисквита.
За съжаление теста от вчера показа друго  Cry Но тъй като продължавам медрола, гаденето ще е от него. Благодаря  Hug Praynig bouquet

# 562
Момичета не мога да спра да плача и подсмърчам от радост
7-ми ден : ЧХГ 44.75
10-ти ден: ЧХГ 186.8
Милите ми снежни шушулки  Hug
Много съм се разчувствала, отивам да на прегръщам някой, че така не става  Embarassed

# 563
За съжаление теста от вчера показа друго  Cry Но тъй като продължавам медрола, гаденето ще е от него. Благодаря  Hug Praynig bouquet
Ида, какво друго е показал теста от вчера?
Грийнсоул, браво момиче!

# 564
Ами 10 ти ден 82, вчера 12ти -79, пусках го в 2 лабораторий. Поплаках си малко, събрах се, вдигнах глава и продължавам към следващия опит. Не мога да си позволя да се предавам, не толкова заради мен, колкото заради милото ми мъжле.
GreenSoul, честит ти хубав резултат, силно гуш от мен  Hug Heart Eyes

# 565
Ида, каквото и да стане, не се предавай! Гуш!

# 566
  • София
Ами 10 ти ден 82, вчера 12ти -79, пусках го в 2 лабораторий. Поплаках си малко, събрах се, вдигнах глава и продължавам към следващия опит. Не мога да си позволя да се предавам, не толкова заради мен, колкото заради милото ми мъжле.
GreenSoul, честит ти хубав резултат, силно гуш от мен  Hug Heart Eyes

Мила, защо в две различни лаборатории? Те могат да показват различнии стойности. Пусни утре в последната лаборатория, в която си се изследвала. Ако продължава да пада, тогава си права да си тъжна, но ако расте според техните данни можеш да се успокоиш. Не си спирай лекарствата. Утре няма как да се е усвоили,  но ако е ок ще е нараснало.
Прегръщам те  Hug

# 567
  • София
nevena, резултата ти изглежда чудесен. Дано така да продължи Simple Smile

# 568
Това ми е 2ри такъв опит хващат се, седят малко и после започва да пада...
В 2 лабораторий беше защото не бях сигурна в резултата от 1вата иначе пуснах пак в Надежда ииииии пада. Тъжна съм и в същото време не мога да си позволя да страдам и да се ядосвам, защото Хашито само това чака. Ще видим какво, къде, как и защо. Some day.... до тогава ще се изследвам, имам замразени, така че няма да се стимулирам поне за сега.
Прегръщам силно всяка една и стискам палци на всички, аз продължавам напред.  Peace

# 569
Момичета много съм тъжна 12.8 е днес ако няма разлика в мерните единици, защото е в две лаборатории нещата не са на добре .та има ли разлика между mIU/ml и IU/ L

Общи условия

Активация на акаунт