Лакове за нокти-104

• 124 484
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
nasito8988, благодаря за предложенията. Много ми хареса Turquoise Green, ще търся номера в нета. Не мога да си отворя профила, нито да ти пиша, а вчера можеше и двете. Незнам къде е причината. Съобщенията прочетох в пощата и се извинявам отново, че пиша тук. Много ми е неудобно. Ако искаш, може да си обсъждаме лакове и тук, нали е лакова тема.  bouquet

# 556
  • Варна
Здравейте!
Дойде ми идея вместо течна лента за предпазване на кожичките може да се пробва с ...пилинг маска за лице.  Laughing Обаче в момента нямам такава и няма как да опитам.  Мислите ли че би могло да стане?

На теория ще стане , но пилинг маската съхне от 10-15мин. и ако не е хубаво изсъхнало и мацнеш с четката върху маската няма да е приятно.Miss Sporty имат peel off base coat лак , който аз взех от ДМ за 3.29.
Сложих си около кожата и изсъхна за около 1-1.30мин. и се отлепи много хубаво.Не съм я пробвала как ще действа с лак , защото тази и следващата седмица трябва да ходя с нелакирани ръце заради работата.

# 557
  • Стара Загора
Barry M Lolly Gloss Collection Summer 2016

Orange Fizz

Pink Candy

Cherry Drop

Purple Pop

# 558
  • София
Много яки желета!

Аз установих, че моите нокти са щури. Слагам черния гел топ на ГР, уж всичко ок, на 2-3 ден ми се отлепва целия лак на показалеца и средния на дясната ръка. Май ще трябва да си купя основа.

Какво основа ще ми препоръчате?

# 559
  • Вестерос
Аз съм много доволна от тази на есенс

# 560
Аз установиСлагам черния гел топ на ГР, уж всичко ок, на 2-3 ден ми се отлепва целия лак на показалеца и средния на дясната ръка. Май ще трябва да си купя основа.

Какъв е точи черен гел топ, за печене ли е?

# 561
Скромно от мен

# 562
  • ❌❌❌
Момичета, здравейте! bouquet

Много е дълга темата и наистина не ми се чете, но бихте ли ми препоръчали хубав заздравител, да прави твърди нокти, да има изящен блясък и да не струва 100лв. Mr. Green Благодаря предварително! bouquet

# 563
  • София
Аз установиСлагам черния гел топ на ГР, уж всичко ок, на 2-3 ден ми се отлепва целия лак на показалеца и средния на дясната ръка. Май ще трябва да си купя основа.

Какъв е точи черен гел топ, за печене ли е?

Не, без печене е, но уж бил като с печене на естествена светлина.
http://4.bp.blogspot.com/-OQAygiUjwCw/VipyO3ntSnI/AAAAAAAAI9c/Wd … er%2B6%2Bdays.jpg

# 564
  • Варна
Използвах Miss Sporty Peel Off Base.Съхне за около 7мин. Не се отлепя толкова гладко , остават малко частички , но пак обира повечето лак и бъркотията.

Обелени

Завършен

Последна редакция: нд, 15 май 2016, 18:17 от viksdesire

# 565
  • Вестерос
Аз не го слагам на плочката, че ми пожълтява отдолу после. Мажа си го само около нокътя при печати Simple Smile

# 566

Синьото кой номер и марка е?

# 567
# 568
Момичета, здравейте! bouquet

Много е дълга темата и наистина не ми се чете, но бихте ли ми препоръчали хубав заздравител, да прави твърди нокти, да има изящен блясък и да не струва 100лв. Mr. Green Благодаря предварително! bouquet

Евелин 8 в 1.

# 569
  • into the blue

Държа да отбележа,че въобще не ми допадат тези лакове,а се запасих не е като да нямам.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт