"София-Ден и нощ " 8 Реалити сериал по Нова Тв

• 73 228
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • SF
Абе не е разбрала!
Бранко я кани да танцуват насаме в празна зала вечерта, целувка, обяснения, че не може така, на другата сутрин БАМ по шорти на бар плота под носа му.
Освен това не му показва просто някакви стъпки, колкото да се покълчи малко на партито, а му показва и поддръжки. Той на това парти с кого би се поддържал така по дансинга? Със счетоводителката?

# 271
Абе не е разбрала!
Бранко я кани да танцуват насаме в празна зала вечерта, целувка, обяснения, че не може така, на другата сутрин БАМ по шорти на бар плота под носа му.
Освен това не му показва просто някакви стъпки, колкото да се покълчи малко на партито, а му показва и поддръжки. Той на това парти с кого би се поддържал така по дансинга? Със счетоводителката?
Партито е за определен тип танци. Не каквото и да е, а точно този тип. Поне така й каза. Няма как да го учи на друг вид, при това положение.
Много хора ходят на уроци вечер, през деня са на работа. Грешката й е, че е наивна и както тя гледа на него като на приятел, така си мисли, че и той...
После според мен се опита да покаже, че не му се сърди, че му се доверява и че всичко е приключило, това беше идеята, че не се "забули" в дома си. Не виждам нищо предизвикателно в облеклото й, обикновени пижамени дрехи.

# 272
https://www.youtube.com/watch?v=LUuon_oHH6w
Тук Рая наистина танцува в модерен балет Simple Smile

# 273
http://m.vbox7.com/play:77534f191f днес ще е интересно. Дали Дани ще разкажа на Галя?  newsm78

# 274
http://m.vbox7.com/play:77534f191f днес ще е интересно. Дали Дани ще разкажа на Галя?  newsm78
Естествено че не ! Няма да и каже. Но защо задържаха Боби - заради бившия на Лили ли ?

# 275
  • И аз не знам къде
Майката на Митака внесе свежест. Малко се разведрихме. Ама Коко как гледа веднага да налапа нещо.  Laughing
Не се сърди, човече  ходят след работа на танци , но не и в 12 часа , в специално наета зала само за тях двамата. Защо не казаха на Галя ? Аз намирам за предизвикателно облеклото и . Първо не е в собствения си апартамент, второ живее с мъже( нормално е да и налитат при това положение и това на всеки нормален човек му е ясно  Peace ) - типаж искам,но не ми стиска. Имам чувството че и тя като Стела се надява да остави Галя,че да се награбват двамата с Бранко.

# 276
Живяла съм така с много хора и в никакъв случай това не са провокативни дрехи Simple Smile на Галя за по-предизвикателни, силиконът й на няколко пъти направо излизаше, мъжете ходят съвсем голи нагоре...
А за залата - барът затваря в 18 ч., той я взе, когато тя точно чистеше, така че няма как да е било по-късно  Peace

Няма как да се убедим един друг, нормално е да усещаме нещата различно  Simple Smile

# 277
Не е до дрехите, то дай да се забулим, както се очертава, че някой не можел да си го държи в гащите.

# 278
Според мен Рая си се облича нормално, но поведението и показва колебание. Предполагам всеки от нас е имал някакви обожатели, които са били настоятелни и е намерил правилният начин да ги отреже елегантно или не чак толкова елегантно. Поведението и не изразява ясно и категорично да я остави. Самият Бранко го каза на Дани

# 279
Аз намирам за предизвикателно облеклото и . Първо не е в собствения си апартамент, второ живее с мъже( нормално е да и налитат при това положение и това на всеки нормален човек му е ясно  Peace )
Е, че в другата квартира всичко ходят даже още по-предизвикателно, по потници и гащи, нощници едва покриващи дупето и Стела, и Сабина и Поли преди това. Те също живеят с мъже и не са в собственият си апартамент. Ако трябва да сравняваме късите панталонки на Рая със бюстиетата на Поли, които повече показват, отколкото да скриват и боксерките на Сабина, Рая направо като монахиня се облича  Joy.

