"София-Ден и нощ " 8 Реалити сериал по Нова Тв

• 73 196
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Според мен се стресна доста, ако не беше притеснена нямаше да изпищи така страшно...

# 181
Бона абе като на филм. newsm62

# 182
Рая много добре я изигра тази сцена.

# 183
Рая като не може да спи, точно пред входната врата ли трябва да се разхожда?  Mr. Green

# 184
Рая като не може да спи, точно пред входната врата ли трябва да се разхожда?  Mr. Green
май търсеше хапчета за Дани  newsm78

# 185
  • И аз не знам къде
Ами не знам какво е търсила,ама все намира Бранко. Иначе нали уж някаква връзка имат с Дани , а пък Дани не се трогва от ситуациите с Бранко.  33uu
Май трябва да гледаме филма от гледна точка на сценаристите, по повърхностно и да не се задълбаваме в подробности.

# 186
Не си ли търсеше хапче за себе си, че не можела да заспи, аз това чух или си го нагласих така. Simple Smile

Тя може да е изиграла добре заданието, но развитието на случката е поредният абсурд.

Не коментирам актьорските им умения, защото за мен са посредствени до хилеж, то в държавата останахме 28 човека, които не сме се снимали на телевизора... всичко друго, актьор до актьора.

# 187
Ами не знам какво е търсила,ама все намира Бранко. Иначе нали уж някаква връзка имат с Дани , а пък Дани не се трогва от ситуациите с Бранко.  33uu.
При положение, че живеят заедно не виждам нищо странно, че се засичат в коридора или кухнята на апартамента...
Не е с Дани.

...то в държавата останахме 28 човека, които не сме се снимали на телевизора... всичко друго, актьор до актьора.
Поне за сценаристи да ни ползват  Laughing

# 188
Според мен се стресна доста, ако не беше притеснена нямаше да изпищи така страшно...
има опит с Марио , нали и той я затисваше по кишетата  Mr. Green

# 189
Да  Mr. Green
Но не знам защо Марио ми е малко по-безобиден, този Бранко си е направо  newsm43

# 190
май търсеше хапчета за Дани  newsm78
за нея си търси хапчета, боляло я главата и не можела да заспи  Naughty

# 191
  • И аз не знам къде
Ами не знам какво е търсила,ама все намира Бранко. Иначе нали уж някаква връзка имат с Дани , а пък Дани не се трогва от ситуациите с Бранко.  33uu.
При положение, че живеят заедно не виждам нищо странно, че се засичат в коридора или кухнята на апартамента...
Не е с Дани.

...то в държавата останахме 28 човека, които не сме се снимали на телевизора... всичко друго, актьор до
актьора.

Поне за сценаристи да ни ползват  Laughing

Няма странно да се засичат , но все те двамата и то посреднощ . След създалите се ситуации с Бранко не веднъж , тя е уронва и дума пред Галя,уж заради приятелството , ами та нали приятелството е честност и откровеност. Това премълчаване на всичко и това че продължава всякакви ангажименти с него е ясен знак , че тя малко или много си иска.

# 192
Да  Mr. Green
Но не знам защо Марио ми е малко по-безобиден, този Бранко си е направо  newsm43
ужас е Бранко , дано го разкарат скоро , толкова е антипатичен  ooooh! Марио ,ако си махне хитлерското окосмяване ще е супер  Mr. Green

# 193
Ето го новото промо за довечера  Laughing
Скрит текст:
Сега пък Лили го удря на драма  hahaha,поизчерпаха се ясно е  Mr. Green

# 194
Няма странно да се засичат , но все те двамата и то посреднощ...
Пропуснала съм другите пъти. Спомням си веднъж сутринта я нападна в кухнята, и още веднъж в залата за танци.
За това че не казва на Галя, поразгледай темите дали трябва да кажем на приятелка, че мъжът й изневерява, такова е мисленето на българите. Мълчиш си и си мислиш, че така им правиш добро. Не съм съгласна, но точно пресъздават традициите в страната ни по този въпрос...

Общи условия

Активация на акаунт