Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 8

• 107 157
  • 799
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Да до месец при лекаря водил раждането.

# 256
Ми аз пак да се намеся като черна станция вече, аз раждах при един, а на прегледа бях при друг.

# 257
Сори за тъпия въпрос, но обвързани ли сме с конкретен ден за прегледа, защото на болничния пише да се яви на преглед еди кога си. Аз даже не съм сигурна, че запомних името на лекаря Laughing А ако имам проблем с шевовете предполагам пак мога да го потърся?

# 258
  • В сърцето на любимия човек
На епикризата пише името на лекаря, извършил процедурата - раждане, операция и др.

# 259
  • София
На епикризата пише името на лекаря, извършил процедурата - раждане, операция и др.
на моята пишеше името на лекар, който не видях  Crazy
аз просто се записах при единия, който беше там.

# 260
И на моята пише друг Joy

# 261
  • София
Най- накрая излязоха графиците за ЖК

# 262
  • Пловдив
Момичета, как протича амниоцинтезата в клиниката? Има ли болничен престой? Болнични след това дават ли?

# 263
.

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 15:13 от naya_

# 264
Най- накрая излязоха графиците за ЖК
Да, успях да запиша цели две дати! Невероятно Grinning

# 265
  • София
Момичета, как протича амниоцинтезата в клиниката? Има ли болничен престой? Болнични след това дават ли?

Постъпваш сутринта,преглеждат бебока и те качват в стая на 3 ет.Пускат ти система,после те свалят в залата,правят процедурата и те качват отново в стаята,отново ти пускат системата на бавна капка и като изтече пак преглеждат бебчо и те пускат.Препоръчват леглови режим една седмица и магнезии.Полага се болничен,но незнам колко,защото аз бях вече болничен и не са ми давали от там.На мен амниото ми го прави Д-р Михова

# 266
А кръвни изследвания не правят ли преди това? За хепатит? А кръвните групи?
 Слагат ли инжекция Нош-па ?

# 267
  • Пловдив

Постъпваш сутринта,преглеждат бебока и те качват в стая на 3 ет.Пускат ти система,после те свалят в залата,правят процедурата и те качват отново в стаята,отново ти пускат системата на бавна капка и като изтече пак преглеждат бебчо и те пускат.Препоръчват леглови режим една седмица и магнезии.Полага се болничен,но незнам колко,защото аз бях вече болничен и не са ми давали от там.На мен амниото ми го прави Д-р Михова

Благодаря ти, Jul  bouquet  И аз съм при Михова.

# 268
Какви изследвания се правят преди амниоцентеза?

Последна редакция: пн, 20 юни 2016, 21:08 от Анонимен

# 269
За тези, които се интересуват от "Ден на отворените врати" в болницата, да ви кажа, че са изкарали новия график за юли и има свободни места. Трябва бързо да се действа обаче със записването.

Общи условия

Активация на акаунт