MasterChef България - сезон II (14.03. - 20.03.2016г.)

• 45 573
  • 457
  •   1
Отговори
# 300
Вярно, че Цвета е новата Нордел, но някак не успява така да ме издразни, поне не и за сега.
Иначе Севда ми е дразнител номер 1. Едвам издържам почти разреваната и физиономия, че освен това се оказа и супер злобна  Sick
Евала на жената с алергията /не и запомних името/, рискува за да остане, показа колко сериозно приема участието си.
Събин като че ли се беше вцепенил, аз в началото си помислих, че му е зле нещо. Не мога да си обясня поведението му.
За 20 години с нея само това не бях разбрал, че Севда е злобна ти как разбра?

# 301
  • София
По разни причини невинаги мога да гледам предаването. Търсих из нета последните няколко епизода,но не ги намирам. Някой може ли да ми помогне с информация?
На voyo платено.Но ако успееш да уцелиш, когато го пускат за малко на страницата във фейсбук ,може да го гледаш безплатно.

# 302
# 303
  • До морето
Тая Севда ми е женският Тити Папазов. Егати ревовете, егати сополите  ooooh!
И наистина ли никой от тези готвачи не знае, че калмари се киснат в мляко?!?!

# 304
Ами не присъстват често на нашата трапеза, откъде да знаят за млякото. За чистенето пък съвсем.
Аз пък съм чувала, че кока колата и корковите тапи ускоряват сваряването и увеличават крехкостта им.

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 23:31 от птица

# 305
  • София
Много силни думи - безотговорен, нагъл... Какво точно трябваше да направи Събин, според вас, за да се сварят по-бързо картофите Laughing Направи ли пататниците, направи ги! Харесаха ли ги гостите, харесаха ги! Това, че другите ги гонеше истерия и само припиряха, с какво помогна или ускори нещата? Освен, че метнаха едната готова порция на пода Wink

Интересно ми беше днес и май ми дожаля за момичето накрая.

Ами за мен е наглост, докато на другите им пуши главата, той да си похапва отстрани и да обяснява, че трябвало "спокойствие и силна храна". Можеше да помогне на някого, вместо да подпира печката.
Пък и това е лично мнение, не те ангажирам с него по никакъв начин.

# 306
  • София
Тая Севда ми е женският Тити Папазов.

Joy Joy Joy

Епизодът на мен лично ми беше скучен.  ooooh! Дано по-скоро се окопитят участниците.  Имам чувството, че все едно това е първия сезон, изобщо не знаят къде се намират...

# 307
  • Ямбол
Не очаквах Цвета да спаси точно Севда, освен ако не е стратегия да спаси слаб състезател и да остави някой от силните да изгърми.
Мисля, че трябваше Любо или Лъчо да спаси.

Моника отпадна заслужено.

# 308
Нещо и на мен не ми беше интересен този епизод. Подозирах, че Моника ще отпадне и дори не го догледах докрай. Обичам много калмари, но никога не съм чистила, купувам си чистени или ям по заведения. Знам и за млякото, и за корковите тапи.

# 309

Ябълката май е настъргана по чинията около супата.

Аз на това казвам буломач!

# 310
Любо трябваше да е спасен, че го оставиха сам на основното.

# 311
Буламачът е с рендосан лайм, не ябълка. Тя е застройката.

# 312
  • Ямбол
...
Аз на това казвам буломач!
А аз на подобно изказване, барабар с правописната грешка, бих казала, че нищо не разбираш.

# 313
Каламари с коркови тапи,  newsm78 newsm78 Laughing Laughing Laughing Laughing ,май тапите ще са по-вкусни.

# 314
Каламари с коркови тапи,  newsm78 newsm78 Laughing Laughing Laughing Laughing ,май тапите ще са по-вкусни.
Пробвай и кажи. Peace

Общи условия

Активация на акаунт