Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 8

• 106 279
  • 799
  •   1
Отговори
# 75
  • Перник
Лежала съм няколко пъти в болницата, по различни поводи, като най-продължителния престой беше след перитонит -10 дни в реанимацията. Мога да кажа само: БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ ЗА ГРИЖИТЕ И ПОКЛОН ПРЕД ПРОФЕСИОНАЛИЗМА НА ЦЕЛИЯ ПЕРСОНАЛ.
Благодарение на тях в момента очакваме и първото си детенце.

# 76
  • София
Здравейте. Нахлувам в темта с едно въпросче...Понеже не се следя ЖК в бооницата, и сега много се чудя къде да раждам в Токуда или Надежда. Та въпроса ми е следния, възможно ли е естественно активно раждане в болницата, както го пишат в сайта?! има ли мами родили естественно там без да им  дирижират раждането?

# 77
Здравейте, др. Михова преглежда ли преди 12г.с.?Искам да се следя при нея от самото начало, бременна съм от инвитро в Турция и трябва да запиша час за първи преглед в 6 г.с.

# 78
  • В сърцето на любимия човек
Здравейте, др. Михова преглежда ли преди 12г.с.?Искам да се следя при нея от самото начало, бременна съм от инвитро в Турция и трябва да запиша час за първи преглед в 6 г.с.
Не. Тя прави само фетална морфология, както и д-р Чачева.
Обадете се на регистратура и попитайте кои лекари водят ЖК.

# 79
Не. Тя прави само фетална морфология, както и д-р Чачева.
Обадете се на регистратура и попитайте кои лекари водят ЖК.

Пънче bouquet
Жалко , аз до миналата година бях пациентка на др. Стаменов, но след 4 неуспешни опита отидох в Турция и успях (поне за сега ).След толкова неуспехи и трудности обаче не искам нещо да се прецака, затова и искам да  бъда при много добър лекар.Но щом и двете, на които се бях спряла правят само фетална морфология, може би ще се насоча към др. Сигридов.

# 80
Пънче, нали преглеждаше д-р Михова, как само фетални. Цялата си бременност изкарах при нея, в такъв случай  бая ще и се е разредил графика  Mr. Green

# 81
  • В сърцето на любимия човек
Фели - преди около месец когато запазвах час за първа ФМ и ЖК на регистратура ми изброиха при кого мога да се запиша за едното и за другото. Успях да си запазя час за ФМ при Михова, но за ЖК ми изброиха Димова, Кръстев, Христов и Георгиев. Може и да има и други лекари, тези запомних.
Иначе след самата ФМ тя ми записа на листа кога да ми е следващия преглед при нея: пише ранна ФМ 16-18 гс, което е след месец.

# 82
  • София
gigig$ обади се и питай, тя ЖК не води, но ти можеш да си ходиш на платени прегледи при нея, а вече ЖК да си я следиш където искаш.
Между другото лекарите по ЖК в Надежда са много добри и силно ги препоръчвам.
Аз си водех ЖК при Димова и си ходех редовно на прегледи и при Михова, не само за ФМ

# 83
Помислих, че си е разредила графика. ЖК си го водех в града който живея, през 3 седмици бях при д-р Михова. Невероятен човек и специалист.

# 84
Fellindra,guerry благодаря за информацията.Simple Smile
Утре ще позвъня и ще видим какво ще ми кажат,че не остана време, вече трябваше да съм записала преглед за установяване на плоден сак.Crazy

# 85
Здравейте. Нахлувам в темта с едно въпросче...Понеже не се следя ЖК в бооницата, и сега много се чудя къде да раждам в Токуда или Надежда. Та въпроса ми е следния, възможно ли е естественно активно раждане в болницата, както го пишат в сайта?! има ли мами родили естественно там без да им  дирижират раждането?
Аз родих естествено там. Разбрахме, че е тръгнало раждане още следобед на тоновете. Върнах се привечер, но още не беше тръгнало същинското раждане, само леки контракции. После вече се върнах около 1ч прз нощта със същински контракции и ме приеха, макар че бях със сравнително малко разкритие. Родих чак в 12 на обед. Никой за нищо не е пришпорвал нещата, макар че по едно време даже контракциите ми спряха почти напълно. Всъщност какво разбираш под "дирижиране на раждане", за да кажа дали са го правили.

# 86
Здравейте,

Предстои ми раждане със секцио на близнаци при Д-р Генадиева препоръчана ми от Д-р Ташков, който ме проследява, но ще отсъства и няма да може да ме оперира. За първи път чувам нейното име, а съм пациент на болница "Надежда" от няколко години. Някой има ли впчатления от нея ?

# 87
  • София
Кити, много добри са отзивите за нея. Обикновено, доколкото знам доктор Стаменов напътства към нея своите пациенти за женска консултация.

Стискам ти палци и ти пожелавам да си спокойна като се случи щастието  bouquet

# 88
Кити, д-р Генадиева извади моите близнаци. Два пъти ми прави туширане за разкритие, изобщо не усетих дискомфорт. Перфектна операция, и като човек е много готина, за каквото съм питала ми е отговаряла.

# 89
Някой може ли да ми каже в болница Надежда колко се плаща за конизация или абразио и има ли престои в болницата взема ли се направление и с каква упойка ги правят
Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт