По-млада и стегната кожа само за 6 седмици?

• 46 116
  • 398
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Опитвам се да се храня здравословно, да пия много вода, използвам качествена козметика.

# 46
  • софия
Ползвам качествена козметика.

# 47
Грижите, които полагам за кожата ми са: сравнително здравословна диета, пиене на много вода и не на последно място козметични процедури - старая се поне 2-3 пъти седмично да правя маски и ексфолиране. Задължително почиствам лицето си преди лягане (по така наречения двойно почистващ метод), след това следват кремовете (за проблемна кожа и хидратиращ).

# 48
  • Враца
Използвам само качествена козметика за лице, почисвам много добре и ексфолирам кожата, хидратирам и пия много вода. Много бих искала да пробвам уреда. Успех на всички.

# 49
Какви грижи полагате, за да поддържате кожата си млада и красива? - храня се здравословно , спортувам два пъти седмично, използвам естествени масла за масажи, посещавам  козметични центрове , като правя различни процедури, микродермоабразиото е едно от тях и ще се радвам от възможността за домашно ползване на уреда.

# 50
Не полагам особени усилия освен,че гледам да се храня здравословно и да пия повече вода.

# 51
За мое огромно съжаление нямам натурално хубава кожа и за да я поддържам в чист и сияен вид ми се налага да полагам повече грижи от обикновеното.

Освен основните грижи свързани с редовния спорт, добрата храна и пиенето на по-голямо количество вода:

Сутрин винаги започвам със сухо четкане на лицето. След него нанасям маска от натурални или био продукти - редувам различни глинени, детоксикиращи и хидратантни. А след това пръскам флорална вода или нанасям крем, в зависимост дали чувствам кожата си по-суха от нормалното.
Почиствам лицето си няколко пъти на ден, най-често с натурален сапун от различни масла, а от време на време с лечебна козметика.
Ексфолирам минимум 3-4 пъти седмично.
Вечер нанасям избелващ продукт с лек състав и околоочен серум срещу фините бръчици.
Внимавам със състава и на декоративната козметика, която ползвам.
Кожата ми по принцип е мазна, но от различни продукти, които съм ползвала през годините, ми се е случвало да се стане доста суха, което е също толкова неприятно. Внимателно следя и използвам единствено продукти, които контролират себумната секреция, а не изсушават кожата.
Последните месеци нанасям няколко пъти седмично различни смеси от базисни и етерични масла, които видимо се отразяват много добре на моя тип кожа.
От козметичните процедури най-доволна съм от ултразвуковите и микродермабразиото. Като за първите имам домашен уред, а за вторите посещавам дерматолог. Ще се радвам да мога да извършвам и двете процедури вкъщи. 

Успех на всички Simple Smile

# 52
Органична храна, много вода, избягване на алкохола и цигарите, продължителен сън.

# 53
Поддържам кожата си млада и красива с качествена козметика. Полагам грижи редовно, глезя я с маски, достатъчно сън, много вода и малко ген.

# 54
Пия достатъчно вода,храня се предимно с органична храна,използвам подходяща за възрастта ми и нуждите на кожата ми козметика,основно хидратираща. Simple Smile

# 55
Почистване с мицеларна вода, хубаво кремче преди заспиване, ексфолиране и маска веднъж седмично.

# 56
  • Пловдив
За кожата си се старая да правя най-доброто. Използвам предимно медицинска козметика, декоративна от среден и висок клас, ежеседмично правя маски. Старая се да се храня балансирано, да пия много вода, да се движа достатъчно. Посещавам козметик рядко поради липса на време. Въпреки грижите, които полагам, кожата ми не е в перфектно състояние. Стресът, на който бях подложена през изминалата година, за жалост, се отрази на прекрасната ми млада кожа.

Много бих се радвала да тествам уреда. Смятам, че ще има благоприятен ефект.

Последна редакция: пн, 14 мар 2016, 14:53 от adoration_

# 57
  • София-Младост
Използвам козметика съобразена с кожата ми и възрастта. Опитвам се да си осигурявам 8 часа сън. Почиствам редовно лицето, пия много течности.

# 58
  • София/Стара Загора
Какви грижи полагате, за да поддържате кожата си млада и красива? - Пия вода, ям плодове и зеленчуци и се мажа с крем

# 59
  • На брега на морето
Обръщам внимание с какво се храня, като избягвам junk храните и гледам всеки ден да изминавам поне 10000 крачки и да пия по 2 литра вода. Когато мога се оставям в ръцете на професионалист. Много бих се радвала ако имам възможост да изпробвам продукта Ви.

Общи условия

Активация на акаунт