И това са скрийшотове само от 2 серии дето прехвърлих, ми те направо голи си ходят  hahaha
Малко преекспонирате с облеклото на Рая, все пак е млада девойка, няма да ходи с фередже.

# 280
  • I Love You 3000
И аз съм на мнение, че Рая ходи най- облечена от всички. И то от началото на филма. Ми Теодора онзи ден си беше само по хавлия и седна да си правят лаф - моабет с Коко и козата му. При първото посещение на леля Мария , Полито и Сабина излязоха пред всички в дневната по сутиени и боксерки да питат мъжете , с коя рокля да са вечерта. Shocked Тогава леля Мария се видя в чудо да крие очите на мъжа си и дъщеря си и набързо ги изкара от квартирата. Joy Така че , не е проблема в Рая - тя поне винаги има жилетка върху нощницата си. А и тя си беше първа в тази квартира, Бранко е дошъл след нея - той е този , който трябва да се съобразява. Пък нали Бранкото много пътуваше и щеше едва ли не за 2 - 3 дена в седмицата да е при Галя? Той направо си заживя там. За пред Дани няма какво да се крие, те си се обичат, а и той няма да тръгне да я насилва.

# 281
  • Sofia
Не съм съгласна  Naughty.След като има определени обстоятелства и нежелани набези от страна на Бранко, Рая да се съобразява как се облича. Crossing Arms и даже според мен,ако е толкова притеснена,а очевидно не е ,трябва да се изнесе от там. Ако е коректна приятелка към Галя  Peace.Така бих направила аз. На репетициите- обажда се на Галя и й казва, канят я с тях...и т.н. само желание да има.Абе, като за "по телевизора"  Whistling.Но не смятам Рая за наивна  Naughty.Баш си е наясно,не е девственица,все пак  Laughing.
Дани,откакто разбра,че Симона не е бременна, се затри нейде  newsm78.И работата заряза и пак са на гърба на Галчето  Rolling Eyes.

# 282
Ако добре се гледа сериала, ще си спомните, че Бранко хвърли око на Рая още в самото начало като се запозна с нея. Не беше провокиран от нейно разголване или неприлично облекло. Той видя чужда жена, и реши, че може да се пробва. Късите панталони и нощните танци дойдоха доста след като той вече я беше взел на прицел.
И защо моля да се изнася, заради някакъв незадоволен кретен, който не е коректен към приятелката си, за което тя няма никаква вина?

# 283
  • Дубай
Ако добре се гледа сериала, ще си спомните, че Бранко хвърли око на Рая още в самото начало като се запозна с нея. Не беше провокиран от нейно разголване или неприлично облекло. Той видя чужда жена, и реши, че може да се пробва. Късите панталони и нощните танци дойдоха доста след като той вече я беше взел на прицел.
И защо моля да се изнася, заради някакъв незадоволен кретен, който не е коректен към приятелката си, за което тя няма никаква вина?
Зори напълно съм съгласна само дето трябваше да каже на Галя и да се приключи с тоз мазник, а тя си замълча

# 284
Скрит текст:

Зори напълно съм съгласна само дето трябваше да каже на Галя и да се приключи с тоз мазник, а тя си замълча

Понякога е трудно да застанеш срещу най-добрата си приятелка и да и кажеш, че гаджето и при всяка удала му се възможност те натиска да те целува и иска да те изплющи. Честно казано, радвам се, че не ми се е случвало, защото и аз нямаше да знам как да  и го кажа. Но нека бъдем реалисти, Рая няколко пъти опита, но Галя в тези моменти започваше да ръси суперлативи, как мислел за нея, колко много означавал за нея и тем подобни и на Рая и секваше приказката.
Дано Дани тази вечер го изобличи и да се приключва с тая поредна драма  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт