Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 8

• 106 302
  • 799
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, някой ходи ли на ЖК при Ташков в Сердика? Искам да питам ако помните кога започват записите на тонове Simple Smile

# 121
Момичета, някой ходи ли на ЖК при Ташков в Сердика? Искам да питам ако помните кога започват записите на тонове Simple Smile

От 34-та/35-та седмица започват да се следят тоновете при Ташков. Цената е 15 лв в болница Сердика.

# 122

Аз се следях при Ташков в Сердика по ЗК. Тоновете ги започнах по-рано по препоръка на другия лекар, който посещавах (но аз имах проблеми). Само веднъж ми измериха тоновете в Сердика и се отказах. Техниката е доста по-стара от мен, а аз не съм първа младост. След това ходех в Надежда, за 5 лв повече, няма какво да го правим на въпрос. Несравнимо е!

# 123
Момичета,може ли да кажете..тези който вече сте родили,след като се направи клизма преди секциото,дават ли възможност да се направи тоалет след като се  свърши работата в тоалетната?

# 124
Мимчо, разбира се че ще си направиш тоалет, няма как одрискана да те качат на масата. Моята клизма я направиха към обяд, а родих към 15 часа, време имах много на разположение.

# 125
  • Перник
Здравейте, понеже не съм говорила все още с лекарката която ме следи в Надежда относно секциото, питането ми е има ли възможност тя да го направи ли пак е който ти се падне?

# 126
Fellindra,Благодаря ти Simple Smile Предполагам и ако е спешно секцио пак може да се направи тоалет.
neji_s Аз съм при др Димова и исках тя да присъства задължително,и и казах. Тя си погледна графика за май и насрочи датата,и каза да ме запишат. Само незнам ако бебката реши да излиза по рано от определената дата дали може аз да и звънна или те от болницата да я извикат.... а тя дали ще дойде,това вече незнам.

# 127
  • Перник
Мимчо, благодаря за отговора.

# 128
Нежи, ако не се лъжа ти си при Арабаджикова, аз също. Последният път го коментирахме и тя каза, че няма проблем да направим планово секцио, ако се случи по-рано и не е в отпуск каза, че ще дойде веднага щом й звънна.

# 129
  • Северозапада
Здравейте! Някой може ли да препоръча лекар за колпоскопия и биопсия в "Надежда"?
Благодаря!

# 130
Здравейте! Някой може ли да препоръча лекар за колпоскопия и биопсия в "Надежда"?
Благодаря!

Д-р Христов. Ако е нещо сериозно, не знам дали има смисъл да продължаш лечението в Надежда - не е специализирана болницата за такива заболявания. Опитай в Токуда или в болницата в Плевен.

# 131
  • Северозапада
Притеснителен резултат от цитонамазка и са препоръчани като допълнителни изследвания. Надявам се да няма нещо сериозно  Praynig

# 132
Здравейте. Аз ще споделя за моето раждане в МБАЛ Надежда. На ЖК се следих при д-р Личева и съм много доволна- фина, отзивчива и обяснява всичко, което я питаш или искаш да знаеш, бих я препоръчала, но при нея винаги е пълно и въпреки това не съжалявам за избора си. Относно раждането нямах късмета тя да води раждането. Случи се така, че родих със спешно секцио, но попаднах на лекар от Спешен прием, който се държеше много високопарно. Става дума за д-р Анатолий Кръстев, за който май са прехвалени всички писани неща или има избирателно отношение както впоследствие научих. Такова разочарование от отношение при спешен прием с изтекли води, паднала тапа, да те питат защо коремът ти върви настрани, защо сте отишли толкова късно ,с арогантно и високомерно  държане, приемане и идване на лекаря веднъж от 01:30-7:30 и да те държат от 1:30 през нощта до идването на смяна сутрешна до 07:30 и тогава да се вземат мерки и друго внимание и отношение. Нямам думи, с които да опиша това което чувствах тогава и сега. С това отношение родих със спешно секцио поради вдигане на температура и съм безкрайно доволна за екипа, който водеше секциото- д-р Стоянова, д-р Арабаджикова, д-р Плосков и акушерките, на които не помня имената. Страхотни лекари, които направиха всичко за да съм добре и малкото човече, което се появи също. Като цяло съм доволна и в отношението и на Неонатологичното отделение, храна всичко беше на ниво.

# 133
  • Перник
Здравейте. Аз ще споделя за моето раждане в МБАЛ Надежда. На ЖК се следих при д-р Личева и съм много доволна- фина, отзивчива и обяснява всичко, което я питаш или искаш да знаеш, бих я препоръчала, но при нея винаги е пълно и въпреки това не съжалявам за избора си. Относно раждането нямах късмета тя да води раждането. Случи се така, че родих със спешно секцио, но попаднах на лекар от Спешен прием, който се държеше много високопарно. Става дума за д-р Анатолий Кръстев, за който май са прехвалени всички писани неща или има избирателно отношение както впоследствие научих. Такова разочарование от отношение при спешен прием с изтекли води, паднала тапа, да те питат защо коремът ти върви настрани, защо сте отишли толкова късно ,с арогантно и високомерно  държане, приемане и идване на лекаря веднъж от 01:30-7:30 и да те държат от 1:30 през нощта до идването на смяна сутрешна до 07:30 и тогава да се вземат мерки и друго внимание и отношение. Нямам думи, с които да опиша това което чувствах тогава и сега. С това отношение родих със спешно секцио поради вдигане на температура и съм безкрайно доволна за екипа, който водеше секциото- д-р Стоянова, д-р Арабаджикова, д-р Плосков и акушерките, на които не помня имената. Страхотни лекари, които направиха всичко за да съм добре и малкото човече, което се появи също. Като цяло съм доволна и в отношението и на Неонатологичното отделение, храна всичко беше на ниво.
Честито, бъдете здрави и щастливи  Simple Smile

# 134
Славка, да сте живи и здрави!
Абсолютно същото отношение получих от този лекар и аз, когато го посетих за първа женска консултация.
Разговорът протече изключително високомерно и като разбра, че съм с къса шийка ми каза, че то сега на първи преглед няма какво да гледа тогава, по-добре да направя серклаж и да се върна при него.
Аз се записвам при него на жк, не за друго, но нямаше часове за другите, а той ми обяснява, че като за първи път нямало да правим нищо и било Божа работа, след серклажа евентуално сме можели да започне с консултациите.
Естествено не се върнах никога при него и е единственият човек в Клиниката, за който категорично мога да твърдя, че мястото му не е там.

Записах се при д-р Арабаджикова, жената трепери над мен сякаш тя е бременна. И звъни и се интересува как съм и два пъти месечно съм при нея, никога не претупва прегледа и винаги излизаме нахилени от кабинета й. Невероятна е. Голям Човек.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт