"София-Ден и нощ " 8 Реалити сериал по Нова Тв

• 72 920
  • 737
  •   2
Отговори
# 660
  • I Love You 3000

Кой пък ще създава мъжко приятелство с Дани? Само да не е Бранко.  Mr. Green Тогава със сигурност ще ме убедят , че си сменят сценаристите всяка седмица.

# 661
Може приятелството да е свързано с новата му работа...

# 662
Удариха го на съдби на кръстопът,сега само на драма ще се наглеждаме  ooooh!
Сега Марио ли ще го правят драма краля  с тежкия му живот  Tired
Марина я окраде "фитнес инструктора"  hahaha
Митака я разведе,сега се дърпа от змията,ще довърши леля Мария  Joy
В началните серии,когато дойде майка му на Коко,той я лъжеше както казахте че е студент и барман и че Сабина му е приятелка,но като разбра жената за лъжите му,каза че му спира всякаква издръжка и повече да не ги търси и излага  #Crazy
Гледах снимка в на Ина фейса,че е била шаферка на някаква сватба,няма да ви казвам какъв кич и цветовете на роклите  Mr. Green

# 663
Е то е ясно-семейството на брат'чеда и на родителите на Тедиту  Tired ще са развалените и ще гледаме 3 седмици сълзи и сополи

# 664
Прати едно фото от свадбата.  Laughing

# 665
Прати едно фото от свадбата.  Laughing
Х ха ха  гледам серията от петък и умирам от смях с Митко , братчеда и камерите.Митето каква отбранителна позиция беше заел ..ха ха  hahaha Joy

# 666
  • И аз не знам къде
Я кажете къде има повторение на серията от петък - но без нова плей

# 667
Във Вбокс7 също има всички серии.
Много са ми сладки Роси и Митко. Отиват си и ме кефят, ще видим какво ще стане.
Стела ми се ще да и шибна един шамар през екрана, няма такова противно същество.

# 668
Във Вбокс7 също има всички серии.
Много са ми сладки Роси и Митко. Отиват си и ме кефят, ще видим какво ще стане.
Стела ми се ще да и шибна един шамар през екрана, няма такова противно същество.
И аз, барабар с таткото на ТедитУ.

# 669
На собствена отговорност си ги гледате да знаете  Crazy
Скрит текст:
Сигурни ли сте  Mr. Green
Скрит текст:
Няма вече,оплакаха се на арменския поп и той ми се скара че съм злобна и завистлива,неомъжена 27 годишна с пуберски акъл  Mr. Green

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 21:36 от policaykata

# 670
  • Sofia
Събина все едно е изчопкала един "диамант" от дивана и го е забучила в косата си  bowuu.Лачена работа  hahaha

# 671
много са хубави момичетата и роклите им са прекрасни, не разбрах къде е смешното

# 672
За мен е кичозно-и позьорството с чаршафите за 5 бона и роклите по калъп и шарени като клоуни и бялата кума  ooooh! Никога не ангажирам с мнение,споделих моето  Peace

# 673
  • София
Събина все едно е изчопкала един "диамант" от дивана и го е забучила в косата си  bowuu.Лачена работа  hahaha
Ха,наистина така изглежда. hahaha

# 674
  • Варна
Ей, много си лоша, GeNa  hahaha Аксесоарите са от подръчни материали просто Laughing
Иначе според мен роклите им не са с лоша кройка... Само дето са в цветовете на дъгата... И да - кумата не върви да е с бяла рокля като булка  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт