"София-Ден и нощ " 8 Реалити сериал по Нова Тв

• 72 937
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Като цяло в сериала има доста секс и голотия, което не е подходящо за основната му зрителска аудитория - 12-16г, но пък в днешно време от едно 12г момиче можеш да научиш повече за секса, отколкото от майка й примерно Joy

таткото хич не е грозен, сравнено с другите в сериала направо е сълзица  Flutter Flutter Flutter

# 646
Сериала иска да ни покаже,че няма нормални хора.То е голям разврат ,голямо чудо,който не е влезнал ,той не е е...л в този хангар..Извинете за вулгарното ми изказване,но на фона на това което ни показват,би трябвало да не се възмущавате  Mr. Green

# 647
Според мен всичко в сериала щеше да е много по - достоверно ако бяха студенти. На студентите по - приляга всичкия алкохолизъм и разврат, отколкото на хора на 25+, които работят и би трябвало да са по - сериозни.

# 648
  • Варна
Според мен всичко в сериала щеше да е много по - достоверно ако бяха студенти. На студентите по - приляга всичкия алкохолизъм и разврат, отколкото на хора на 25+, които работят и би трябвало да са по - сериозни.
Съгласна съм! Аз съм на 26 и излизам да разпусна в заведение веднъж на две-три седмици, а не всяка Божа вечер... Blush така де... Едно такова излизане е най-малкото 50лв. (такси до там, вход, да си поръчаш 1-2 питиета, такси до вкъщи...)

# 649
  • София
Като за филм.....Затова толкова често купонясват.

# 650
  • Варна
Ами като на филм може и да се телепортират Wink Да не се губи време.... Влизаш в нещо като душ кабина и хоп - вече си в бара.... или в дискотеката... или в болницата (че и там често ходят)  Joy

# 651
Ако всички учат и работят по 10-12 часа какво ще дават в сериала? Лекции, сервиране или седене в офиса.  Laughing

# 652
Те нали са всички за офис,особено Коко как ще кротува и ще си мишкува там  Joy
Аз съм на 27г. и излизам само през уикенда,работя по 10 часа на ден през седмицата и последното което искам е да се напия и на другия ден да ми бумти главата.Повечето ми набори/приятели около тези ми години или са горе долу като мен или си имат вече деца и са улегнали.Така че никаква извадка на 86/87/88/89,че дори и първите 90 + не са тези карикатури  Crossing Arms
За Стелчето какво да кажа,на Адриан фейса му е пълен със снимки на Поли,после на Ина,малко Теодора и сега и Стела цъфна.Еми оборотен младеж  Mr. Green

# 653
Те нали са всички за офис,особено Коко как ще кротува и ще си мишкува там  Joy
Аз съм на 27г. и излизам само през уикенда,работя по 10 часа на ден през седмицата и последното което искам е да се напия и на другия ден да ми бумти главата.Повечето ми набори/приятели около тези ми години или са горе долу като мен или си имат вече деца и са улегнали.Така че никаква извадка на 86/87/88/89,че дори и първите 90 + не са тези карикатури  Crossing Arms
За Стелчето какво да кажа,на Адриан фейса му е пълен със снимки на Поли,после на Ина,малко Теодора и сега и Стела цъфна.Еми оборотен младеж  Mr. Green

Така е ! Аз съм 90та и съм също като теб от работа(12ч) после вкъщи. Забавление йок.

# 654
Е то единствените които излизат всяка вечер да се напиват са тинейджърите, студентите, и безработните на родителска издръжка.

# 655
  • София
Как пък не можаха да намерят едно красиво момиче за някоя роля. По улиците като се обърнеш, нашите момичета са повече от красиви и в лица и в тяло. А тук мъжемелачката  Стела е с лице на травестит, и тяло на недоразвит прилеп.
От останалите също не мога да си избера някоя, която да ми хареса.

# 656
Когато сам си си изкарал парите и знаеш, колко труд и недоспиване ти е коствало, за да си вземвш заплатата накрая на месеца(и тя да не стига) по трудно се дават за прищевки, но когато стоиш и някой ти дава, хич не му мислиш. Имам 20лв ще ги изпия, те пак ще ми дадат...

# 657
А ние знаем ли нещо за родителите на Коко, и какво прави всъщност той в София? Плаща квартири, купува храна, ходи по заведения и клубове, инвестира в маси за масажи, ресурси за бижута, обикаля напред назад, а аз не съм видял до сега да е имал една стабилна работа или място от където да изкара пари.

# 658
Имам някакъв спомен,че на Коко майка му беше в квартирата и Сабина му се правеше на приятелка,той уж беше барман в Метрото където тя работеше,някви такива,а после май се разкри истината,но си бяха забавни сериите тогава.

# 659

Общи условия

Активация на акаунт