По-млада и стегната кожа само за 6 седмици?

• 46 116
  • 398
  •   1
Отговори
# 75
 Храня  се здравословно, пия много вода и използвам качествена козметика.

# 76
  • Пловдив
Стремя се да приемам достатъчно витамини

# 77
Здравословна храна, био козметика, процедури в салон (микродермабразио) и сън (когато е възможно). Правя маски в домашни условия.

# 78
  • Варна
Какви грижи полагате, за да поддържате кожата си млада и красива?
- Опитвам се да се храня здравословно;
- Спортувам 3 пъти седмично;
- Пия вода и зелен чай;
- Ползвам качествена бяла козметика;
- Ходя на разни козметични процедури;

Ако Philips VisaCare  ми помогне да се справя успешно
с упоритата гневна бръчка и наскоро появилия се
пачи крак ще съм изключително доволна и щастлива!

# 79
Много ще бъда щастлива,ако имам възможност да изпробвам Philips VisaCare.
Аз лично се храня здравословно,използвам био продукти за лице и тяло,спортувам,пия много течности,ходя на козметични процедури редовно.На 31 години съм и вече за съжаление годинките си "казват думата",колкото и да не ми се иска и ако има начин да се справя до някаква степен  с този проблем ще ме направите много щастлива!

# 80
Храня се здравословно, ползвам хубава козметика и от време на време някоя процедура в козметичен салон.

# 81
На първо място гледам да се наспивам добре Simple Smile
На второ място пия по 2 литра вода на ден
Трето правя си и домашни маски с краставички на очите , и всякакви различни
На четвърто място ползвам качествени и маркови кремчета за лице
На пето място всяка сутрин мия лицето си със специална пяна за лице за да е свежо и меко Simple Smile
И разбира се храня се здравословно Simple Smile

# 82
Използвам хубава козметика,спортувам,пия достатъчно вода

# 83
  • Samokov
За мен е много важно,както и за всяка друга жена да изглеждам добре.Затова и започнах активна грижа за кожата преди няколко години.Всяка вечер почиствам добре и хидратирам,използвам качествена натурална козметика ,съдържаща алое и прополис.Понякога правя маски и ходя на козметик за почистване.Въпреки активната ми грижа не успявам да се справя с всички последствия от възрастта и влиянието на околната среда .Надявам се,да открия нови методи за по-добра грижа за моята кожа.

# 84
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
За да поддържам кожата си млада и красива разчитам основно на почистване и подхранване.Ежедневно почиствам лицето си с електрическа четка и подходящ измивен продукт.После задължително нанасям качествен околоочен крем и такъв за цялото лице.Посещавам също козметик за по-дълбоко почистване.Храненя се с разнообразна храна и се старая да приемам повече течности.За съжаление с бебе ми е трудно да се наспивам, а това също се отразява негативно на кожата.

# 85
Какви грижи полагате, за да поддържате кожата си млада и красива? Старая се да мисля позитивно, защото това се отразява и на кожата и на излъчването ми. Старая се да се храня здравословно, да пия достатъчно вода и да ползвам качествена козметика. За сега успявам!

# 86
  • На ръба..
Правилният подбор на подходяща козметика, съчетана с козметични процедури при козметик, редовния спорт, здравословната храна, приема на много вода са само част от грижите, които полагам за кожата си и тя наистина се отблагодарява, когато се грижиш правилно за нея  Hug

# 87
Посещавам козметик, не пуша, опитвам се да се храня с качествена храна ( което в последно време е все по-трудно), пия повече вода, все още се лутам между козметиката( защото непрекъснато излизат нови неща). Но и всичко си е до ген...

# 88
Грижите,които полагам за да изгеждам добре на 40г. са здравословно хранене с много зеленчуци и плодове,пия зелен чай или ройбос,вземам и различни добавки,използвам хубави и качествени крем за лице и почистващи и хидратиращи маски.

# 89
Пия доста вода, хидратирам я с хидратиращи кремове, когато излизам слагам слънцезащитен крем на лицето си и се опитвам да се храня здравословно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт