Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 8

• 106 294
  • 799
  •   1
Отговори
# 105
25дни преди термина ми издадоха документите по ЖК за секцио заради седалищно. Няколко дни по-късно с др. Ослеков насрочихме дата за секцио 10 дни преди термина (той даде период от-до, аз избрах дата). В деня на приемането видяхме, че бебето се е завъртяло в правилната позиция. Питаха ме какво правим и аз, разбира се, си изчаках сам да тръгне да излиза. Знам, че и буквално преди секциото могат да погледнат с ехограф дали не се е завъртяло.

Правят клизма. Имат техни нощници, ако не желаеш да използваш свои.

# 106
Тоест прибра си се и отмениха секциото? Супер, благодаря 😃

# 107
Питаха ме - какво да правим. За мен не седеше въпросът да ме режат без да е нужно. Допопълних си всичките документи без дати, за да са готови в досието, като постъпя да раждам наистина. И по живо по здраво си тръгнах. Всички пред кабинета за прием ме гледаха странно защо съм толкова нахилена докато попълвах документите де  Crazy А иначе още при насрочване на датата ме питаха, ако се завърти, какво ще искам да се случи. Аз казах, че ще чакам да тръгне раждане, но изобщо не се и надявах, че ще ми се случи наистина.

# 108
  • София
Хубаво е, че чакат да се чуе и мнението на бъдещата майка, не бързат да режат.

# 109
Определено не бързат да режат. Според мен даже предпочитат естественото раждане.

# 110
  • София
аз имах миома на изхода и беше много рисковано нормално раждане и въпреки това ме оставиха до края. Д-р Димова само ми казваше, че много се притеснява от усложнения, но никога не ме насилваше за секцио. В крайна сметка сама реших накрая да е секцио, тъй като минах термин, детето си растеше, миомата също и Д-р Димова доста започна да се  притеснява,а и Михова ме предупреди и препоръча да не рискувам с нормално раждане.
Винаги се съобразяват с твоето желание Simple Smile

# 111
Супер, защото съм вече в 32 седмица, а малката е или седалищно, или напречно, не съм ходила досега в Надежда изобщо, ходя само при Ташков на жк и изобщо не знам как се процедира в такъв случай. Надявам се да не се реши чак в деня на планираното секцио де, а да се обърне по-рано, но така пък ми е по-спокойно, че дори да е планирано, пак можеш да си тръгнеш Laughing

# 112
  • София
д-р Ташков и д-р Тихомирова водят ли ЖК в "Надежда"?

# 113
  • София
Не, д-р ташков само изражда, тихомирова е към инвитро клиниката.

# 114
  • София
Не, д-р ташков само изражда, тихомирова е към инвитро клиниката.

Мерси! Peace

# 115
  • София
Искам да попитам какви са цените за проследяване на тонове и за видеозон в болницата? Не намирам в ценоразписа.

# 116
Убих се да я търся тази тема!

# 117
Snowflake19, видеозонът е 40лв. За тонове още не мога да кажа.

# 118
Тонове - 20лв. Ама това се коментира буквално през страница и на никого не му се прави труда да прочете малко назад.

# 119
  • София
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт