"София-Ден и нощ " 8 Реалити сериал по Нова Тв

• 72 796
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Роклите са хубави.Няма нищо кичозно в тях,на мен ми харесват.  Peace

# 676
На мен са ми кичозни тези камъни около талията на роклите. И според мен не би трябвало кумата да е с бяла рокля като булката

# 677
Роклите и на мен ми харесват. Peace Няма ли да я връщат Сабина вече ,доста време я няма

# 678
  • Дубай
На мен роклята на Сабина най ми харесва цвят кройка.Според мен не е сгрешил а в избора си

# 679
  • София
Роклята на кумата сигурно е слонова кост, не е бяла.

# 680
На мен роклята на Сабина най ми харесва цвят кройка.Според мен не е сгрешил а в избора си

И на мен ми харесва, отива и цвета на косата и тена  Peace
Пък и може да не е избирала тя.

Какви чаршафи за 5 бона  Shocked, в олх е пълно са такива  Mr. Green

# 681
  • И аз не знам къде
Извинете , но аз нещо не разбирам  newsm78  тези момичета около младоженците не са ли шаферки ? Защо решихте , че е кума  ?  newsm12

# 682
Извинете , но аз нещо не разбирам  newsm78  тези момичета около младоженците не са ли шаферки ? Защо решихте , че е кума  ?  newsm12

Момичета в петъчния епизод никъде не видях сцена с булченска рокля ... аз ли нещо пропускам или ..... ????

# 683
# 684

Момичета в петъчния епизод никъде не видях сцена с булченска рокля ... аз ли нещо пропускам или ..... ????

Снимките са от фейсбука на момичето, което играе Сабина. Simple Smile В сериала все още сватба май не е имало, то само това липсва. Simple Smile

# 685
  • Дубай

Тука говорим за Сабина  от една снимка в реала
няма общо с сериала

# 686
Тук се говори за Радостина, а не Сабина Wink
Добре е облечено момичето, нямаше нужда от показност на чаршафите ... ама айде, да приемем че са оригинални, а не реплика от пазара в Димитровград.

Странно за мен, но Стела не ме дразни толкова, колкото Теодора. И ми се ще нещата между тях с Марио да се получат.

# 687
Полиестерен разкош на вирисачи и диаманчи колкот' смилянски боб, 'сичко е оригинално.

# 688
Скъпа сватба изглежда,а това е била спалнята на младоженците,всички са се изредили да се снимат там  hahaha
Затова може и да са оригиналдъ чаршафите,а за диамантите много ясно че са истински чи как  Mr. Green
За момичето в бяло пише че е кумата,на мен си ми изглежда бяла  newsm78
Не исках да разпалвам страстите  Peace

# 689
Къде мога да разгледам и останалите снимки, че ми стана любопитно? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт