"София-Ден и нощ " 8 Реалити сериал по Нова Тв

• 73 241
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Ето го новото промо за довечера  Laughing
Скрит текст:
Сега пък Лили го удря на драма  hahaha,поизчерпаха се ясно е  Mr. Green

Безинтересни са ми Лили и драмите й

# 196
  • И аз не знам къде
Явно доста симпатизираш на Рая , но моето лично мнение е че си е с лековато поведение.  Peace
Аз не приемам  че е такова мисленето на българите, не мисля че трябва да се ровиш в теми за подобни въпроси, всеки си има мнение и всеки си държи на мнението. Моите принципи са такива и аз не бих постъпила така с приятелка. Дори и да не каже на Галя най-малкото не трябва да е с него по кастинги и по всякакви поводи , например да го учила на танци посреднощ . Трябва да се отдръпне от него максимално,а тя май само задълбава.

# 197
  • Варна
 ooooh! Ох, аз вече с половин ухо слушам и го гледам ей така - между другото. Изтъпяха ми персонажите, случките все едни и същи - само участниците сменени (и то понякога!), сума ти и животни вкараха (кози, порове, папагали, слонове)... Ако героите не са наивни, са супер дразнещи, или пълни идиоти като Коко. Идват и си отиват разни хора... някакви интриги се заплитат, ама никога не се разплитат...
Скука и драма! Явно сценаристите мислят, че това привлича зрители.  ooooh!

# 198
Така като гледам човека, който ще влиза в затвора /ареста/ ще е Боби. Май вчера минаха и любовните разочарования на Коки -  Laughing звъни си сам на себе си, голям смях с него. Хубаво стана, че Дани не се върза на приказката на Рая за хлебарката - ще следи нещата изкъсо той. Не са двойка двамата, но си личи, че имат чувства и че са на крачка отново да си посегнат  Whistling

# 199
Живяла съм на квартира... били сме две двойки в 1 апартамент, но не изтраях дълго, не е добра комбинацията и "случките" са гарантирани, особено ако някой има нездрав интерес и поведение.  Whistling

Визирам Бранко в тоя случай.

# 200
Явно доста симпатизираш на Рая...
Обективна съм, според мен Embarassed Не видях никъде тя да търси близостта му, и при всеки негов опит го отблъсква категорично.
Снощи жената на братовчеда на Митко например си го търсеше. Не смятам, че поведението на Рая е такова.
Явно прекалено много пъти съм работила с приятели, затова не видях проблем да работят по кастигна, Дани също беше включен, при видеото пък хората от бара. Нормално е да се възползваш от връзките и бизнес възможностите, които се отварят...
За танците само имам резерви, но тя си е наивна. Смяташе, че с това ще му покаже, че не му се сърди и че го приема като приятел.

Ооообаче - ако всички постъпваха твърдо и вземаха правилните решения - нямаше да има сериал. Така че съм доволна, затова - интриги да стават Laughing

# 201
....Коки -  Laughing звъни си сам на себе си....  

Toва пък беше много тъпо измислено. Няма да си познаеш телефонния номер при една(последната) липсваща цифра.  Rolling Eyes

# 202
Neat_w и аз съм на същото мнение, ако не можеш да и кажеш просто стой на разстояние. Ако ли не сама си търсиш белята. Рая трябва да си признае тя мисли за приятелката си пък не и идва на акъла, че щом Бранко и прави номера в собствения и апартамент, и с най-добрата и приятелка, тя не си ли представя навън какви ли ги върши. Рая може да си помисли, че Галя няма да и повярва.Пф.Ами да му скроят капан за Бога ....Това вече стана твърде измислено и пресилено.  Crossing Arms

# 203
  • И аз не знам къде
Съгласна съм , че ако ги нямаше интригите и сериала нямаше да го има, но насоката на сериала се измени доста според мен. Ролята на актъорите стана коренно различна от първоначалния замисъл.
А за случката в кухнята Рая и там беше в доста предизвикателна обстановка, отдръпна се чак за целувката,когато я хвана в началото (беше доста интимно според мен) нямаше против. Но явно трябва да се гледа много отгоре на сериала, за да сме в тон със сценария  Simple Smile

# 204
  • Варна
Живяла съм на квартира... били сме две двойки в 1 апартамент, но не изтраях дълго, не е добра комбинацията и "случките" са гарантирани, особено ако някой има нездрав интерес и поведение.  Whistling

Визирам Бранко в тоя случай.
Бона, който и да визираш - няма да сбъркаш! hahaha

# 205
Рая направи много грешки с Бранко
1. Ходи по нощите да танцува с него, при положение, че вижда нездрав интерес от него към нея
2. Не спазва максимална дистанция между тях/примера с палачинките и пиенето на вино/
3. Не намира начин да каже категорично "Не"
4. Не намира начин да каже на Галя.
Поведението и е противоречиво и Бранко си мисли, че може пък и да станат нещата

# 206
Боби голям бияч и излезе... Ама с тоя ми се струва ,че ще си има проблеми.Да се разделя с тази кифла Лили и да се приключва драмата.Нали София много го обичаше ,въздишаше по него ,какво стана накрая... newsm78 в нищото отиде.Сега и аз си мисля ,че ще отвлекат Симона или вече наистина ще я забременят  hahaha и тогава ще й дойде акълеца в главата.
Рая в началото мн я харесвах ,сега не мога да я гледам и нея.Взеха да ми дотягат с нейния образ.

# 207
  • Sofia
Мешана скара стана в тоя сериал-току някой се омеша с нечий друг партньор  Sick

Рая и Дани докога ще паразитират на гърба на Галя  Thinking? Никой не споменава и дума за плащане на наем или за изнасяне,каквото е наложително.
Рая пък да не ми ходи с тия дантелени гащи и нощнички.Я,да си тури едни бабешки запасани гащи,да видим  Whistling."Вкъщи" си била...да,ама не е с мъжа си или с гаджето си,че да ми се развява натюр  Naughty.
А и ТедитУ от'де ги извади тия цици снощи  Crazy? Много тревожна,че Марио я разлюбил  ooooh!.Свършиха мъжете,та се прихванаха в тоя Марио  Stop.Цирк!

# 208
Рая и Дани докога ще паразитират на гърба на Галя  Thinking? Никой не споменава и дума за плащане на наем или за изнасяне,каквото е наложително...
Останала съм с впечатлението, че плащат наем  Rolling Eyes

# 209
  • Варна
КОГА?! Рая плати два наема с пари от стриптийз и от тогава никой не е споменавал пари за преспиване, храна и къпане у Галя. Дани се натресе без пара в джоба (щото и фотостудиото не вървеше тогава)...

Общи условия

Активация на акаунт