"София-Ден и нощ " 8 Реалити сериал по Нова Тв

• 72 954
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Аз едно не разбирам... Как пък всички мъже по Рая и Стела се захласват?!! Не са някакви магнетични.... Е, хубавки са, ама чак пък толкова не са!  newsm78

И аз това се чудех... Изневеряват на Галя, Поли и Теди с Рая и Стела.  hahaha

Ама като се замислиш често и в живота е така. Официалната е красива/успяла, а любовницата някаква обикновена.
За мен е мит, че мъжете изневеряват с по-хубави и успели жени.  Peace
Вярно е! Peace Даже доста често жената е хубава и добра, умна, а любовницата - крокодил, проста и мръсница! Мн такива примери съм виждала  #Crazy Ама нали е чуждо, това ги привлича мъжете:ooooh: Даже и до принцеса да си ляга всяка вечер ще му омръзне и трява да се утеши с жаборана Laughing
А в Стела не намирам и грам сексапил, нищо женствено, един скелет, нито в лице ми харесва, даже охльова Коки е по-секси от нея hahaha
А при любовния четириъгълник нещо интересно да измислят, мн доскуча...тоя Дани само се оплаква, все огрижен за нещо, ту за нероден Петко, ту за друго ooooh!

Последна редакция: сб, 26 мар 2016, 10:44 от Lola7

# 616
Още веднъж ще напиша, че никъде не съм казала, че Бранко е длъжен да дава пари на Дани и спирам по въпроса !!!  Peace

# 617
  • София
От доста време сериала не е интересен.

# 618
София: Кво ще правиш там, ще зачеваш ли? Mr. Green Не знам за провокативното облекло на Рая, ама на Стела прозрачната нощница, през която й се виждат бикините.... Rolling Eyes Рая поне ходеше по потници и шорти.
За Стела няма проблем да ходи така и дибидюс да тръгне пак няма да е секси и веждите и са ужасни:whistle: Laughing А Софито като ги видя с бащата беше потресена, наистина тази квартира е като публичен дом. В реалността обаче с толкова хора в квартира и то с една баня, мисля че няма да е весело, ами изнервящо и все пак тук са подбрани, в реалността ще са разни простаци и бастуни...няма да е кеф #Crazy

# 619
  • София
В реалността - по скоро в някое общежитие.

# 620
Марио къде се загуби изобщо не го даваха  Mr. Green

# 621
  • София
Когато София спипа Стела и бащата на Тедито , тостера ла си взе от кухнята :Д ,че нещо не разбрах :Д

# 622
  • Sofia
Сега изгледах снощната серия. Кокича голям смешник, хем ми е смешен,хем вече съвсем нелеп  Rolling Eyes
На Теди баща й  Sick.Майка й пък не е толкоз лоша  Crossing Arms.За 45-50 годишна жена (каквато би трябвало да играе като майка) си изглежда съвсем добре  Peace.Явно на бащата му е слаб ангелът  Naughty.
И аз не смятам,че Бранко трябваше да предложи пари на Дани  Naughty. И му е крайно време на един от двамата да се изнесе от апартаментчето на Галя  ooooh!.

Няколко пъти виждам да се пише за Рая -Нострадалната Геновева  Shocked.Изразът е "Многострадална Геновева",от пиесата  Peace
Митко говори като от Североизточна България  Crazy."Бунак"  hahaha, ползва по тоя край.

# 623
  • И аз не знам къде
А иначе Бранко не се ли нанесе там да спи от време на време , когато е в София. А той постоянно е в София и то в апартамента на Галя.
От гледна точка,че Бранко е гаджето на Галя би трябвало Дани да се изнесе.
За Коко се опитвам да си запазя първоначалния замисъл за него - клоун. И искрено се забавлявам на тъпотиите му. Единствено на неговия образ не се гневя,макар че и неговата роля я преобразиха в доста банална гневяща.

# 624
Най ми беше забавно Митко като пита Коко "И сега кой шъ продължи света бе,кой " Joy

# 625
Няколко пъти виждам да се пише за Рая -Нострадалната Геновева  Shocked.Изразът е "Многострадална Геновева",от пиесата  Peace
Митко говори като от Североизточна България  Crazy."Бунак"  hahaha, ползва по тоя край.

Чудех се дали да напиша и аз за "нострадалната", но ти ме изпревари  Whistling

"Бунак" се ползва и по моя край - Хасково, Харманли, Свиленград  Peace

# 626
  • Варна

Чудех се дали да напиша и аз за "нострадалната", но ти ме изпревари  Whistling

"Бунак" се ползва и по моя край - Хасково, Харманли, Свиленград  Peace
И във Варна използват "бунак"... "Голям си бунак!" Редовно се чува Peace

# 627
  • София
Образа на Коки е типичен за българин добряк, наивник, понякога стигащ до глупости, а при Коки това е традиция!!! Joy ....млад човек, който иска да има пари и се чуди от къде и как да припечели независимо по какъв начин, да наследи къща ей така спусната от небето...вечно търсещ неудачник.  

# 628
  • Дубай
Образа на Коки отначало ме кефеше, забавлявах  се с него,но сценаристи съвсем го изпростяха.
Рая сигурно е помолила Бранко да плати операцията.

# 629
Мъжете в тоя сериал ги изкараха някакви прежаднели секс-вълци, не подбира, все е гладен, и все не може да се контролира и отвътре му идва. Дани, Коко, Митака, Марио, Бранко, сега и бащата на Теодора. И то особено с тоя крокодил-анорексик.

Общи условия

Активация на акаунт