Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 8

• 106 266
  • 799
  •   1
Отговори
# 60
  • Перник
Запис и от мен.

# 61
Момичета,кога горе долу започват записите на тоновете?

# 62
  • София
Момичета,кога горе долу започват записите на тоновете?

8 или 9 месец, не помня коя седмица ги започнах аз, но беше в 8 месец

# 63
Здравейте аз съм пациент на доктор Любомир Христов и ми предстои конизация в болница Надежда може ли отзиви за доктора и болницата

# 64
  • В сърцето на любимия човек
Аз се следя сега при него на женска консултация, но имам впечатления от него още от миналата година, когато за съжаление се наложи да ми направи абразио.
Спиред мен е много внимателен и спокоен лекар, обяснява всичко разбираемо и прави всичко възможно пациентките му да се чувстват спокойни. След манипулацията ми миналата година дойде два пъти да провери как се чувствам и ми обясни как е протекло всичко.

В болницата съм лежала два пъти, лично аз нямам оплаквания - чисто е, акушерките и сестрите на третия етаж, където съм била, са внимателни. Единственот неудобство, което имах последния път бе, че нямаше сапун в банята, а мен ме бяха приели пи спешност и не носех друго освен лекарствата ми със себе си. Оказа се, че никъде няма и пациентите трябва да си носят сапун и кърпи.

# 65
А с каква упойка ти правиха абразиото че мен ме е страх от спиналната и искам да ми правят конизацията  с пълна
За абразиото носи ли направление и колко плати

# 66
С пълна  Peace Беше много лека. Аз имам 5-6 пълни упойки и при половината ми е било лошо писле, но конкретно този път се събудих много свежа и нямах оплаквания (хем бях яла малко и бях пила чай).

# 67
А колко време ти беше престоя в болницата при абразиото

# 68
Аз лежах за задържане, за съжаление неуспешно, та не мога да кажа дали при всички е така, както е било при мен. Сутринта ми направиха процедурата, на другата сутрин ме пуснаха, но мисля, че стандартно изпусват след обяд.

# 69
Благодаря

# 70
Здравей, elica_2007,
на мен на 14 декември 2015г. Ми правиха абразио в болницата.  Беше с пълна упойка. Направление ми издадоха от кабинет 3, в който отидох по спешност за второ мнение. За процедурата заплати 350 лв. И ме изписаха до обяд. Сестрите в реанимация бяха много мили  Помагаха ми да се раздвижа. Много ми се спеше и не ми се ставаше, но като се поразсъних се чувствах добре. Имам няколко пълни упойки в живота си и определено тази беше най- лесна за излизане. Всичко ще бъде наред при теб  bouquet
А с каква упойка ти правиха абразиото че мен ме е страх от спиналната и искам да ми правят конизацията  с пълна
За абразиото носи ли направление и колко плати

# 71
А в деня на самото абразио ли постъпихте правиха ли ви клизма и слагаха ли катетър ?
Колко време болнични ползвайте после?

# 72
В 7 сутринта бях в болницата. Дадоха ми направлението и отидох да пусна изледвания на кръв и урина. По някое време дойдоха и ме взеха - денят беше мн натоварен и операционните бяха много заети. Мен ме бяха записали за 12 ч. А влязох към 12.30 ч. В деня на манипулацията не бях ала,  тогава имаше други неща, които ме притеснява ха, бях си загубила детето и въобще не ми беше до храна. Клизма и катетър не са ми правили/ слагали. Като ме взеха отдолу ме заведоха в една стаичка, където се събличаш цялата и ти дават болнична пижама и чехли. Взех само мобилния тел. с мен горе. После сядаш в чакалнята. Бях последна. Сестрите идват и викат по ред на номерата. Пак казвам много бяха мили. Стана ми лошо по едно време и те ми казаха, че няма да мръдна от болницата докато не се чувствам добре. Изписаха ме и някъде към 15 ч. Мъжът ми ме взе и ме закара вкъщи. Слязох, облякоха си се сама, отидох до аптеката и си купих АБ. Болничен аз ползвах дълъг, защото ми го бяха издали за задържане, и реално на 3 януари бях на работа. Но ми беше твърде много. Твърде много време, за да се натъжа вам за случилото се. Обикновено сестрите ми казаха, че дават по един ден болничен.

# 73
Много ти благодаря за информацията

# 74
Моля, ако се сетиш още нещо питай, и вярвай, че всичко ще бъде наред  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт