Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 8

• 106 307
  • 799
  •   1
Отговори
# 135
Честито Славка! Бъдете живи,здрави,много щастливи и усмихнати! Важното е,че всичко е минало добре накрая!
Аз само не разбрах,защо при положение,че има изтекли води,тапата е паднала...е чакано от 1-30 до 7-30 да започне операцията? Др Кръстев,защо не започна той секциото? Разкритие знам,че при секциото май не се следи....не разбирам? Адр Личева знаеше ли,че е започнало раждане?
Аз също там съм решила да си раждам със секцио и силно се надявам ако бебка тръгне преди определената дата др Димова да я извикат и тя да дойде   Praynig Praynig Praynig

Мохини,каква е дължината на шийката ти в момента и в коя седмица си ти? И за съм със скъсена шийка,моята в момента е 2.3

# 136
  • София
и аз не разбрах,хем и се скарали че късно дошла, хем чакали после  Rolling Eyes
и аз отидох към 22 часа с течащи води.
аз бях с претенциите че искам да дойде следващия ден, ама ми казаха че ще почакаме само ако може, следиха тонове, гледаха бебето.
и малко след полунощ си ме клъцнаха  Rolling Eyes

# 137
Сега е 15-16 мм. Беше станала 12 преди 2 седмици и така се стреснах, че висях само с вирнати на стената крака. Не знам дали от това или човекът се намести, ама си върнах старите размери. След серклажа съм все с тази дължина. Имаше риск от преждевременно между 26 и 28 седмица, ама сега доки казва, че съм изкласила, ама да лежа още. Обеща в 36 седмица да ме пуска на разходки.  Grinning

# 138
Аз отидох с мисълта да раждам нормално. През цялото време от 1:30 до 7:30 докато му свърши смяната не дойде дори да попита как съм въпросният лекар, само дойде да ми се скара защо не съм казала, че имам миомен възел, а то си го пишеше в обменната карта, да не говорим че акушерката с него на смяна беше също толкова неотзивчива. Просто човекът си реши да си чака минаването на смяната и да не се занимава. Явно отношението му е избирателно и аз също смятам, че мястото му е не е в болницата, поне не в тази. относно това, защо моята лекарка не  е била политиката на болницата е да се ражда в смяната на лекарския екип който е на смяна. Въпреки всичко съм доволна, че попаднах на Арабджикова, Стоянова, Плосков, страхотни лекари. Успех на всички.

# 139
  • София
Имам въпрос към раждалите в Надежда момичета. Кога издават:45 дневния болничен, направление № 7 ;обменна карта( в случай,че раждането не се състои в Надежда) .

# 140
 И аз имам крайно отрицателно мнение за др Кръстев.

# 141
Имам въпрос към раждалите в Надежда момичета. Кога издават:45 дневния болничен, направление № 7 ;обменна карта( в случай,че раждането не се състои в Надежда) .
На мен ми дадоха всички документи в 34+6 дни. Тогава казах че искам секцио,др Димова определи дата според графика си,записаха ме и ми дадодха всичко. Моя болничен започва от 23.04,а на 25 си го взех,беше готов. Ня колко дни преди дата на започване на болничния е хубаво да отидеш до ЖК и да им дадеш картат от личния лекар с данните на фирмата и твойте....това ако досега не си излизала в болничен като мен. И това е,като дадеш данните те ти казват в кой ден ще е готов. Wink

# 142
  • София
На мен ми дадоха всички документи в 34+6 дни. Тогава казах че искам секцио,др Димова определи дата според графика си,записаха ме и ми дадодха всичко. Моя болничен започва от 23.04,а на 25 си го взех,беше готов. Ня колко дни преди дата на започване на болничния е хубаво да отидеш до ЖК и да им дадеш картат от личния лекар с данните на фирмата и твойте....това ако досега не си излизала в болничен като мен. И това е,като дадеш данните те ти казват в кой ден ще е готов. Wink
.                               bouquet Thank you ! Simple Smile

# 143
Мога да кажа, че за престоя в болницата, като изключвам другите неща, които съм писала по нагоре. Доволна съм  от отношението на акушерките/ в реанимация, родилно, неонатология, много се грижат за бебетата/, чистичко е навсякъде, ако не си носите пижама ще Ви дават, ако искате, стаите се чистеха всеки ден, винаги има някой който да мине и да те види как си. Всеки ден определен лекар минава на визитация с главната сестра- д-р Кайрякова най-стриктно преглеждаше на визитация според мен, тъй като и д-р Ташков беше минавал при мен , преди да ме изпишат и дори не ме прегледа, а гледаше това, което тя е отразила предния ден, това не ми хареса. Храната като меню може да се избира, вкусна е. Аз бях в стая 206, която е самостоятелна, 205 мисля, че и тя беше самостоятелна, иначе повечето стаи са с по две и повече легла.

Последна редакция: сб, 07 май 2016, 11:15 от Славка Димитрова

# 144
Сама ли поиска самостоятелна стая или така се случи? Все забравям да ги попитам дали може да избера да съм сама в стая.

# 145
Можеш да си поискаш и ще те настанят в такава според заетостта.

# 146
Да, точно така според заетостта, но го имайте предвид и ако са свободни според мен не е лошо човек да е сам в стая, аз пое се чувствах много добре, не че не обичам компания, напротив.

# 147
  • София
205 е двойна, аз бях в нея.
Две нощи бях сама, останалите пет минаха две жени, по-добре беше с компания.
Още поддържаме контакти с тях, и децата се познават.
И двете имаха проблеми и ходех посред нощ да търся помощ.

# 148
Момичета, един малко неудобен въпрос имам, как стои въпроса с бельото след раждане? Да си купувам еднократни гащи и превръзки за родилки ли, четох, че в някои болници не давали с гащи, а само с лигнин, но забравих да питам как стои въпроса. Посъветвайте ме Simple Smile))

# 149
Аз също бях в двойна и помагах много на едното момиче, защото не можеше да стане от леглото заради тежкото раждане. Но пък следващия път ще искам да съм сама, защото и аз не обичам компания по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт