Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 8

• 107 168
  • 799
  •   1
Отговори
# 345
  • София
на мен ташков ми беше втория , спешно секцио бях.
после ходих при него на контролен преглед, доста грубо преглежда по моите критерии.
иначе шегаджия, понеже не познавах лекарите ги попитах как се казват, та той ми отговори, стефан и константин.
доста по-късно разбрах кои са всъщност  Rolling Eyes
и ме похвали че съм избрала идеалното име на детето, неговото  Crazy

# 346
  • София
Нали ни се полагат безплатни изследвания като бременни по ЗК? Аз се следя от самото начало в Надежда и до сега нищо не ми е било безплатно. newsm78

# 347
Ама от ЖК по ЗК Simple Smile В Надежда си плащаш пакет и изследванията ти влизат в този пакет.

# 348
  • София
Ама от ЖК по ЗК Simple Smile В Надежда си плащаш пакет и изследванията ти влизат в този пакет.
Да,аз до 24 г.с бях с пакет. След това реших,че не искам да плащам пакет и си заплащам само услугите-ултразвук,микробиология и т.н,та затова се чудя дали имам безплатно изследване по ЗК.

# 349
Не и в Надежда, доколкото знам.

# 350
  • София
За първи път чета лош отзив за Д-р Ташков.  Thinking Аз съм много доволна от ЖК при него и щеше при него да е секциото, ако не беше заминал за чужбина.
за кратко ли е в чужбина, или за дълго?

# 351
  • София
Единят е др Ташков,който ми обърка диагнозата. Бях с извънматочна,а той не разбра и ми даде Утрогестан за задържане и едва лио не ме обвини,че съм лигла защото умирам от болки. Другият е др Кръстев заради лошото и надменно отношение към моя близка,която роди там.
Сигурна съм,че са добри професионалисти,но не бих им се доверила.

Това е направо невероятно, не мога да повярвам, за първи път ли виждат жена с извънматочна бременност??????? За двамата доктора мога да споделя само добри впечатления не мога да повярвам как са допуснали такава грешка, ужас. Аз родих близнаците си при д-р Ташков и съм безумно доволна за д-р Кръстев това което споделяш съм го чувала и от други момичета, самата аз съм попадала на него няколко пъти в спешния и беше много мил, взе бързо и адекватно решение за състоянието ми когато имах нужда.
Много се страхувах от д-р Димова, първо ме убеждаваше как ще родя нормално без проблеми ( не обърна изобщо внимание, че в 33 г.с все още едния близнак беше седалищно) каза ми как и двете бебета са момчета и как имам задни плаценти, когато веднъж мина на визитация и казах че имам срязващи болки ниско долу тя ми отговори, че си въобразява.

Последна редакция: вт, 12 юли 2016, 18:59 от Мaksy

# 352
Вие направо ме плашите! Както си мисля да раждам нормално в Надежда, кой знае на кого ще попадна Shocked

# 353
  • София
Крис, в Надежда са професионалисти. И аз се надявам да си остана там защото ми е като втори дом . Пак казвам,че Ташков сигурно е добър професионалист ,но явно диагнозите му са слаба страна .
Благодарна съм на др Персенска и цял живот ще я благославям . Тя ме спаси и сега чакам мечтаното си бебче!  Hug

# 354
Кристи, не се отказвай от нормалното раждане в Надежда.
 Не само лекарят е важен и опитната акушерка също. Дават топка в залата, която действа чудодейно.
За всеки случай те съветвам да минеш една жк през д-р Цветков. Ако той води раждания ти го препоръчвам за нормално раждане много горещо. Знам, че петък ще се занимава само с ЖК и след това ще излезе отпуск до 15 август.

Последна редакция: вт, 12 юли 2016, 21:32 от Анонимен

# 355
Уф, в петък няма да успея, имам да ходя на кожен + ЕМГ на мъжа ми + още нещо, забравих какво Mr. Green
Това за топката е интересно, защото на курса за бременни я ползваме и ще е добре да видя какво съм запомнила Simple Smile

Засега има време, продължавам да се ослушвам Simple Smile

# 356
Моето мнение е , че  когато се търси естествено раждане е по-добре да се ражда при мъж лекар, защото има моменти, в които чисто физически има нужда от мъжка сила, за да се облекчи положението на секундата.

# 357
Е, то в Надежда е май който се падне на смяна newsm78

# 358
Имам лични много добри впечатления и от д-р Георгиев. Той дава и дежурства.
По-притеснителни са ми младите акушерки, които казват да напъваш, когато не трябва и когато миришат на току-що изпушена цигара в родилна зала.

# 359
Е, аз през август записах час за Георгиев, защото Димова я няма, така че ще се запознаем Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт