Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 8

• 107 168
  • 799
  •   1
Отговори
# 375
Ако има възможност бих си запазила час при д-р Цветков. А знаете колко време след биохимичен скрининг е най-добре да се отиде на женска консултация, за да знам дали мога да изчакам час за д-р Цветков?

# 376
Днес д-р Цветков ще преглежда само бременни.Ако ишмаш възможност тичай до болницата да се уговориш с него.

# 377
Аз вчера бях при него, но той ми каза,че на скрининга ще ми кажат кога да си запазя час за ЖК. Ще звънна в клиниката за всеки случай да проверя дали има свободни дати още за него за август. Благодаря! Hug

# 378
  • София
Стефа,
Нямам впечатление от доктор Ташков, да не помислиш, че го защитавам.
Но при моята извънматочна бременност бях на преглед при доктор Стаменов в 3 поредни дни 4,5,6 януари преди да види, че плода е в тръбата. Първоначално при ранна бременност извънматочната може въобще да не се види, дори и от великолепен специалист. На мен Стаменов (който изключително много обичам и не се оплаквам ) ми каза да си пия лекарствата и всеки ден да следя ЧХГ и всеки ден ме гледаше, докато не се видя плода. Така че, това че Ташков не е видял извънматочна бременност не значи,  че е некъдърен,  просто може да е било рано за да го види.

# 379
Стефа,
Така че, това че Ташков не е видял извънматочна бременност не значи,  че е некъдърен,  просто може да е било рано за да го види.

И на мен ми мина през ума това, но знае ли човек...

# 380
След 6 г.с се засича  ехографски вътрематочно разположена бременност или плоден сак в матката (тоест нормална бременност).
Най-трудно се открива при анатомично разположена матка в "ретро верзио". Но дори тогава печеният лекар знае хватки за по-добра видимост. Wink

# 381
Здравейте! Искам да ви попитам какво е мнението ви за неонатологията? Още съм в началото на бременноста и събирам мнения. Първото ми дете го родих в частна клиника, след което поради неразгърнати дробчета я транспортираха в Токуда - да са живи и здрави там я спасиха, че не й даваха много шансове... Бях решила, че ако някога имам второ там ще родя. Но миналата година се оперирах в Надежда при д-р Еленков от киста и останах много очарована - както от доктора така и от целия персонал като цяло. Затова ще съм благодарна, ако някой сподели мнение за неонатологията.

# 382
anito1232, за мен неонатологията на Токуда е по-добрата. Първото си дете родих там, второто - 3 години по-късно в Надежда, заради лекаря ми. Сравнявам от личен опит и ако имам притеснения за бебето, бих избрала Токуда.

# 383
Дали не са се променили нещата в Токуда, след смяната на собствеността.
Много персонал от там работи в клиниката.

# 384
И аз доколкото знам неонатологията на Токуда е на по- високо ниво. Най-вероятно това се отнася до апаратурата. Иначе неонатолозите на Надежда са си екстра, но ако има сериозни проблеми с бебето го транспортират някъде (май в Педиатрията)

Последна редакция: вт, 19 юли 2016, 09:29 от avonita

# 385
Здравейте! Искам да ви попитам какво е мнението ви за неонатологията? Още съм в началото на бременноста и събирам мнения. Първото ми дете го родих в частна клиника, след което поради неразгърнати дробчета я транспортираха в Токуда - да са живи и здрави там я спасиха, че не й даваха много шансове... Бях решила, че ако някога имам второ там ще родя. Но миналата година се оперирах в Надежда при д-р Еленков от киста и останах много очарована - както от доктора така и от целия персонал като цяло. Затова ще съм благодарна, ако някой сподели мнение за неонатологията.

Преди 3 години родих близнаците си в Надежда, на втория близнак не се разгърнаха напълно дробчетата въпреки теглото си от 2500 гр. и ръст 50 см. Транспортиха го в педиатрията, с тях имат сключен договор а не с Майчин дом. Изключително съм доволна от лекарите и акушерките в предродилна и родилна зала. Неонатологията също е на ниво, но когато имат такъв случай явно не могат да се справят. Благодарна съм им за това, че като са видели зор не са решили да правят опити да се справят сами с така създалата се ситуация, а са взели адекватно решение да го транспортират. Благодарение на Педиатрията детето ми е живо и здраво, отделен е въпросът че в педиатрията ме стресираха ужасно много, като ми повтаряха, че детето е в много лошо състояние и не се знае дали ще оживее.

# 386
Много благодаря на всички за отговорите bouquet Няма да се чудя - след лошия опит с първото определено ще се спра на Токуда. 

# 387
  • София
Здравейте,момичета,
някой дали може да ми даде мобилен номер на телефона на д-р Персенска?

# 388
cvete,доколкото знам др Персенска е в отпуск до 15/08

Момичета ,аз искам да ви питам имате ли впечатления за др Кайрякова? Засега определихме дата за секцио и доколкото разбрах на смяна ще бъдат Кайрякова и Стоянова .Ако някой има мнение нека да сподели!!!!

# 389
Имам впечатление от Стоянова само.

Общи условия

Активация на акаунт