MasterChef България - сезон II (14.03. - 20.03.2016г.)

• 45 573
  • 457
  •   1
Отговори
# 285
  • на село
Уф колко са ми гнусни тези морски дарове, такива чудеса не хапвам.

# 286
  • София
И като започнат да ме убеждават колко бил вкусен калмара, а аз не го ям откакто ми се наложи да чистя калмар.Тази вечер ме върна към онзи ден и ми се  Sick Sick Sick.

# 287
Много ревлива тази Севда..... Миналата година не гледах състезанието та сега всичко ми е ново Simple Smile Не обичам да готвя, особено засукани манджи но предаването ми харесва Party
(това вместо запис  Crazy)

# 288
  • София
Никога не съм чистила калмар, ММ има винаги честта.  Laughing
На мен едно не ми стана ясно при отборното - защо Събин накара Димитрия да му обърне пататника в чинията, като той в същото време не правеше абсолютно нищо?  Thinking

# 289
Много ревлива тази Севда..... Миналата година не гледах състезанието та сега всичко ми е ново Simple Smile Не обичам да готвя, особено засукани манджи но предаването ми харесва Party
(това вместо запис  Crazy)
Ако трябва да влезе в голяма кухня, в която всяка вечер летят поръчките, и стреса и крясъците са в големи дози,  не ми се мисли.  Mr. Green Ред сълзи, ред сополи  bambam

# 290
 Simple SmileМоже да се работи добре и без крясъци в големи дози- не понасям истерици

# 291
Обожавам ги.

# 292
  • София
Очаквах Моника да отпадне.

# 293
  • София
Радвам се, че Милена остана. За следващата седмица имам безапелационен фаворит за отпадане - Събин.

# 294
Радвам се, че Милена остана. За следващата седмица имам безапелационен фаворит за отпадане - Събин.
И аз мисля ,че на Събин не му е мястото там
Показа огромна безотговорност към отборната игра , а от там и към състезанието като цяло
И о чудо - нямаше " Мачкай" на път към балкона

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 22:43 от djoleva

# 295
  • София
И аз много обичам калмари, но не съм ги приготвяла никога сама. Щях да падна като видях какво изкараха отвътре при почистването.  Confused  Laughing

# 296
  • София
И аз мисля ,че на Събин не му е мястото там
Показа огромна безотговорност към отборната игра , а от там и към състезанието като цяло
И о чудо - нямаше " Мачкай" на път към бълкона

Абсолютно!  Hug И не само безотговорност, ами и непукизъм, и огромна доза наглост.

# 297
  • Ню Йорк
Вярно, че Цвета е новата Нордел, но някак не успява така да ме издразни, поне не и за сега.
Иначе Севда ми е дразнител номер 1. Едвам издържам почти разреваната и физиономия, че освен това се оказа и супер злобна  Sick
Евала на жената с алергията /не и запомних името/, рискува за да остане, показа колко сериозно приема участието си.
Събин като че ли се беше вцепенил, аз в началото си помислих, че му е зле нещо. Не мога да си обясня поведението му.

# 298
Много силни думи - безотговорен, нагъл... Какво точно трябваше да направи Събин, според вас, за да се сварят по-бързо картофите Laughing Направи ли пататниците, направи ги! Харесаха ли ги гостите, харесаха ги! Това, че другите ги гонеше истерия и само припиряха, с какво помогна или ускори нещата? Освен, че метнаха едната готова порция на пода Wink

Интересно ми беше днес и май ми дожаля за момичето накрая.

# 299
По разни причини невинаги мога да гледам предаването. Търсих из нета последните няколко епизода,но не ги намирам. Някой може ли да ми помогне с информация?

Общи условия

Активация на акаунт