"София-Ден и нощ " 8 Реалити сериал по Нова Тв

• 72 975
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Наистина как на бизнесмен от голям морски град и на съпругата му им се стои в квартира, в която живеят още 10 души и е с един санитарен възел  Thinking Нямат пари за хотел ли ?  Whistling
И как точно с най-голямата щракалка в квартирата се надуши татенцето, съдба ли, кво ли  Outta Joint

Коко е чиста утайка, ама от най-затлачените такива  Mr. Green

Бранко и той - щял да даде пари на Дани, ама ако Дани му поиска...абе бъди човек бе, мама му стара, предложи му на момчето, не е като да нямаш  Tired Иначе за часовника и обиците на примадоната Галя може да се дават суми разни, да се помага на човек в нужда не може, трябва да му се поиска  Sick
Освен това Дани можеше и да не приеме пари от Бранко, но беше въпрос на елементарно съчувствие и състрадание поне да си направи устата да му помогне  Tired

Росито...каквото и да кажа, все е малко  Sick Мъжът ѝ заминал с децата и айдеееее...давай яко с братчеда  Sick
Иначе в промото ми се видя, че Митко е махнал брадата  Laughing

# 601
  • София
Колкото и да ми е гнусен Бранко, не съм съгласна, че е бил длъжен да предложи пари на Дани. Значи Дани от първия ден се държи с него отвратително, а той да му предлага пари...айде моля ви се. А и каза, че няма да му откаже, ако поиска.

# 602
  • И аз не знам къде
Според мен ситуацията е много деликатна. Нито гнусния Бранко е длъжен да му предлага ( след създалите се ситуации- лошото отношение на Дани към него от самото начало и скорошното им спречкване) , нито пък Дани да иска точно от него - след като знае що за стока е , и веднъж вече му се поддаде с приемането на работата)

# 603
Никъде не съм написала, че Бранко е длъжен, просто според мен можеше да му предложи да му помогне  Peace

# 604
  • I Love You 3000
Чакайте да задам един много ТЪП въпрос. Mr. Green

Видяхте ли , колко бързо тази женица в клиниката разбра , че това е сапун.  Как се случи това? Отвори го и го помириса , че разбра ли?  Mr. Green

# 605
  • И аз не знам къде
Никъде не съм написала, че Бранко е длъжен, просто според мен можеше да му предложи да му помогне  Peace
нищо не съм казала просто споменах  bouquet

Chris_Ch   жената сигурно е спец в тия работи  smile3502 smile3502

# 606
  • Sofia
Колкото и да ми е гнусен Бранко, не съм съгласна, че е бил длъжен да предложи пари на Дани. Значи Дани от първия ден се държи с него отвратително, а той да му предлага пари...айде моля ви се. А и каза, че няма да му откаже, ако поиска.

+1. Peace

# 607
  • I Love You 3000
.........

Chris_Ch   жената сигурно е спец в тия работи  smile3502 smile3502

Като е такъв спец , защо не се усети като й го подаде? Много ми е интересно - как разбра, две минути след това?  Mr. Green
Голяма измишльотина е тоя филм , ей Joy

# 608

Видяхте ли , колко бързо тази женица в клиниката разбра , че това е сапун.  Как се случи това? Отвори го и го помириса , че разбра ли?  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy

# 609

Joy Joy Joy Joy Joy

А Коко как се надяваше да вземе пари след изследванията като знае какво има в шишенцето?  Mr. Green newsm78 Иначе не ги бързал  Mr. Green

# 610
  • Дубай

Joy Joy Joy

# 611
  • София
Коко донор на течен сапун!  Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 612
Коко нищо умно не прави ,преди поне не му бяха такива големи изцепките сякаш  ooooh! Какъв неудачник.Не знам ,ама забелязвам ,че нещо последно време не се сдържа и се хили в повечето сцени ...
Митко е номер 1  hahaha Хитър си каза като стадо лисици в размножителен период.Тая Роси- ''На сърбела ,чесането  му е майката''  hahaha
Рая все по-проста ми става от епизод на епизод.Не мога да я гледам ''Нострадалната Геновева''
И аз съм на мнение ,че Бранко не е длъжен да дава пари на Дани ,нито пък Дани да иска от него като го знае къв е боклук.Ама в промото даваха ,че някой е платил тези пари ...

# 613
Предполагам,че превода за операцията на бащата на Дани е от Бранко. Посредник е Рая най-вероятно. Бранко е споделил с Галя, че ще помогне на Дани, ако той го помоли и тя е предала на Рая.
Рая е говорила с Бранко и той нали й е мераклия и е направил жеста и би следвало да му е задължена сега и да се реваншира. Да не би да му се пусне и после като разбере Галя....ред сълзи, ред сополи....направих го за бащата на Дани.

# 614
  • София
Коко наистина се подхилкваше в някои сцени не на място.....А какво става с Бранко и Рая. Снощи само за малко се появиха....

Общи условия

Активация на акаунт