Дългото чакане след трансфер - 46

• 62 088
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • гр.София
Шоши, нормално е да си по-избухлива. И аз съм така и после се дразня, че вредя на себе си и ембриончето. Въпреки положителния тест бях много нервна преди прегледа дали всичко е наред, има ли сакче, има ли пулсации. Сега се притеснявам преди втория преглед дали се развива ембриончето както трябва...знам, че трябва да съм спокойна, но няма как да стане Confused
Нещата не свършват с положителния тест, той е само началото. Затова пожелавам успех на всички до края Hug Hug Hug

# 631
Уффф, знам. Аз днес си изгризах пластмасовите нокти от притеснение дали ще има сакче... Сега пък шаш, че е прекалено малко и отговаря на по ранна седмица. Явно емоциите са ми дошли в повечко.

# 632
Хей, момичета. Успокойте се. Хормоните не прощават и с напредването на бременността става още по-взривоопасно   newsm47

Може би трябва да се намери баланса между двете мнения. Момичетата, които са видели положителни тестове и сакче(та) е добре да споделят неразположенията си в темичката за забременели след ин витро. Там ще получат повече разбиране, съчувствие и полезни съвети. Много често се обсъждат подходящи лекове за гадене, болки и т.н. Тук едва ли някой ще може да им бъде от помощ.

Настоящата тема е за неволите, симптомите и притесненията в периода след трансфера до теста. Достатъчно е да се придържаме до същността заложена в заглавията на темите, като са възможни леки изключения. Наистина, всеки по различен начин преживява неуспеха и затова е хубаво да бъдем по-дискретни в споделянията.  Hug

Не се сърдете една на друга. Сигурна съм, че никой не влага лоши/злобни чувства. Въпрос на гледна точка е.

# 633
Девойки какво представлява зацапването-мисля(не знан дали не си въобразявам) ,че ми се промени цвета

# 634
  • гр.София
Маня, тук почти всички сме имали зацапване за ден-два. Не се притеснявай, казват, че е имплантационно зацапване. Ти кой ден стана след трансфер?

# 635
Бихте ли ми казали за кой месец записват т.нар. "час за коментар на опита"? Утре ще ходя да си взема болничния и да съм подготвена с колко ще ми отсрочат срещата с д-р Стаменов.
Най-вероятно ще изтресат нещо за след два месеца Sad

Маня73
, зацапването е тъмно кафяво на цвят, оскъдно и гъсто, нищо общо с нормалната менструална кръв.

# 636
Не е гъсто нито тъмно кафяво когато си слагам утрогестана вагинално  нали има някакъв секрет кпйто изтича имам чувдтвото че точно той е с леко променен цвят много светло кафяво та затова не мига да преценя дали е зацапване или моя фантазия😅

# 637
  • София
Не е гъсто нито тъмно кафяво когато си слагам утрогестана вагинално  нали има някакъв секрет кпйто изтича имам чувдтвото че точно той е с леко променен цвят много светло кафяво та затова не мига да преценя дали е зацапване или моя фантазия😅

Моя беше точно така - леко кафеникав и само за ден цапа и после го нямаше.

# 638
Маня, кой ден след трансфер си?

# 639
 На мен днес ми е 8ми ден след трансфера и пак казвам че въобще нр съм сигурна че не е плод на моята фантазия защото е много бледо
Днес бях пак на инжекция и питах дали не мога да си пусна кръвен тест на 11тия ден в петвъртък преди подледната инжекция и тя каза че може но доколко ще е достоверно....

# 640
аз имах само няколко точици.бяха кафеникави, като стара кръв. реално при около 30 процента от бременностите има зацапване, така че не се притеснявай.

# 641
Уффф, знам. Аз днес си изгризах пластмасовите нокти от притеснение дали ще има сакче... Сега пък шаш, че е прекалено малко и отговаря на по ранна седмица. Явно емоциите са ми дошли в повечко.
Шоши, сигурно ще навакса човечето Hug Нали хормона си расте нормално, пуска ли днес ново чхг?Хормоните ти бушуват с пълна сила и от там нервата Grinning. Всичко ще е наред.

# 642
Ох, Краси, дано! Стискам му палци на хайванчо. Пуснах ЧХГ днес -  4513, а преди 3 дни 1303. Удвоява се на 41 часа. В четвъртък пак ще го гледаме какво прави.
Колкото за зацепването, може да го има, може да го няма. Аз нямах нищо. Така че, тези които не зацапват, да не се шашкат.

# 643
  • София
Лелеле момичета, хормоните ви са избушили тотално... #Crazy Почти да превърнете най-позитивната тема в по-кървава и тези в Клюкарника.
Силно ви прегръщам всички   Hug Hug Hug и го давайте по-кротко, че крехките ви ембриончета нямат нужда от стрес, още повече пък породен от един форум.
Която има силно изразени бременни симптоми да си ги споделя спокойно, НО с много положителна емоция.
Която не е успяла или е под голямо съмнение - определено тук е мястото за подкрепа!!! yes

И за да се "изтъкна" малко - при мен почти няма нито с какво да се похваля, нито от какво да се оплача  Joy Съвсем да не мога да си намеря тема. Особено до преди 2 седмици минавах през 2-3 теми само да кажа: "Здравейте, при мен всичко е скучно и няма какво да пиша!"

Така че изживявайте всеки момент пълноценно. newsm51 newsm51 newsm51

# 644
Ох, Краси, дано! Стискам му палци на хайванчо. Пуснах ЧХГ днес -  4513, а преди 3 дни 1303. Удвоява се на 41 часа. В четвъртък пак ще го гледаме какво прави.
Колкото за зацепването, може да го има, може да го няма. Аз нямах нищо. Така че, тези които не зацапват, да не се шашкат.
Шоши, идеално е, ще видиш ще си навакса.Стискам палци за четвъртък Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт