"София-Ден и нощ " 8 Реалити сериал по Нова Тв

• 73 065
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Имахме съсед, тип Коко, даже е идвал у нас да звъни на импулсен телефон да става жиголо, беше преди 15 години и още имахме домашен телефон. Обикаляше съседите да ги моли да звъни от техните телефони, защото у тях му бяха резнали достъпа след първата космическа сметка. И на нас ни навъртя 40-50 лева от едно обаждане...не беше никак приятно.
Но човека все пак е с някаква изостаналост...а Коки...уж не е..  Rolling Eyes

Ама как така? Идва у вас и пита дали може да звъни на импулсен телефон? И вие го пускате?

Е чи то има ли такива хора като Коки !?

# 496
Хах, както казах, беше преди 15 години, и разбира се, че каза че е супер спешно да се обади Simple Smile и не уведоми къд еи какво
Мъжът ми, какъвто е жалостив, го беше пуснал да се обади по домашния телефон, даже стол му беше сложил в коридора( аз бях бременна и не исках да се занимавам с него). И по едно време, след 15на минути реши че все пак нещо много дълго продължава това обаждане, и излязъл да види нещо да му помогне ли, да види какво става  Laughing И го заслушал, като го чул какви ги бръщолеви- точно в стил Коки, как това му е шанса в живота и ей сега ще взима милионите  Laughing и бързо бързо го беше сиктирдосал. беше втрещен
Следващия месец, сметката за телефона доста ни стресна, тогава и разбрахме кой къде е звънял...ужас просто...40 лева тогава си бяха пари...
Но както казах, човека с някакво психическо заболяване, а Коки уж не е Simple Smile Съвсем му изкараха малоумен героя...не знам с подобен съквартирант как се живее, защото след 1-2 случки не е и смешно...

# 497
  • I Love You 3000
Ааа, ама той - съседът ти поне на лотария играл, ми не е звънял на секс-телефон  Mr. Green

# 498
Марио сега и в Стела ли ще се влюби ,както в Сабина?! ooooh!
Теди ми се струва ,че наистина ще си навлече гнева на Марио и Стела и то доста яко.Прекралява..
 ooooh!
Лили много я задържаха в сериала ,мислех че ще е нещо мимолетно и тя ,ама...
Коко въобще няма да коментирам ,ако могат и въобще да не го дават с малоумните му изцепки.
Не сме виждали отдавна леля им Гинче ,забравиха я  hahaha Не искат апартамента вече явно  hahaha

# 499
  • SF
Какъв беше смисълът от това Рая и Бранко да остават в Пловдив? Какво отношение имаше това към цялата случка с Бранко, Рая и Галя?
И защо Марио трябва отново да се променя?

# 500
Само на мен ли Коко ми изглежда с единственото нормално тяло ? А всички други приличат на нацепени анаболни батки ? 😃
И аз не се сещам за друг с нормално тяло. Какъв ужас - жените си слагат всевъзможни пълнежи и подплънки, а мъжете се помпат като автомобилни гуми. ooooh! Tired

Това беше първата издънка на Коки от много време, която ми беше забавна и добре се посмях. Simple Smile

Гукането на Марио и Стела в ресторанта ми беше много фалшиво, особено забележките на Стела за Теодора. С какви очи въобще коментираше, след като тя въртеше същите номера на съквартирантката си само преди броени дни или седмици?!
А отмъщението на Теди не ми хареса - беше подлярско и напълно в стила на Стела, но групата ѝ във Фейсбук напълно я одобрявам, ето една полза то тази безполезна иначе за мене, социална мрежа. И браво на Теди, само тя реагира на наглостта на този тъкач-многостанник и неуморен опрашител на жени  - Марио.

# 501
Това беше първата издънка на Коки от много време, която ми беше забавна и добре се посмях. Simple Smile

Мисля, че докато се обезкосмяваше всички щяха да умрат от смях, ама на истина, не просто за сериала.  hahaha
Реално се скубеше, реално почервеня и реално умря от смях и болка едновременно.  hahaha

# 502
  • I Love You 3000
.......
Не сме виждали отдавна леля им Гинче ,забравиха я  hahaha Не искат апартамента вече явно  hahaha

Нали някак и тя трябваше да излезе от сериала, та затова дойде майката на Митко и им каза , че жилището е общинско.  Mr. Green И така обясниха излизането на леля Гинче.  Mr. Green Поне за нея получихме обяснение. И това е много , в сравнение с другите , дето ги отвлякоха извънземните  Laughing

# 503
  • Дубай
Нещо напоследък много взеха да повтарят случките от сериала.Марио го гледахме вече влюбен и мил.
Митко го гледахме с приятелката на Коки.
Коки Мале няма по голям шут
А бе само на мен ли ми направи впечатление че Боби се видя със всеки друг ама не и с дъщеря си,а беше много притеснен.

# 504
На Теодора баща й голям симпатяга Flutter

# 505
На Теодора баща й голям симпатяга Flutter
Peace

# 506
  • И аз не знам къде
Ама какво гадже са измислили на Марина   Mr. Green

# 507
На Марина гаджето опасен.... ММ и той вика така:"Бухала" хаххаахха

# 508
На Теди бащата е симпатяга, да  Blush
Участваше в Истински истории, беше много лош и си биеше жената  Laughing

# 509
Ох много се кефя, че Симона е ядосана Joy Joy Joy
Направо ми иде да го почерпя този новият герой

Митко получава някакви странични реакции от лекарството ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт