"София-Ден и нощ " 8 Реалити сериал по Нова Тв

• 73 283
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • I Love You 3000
.........
Леля Миче-голям образ  hahaha.Сестра на леля Гинче ли се явява  newsm78.По-скоро-не.Тя,сякаш спомена,че е бездетна,т.е. брат'чеда не й е син  newsm78
Теди кряка почти колкото и Сабина  Stop.

Леля Гинче има май 2 или 3 деца, но те са в чужбина. И леля Миче й е сестра. Виж сега и братовчеда Анатоли й бил племенник , но няма нищо общо с леля Гинче. Може да е от страна на бащата.
А на Теди гласа е писклив по всяко време, дори и когато е пред камера сама. Сабина поне там намаляше тона.

# 256
Тука все някой иска плющи някоя, ама не неговата, ами чуждата... #Crazy Sick
Да, да...точно hahaha Joy
Тя и Стела ако остане само с Марио, набързо ще му мине меракът. А пък все пак Тедито може да е писклива, ама е принцеса в сравнение с тоя кукундрел Стела #Crazy но да, то не е до хубост, ами до нагон. Даже и този Марио защо всички припадат по него, прилича на циганин с оскубани вежди и мустаче като на мускетар newsm78
А лела Марче много на място ги забива, а фикус и трилистник задължително , как hahaha
Ама все пак мисля, че майката на Митко трябва да е по-млада hahaha тази прилича на леля му или баба му.
Аз не съм забелязала как приятеля на Боби гледа Лили, но мисля, че може да започне да я сваля и да се изпокарат.
А тя е толкова досадна и ужасна Лили, все ходи накокошинена от студ и само се залепя за Мечо, ауу, че досадница Sick #2gunfire

# 257
Относно Рая и Бранко, тя така се държи сякаш й се иска.. Голяма м@стия.

Много се зарадвах, че Марио заряза пискливото Теди. Искам да се съберат със Стела.

Все едно някой е чел темата, преди нали бяхме коментирали да върнат на Митака майка му.
 hahaha

Беше ясно, че ще се награбят пак с жената на братовчеда. Тя е много симпатична и на него му е секси това, че се държи лошо с него.
 Twisted Evil

Радвам се също, че Софи си намери гадже.

А Данито е голяма мижитурка, само го бият и хокат, няма никой респект от него. Ето и от разговора с Бранко пак си тръгна Дани с подвита опашка.
Иначе е добродушко.

# 258
Ох, леля Марче, голяма сладурка, ще ми се да остане тук, направо освежи сериала, разсъних се снощи с бисерите и, лаф след лаф  Joy

# 259
Майката на Митко същата жена ли е , не я помня много как изглеждаше , само ми се стори , че преди беше по-пълничка  Grinning

# 260
Същата е  Wink
Даваха я в летния сезон, с рокля преди и за това може по-пълна да ти се е сторила  Peace
Ноооо...е уникална, братче  Joy
Искам я редовно, при редовните герои  Laughing

# 261
Ставащото около Боби е супер безинтересно, така че могат спокойно да ни го спестят. А тая кифла Лили с какво се занимава по цял ден?

# 262
  • София
С козичката направо ме хвърлиха в тъч линията.  Joy Joy Joy На кой ли от екипа му е хрумнала тази идея?! newsm78 Май ще ни откажат да гледаме сериала!  Sad

Подозирам, че Драго Чая си е направил реклама, т.е. платил е, за да го включат в сериала Wink

Той винаги е бил мега неизвестен, а много му се иска да е известен.... та нищо чудно и така да е станало.  Joy Joy Joy  Никога не съм го харесвала!

# 263
  • София
Ох, леля Марче, голяма сладурка, ще ми се да остане тук, направо освежи сериала, разсъних се снощи с бисерите и, лаф след лаф  Joy

Много добре се справя с ролята си на мрънкаща и досадна майка.

# 264
А тая кифла Лили с какво се занимава по цял ден?
Кифлее си, кво да прай  Mr. Green Laughing

# 265
  • SF
Ох, леля Марче, голяма сладурка, ще ми се да остане тук, направо освежи сериала, разсъних се снощи с бисерите и, лаф след лаф  Joy

"Освежи" го, но по селски начин. Няма нужда от поредната неадекватна лелка в сериала. Бисерите й не са много бисерни: "Олиййй кой туй чудо..."
Ами не сме такива българите пък - безделници, неудачници, селяндури, на които нищо не им се разбира, като говорят, лесни и леки момичета, мъже, които преспиват с всяка, която им се изпречи пред погледа, без много да се напъват да я свалят и ухажват...
Бранко е влюбен в Галя, не се е разочаровал, не иска да се раздели с нея, но е сигурен, че може да преспива и с най-добрата й приятелка. От къде тази увереност?
Дани също овърша старата квартира, дори отхапа и от "забранения плод" - дъщерята на Боби. Още малко му трябваше, и щеше да има 100-процентова реализация и в новата. Още не е късно с Галя да се пробват.
Ако Дани беше поискал да спи и със самия Боби Сама, нещата щяха да му се получат. И то лесно. Първо Боби щеше да му  каже "Абе ти луд ли си бе! Тая няма как да стане!", а после: "Сега като се замисля така, Дани май е прав. Що да не опитам. Може пък да се окаже, че не е лошо..."

# 266
  • Sofia

Ако Дани беше поискал да спи и със самия Боби Сама, нещата щяха да му се получат. И то лесно. Първо Боби щеше да му  каже "Абе ти луд ли си бе! Тая няма как да стане!", а после: "Сега като се замисля така, Дани май е прав. Що да не опитам. Може пък да се окаже, че не е лошо..."

Joy  newsm10

# 267
Голяма скука стана сериала ,дано я махнат Теди,излишна е вече, след като е зарязана. Mr. Green
Може да я оставят в квартирата ,за да се заяжда безспирно със Стела и Марио.

# 268
  • SF
Ама няма нужда. Те вече показаха в няколко серии, че могат да се заяждат. Нищо нечувано и невиждано няма да последва.
Имат само един шанс да доразвият случката. Марио да се премести да чука в сивата стая и да се присети, че Теди също не е за изпускане. Тогава Теди да му се заизмъква ужким Wink със "Зарежи Стела и тогава!"

# 269
Ами те все едно и също с знаят..бивши гаджета психопати,всички са влюбени в Рая,тя все не е разбрала милата... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт