Хайде, покажете си спалните 8

• 166 901
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря за отговорите. Ще вземем и ние Арте колор, дано да се получи добре. И дано да имат цветовете, които ми трябват Simple Smile

# 106
  • В сърцето на любимия човек
Артеколор не е ли от ниския клас  Rolling Eyes
Аз обикновено подлагам на съмнение подуктите с най-ниска цена, защото обикновено е свързано с най-ниско качество  Rolling Eyes

# 107
Аз не видях каква е цената му, просто в стари теми го препоръчваха, затова реших да попитам. Приемам препоръки и за други марки латекс!

# 108
  • Пловдив
Да попитам и тук ако някой е попадал на латекс в хубав цвят тюркоаз - не много тъмен и не зеленеещ, по-към синьо да бъде...

# 109
  • Русе
Ние правим сега детска, преди беше бодисвана с Витекс, хареса ни, обаче сега решихме да пробваме за една стая поне с Дулукс. Мъжът ми отдолу боядисва с бяло на Леко, беше много недоволен, прозира, пръска. После само с една ръка на Дулукс става супер, вярно светъл цвят. Каза, че дори и заради по-бързото и лесно боядисване (без пръскане), си струва цената.

# 110
Артеколор не е ли от ниския клас  Rolling Eyes
Аз обикновено подлагам на съмнение подуктите с най-ниска цена, защото обикновено е свързано с най-ниско качество  Rolling Eyes
По принцип си права, но за продукти от рода на Леко, Боро и т.н., в които полимерът и пигментите са малко количество. Ние търсехме плътно матово бяло за скандинавски тип интериор и се бяхме засилили към Levis или Dulux, но шефът на ремонтната фирма каза, че Артеколор не им отстъпва, и тъй като му имахме огромно доверие след като видяхме как преобрази нашето местенце, го послушахме и сме много доволни.
Това ми е мнението само само за белия латекс (неразреден!), не цветен. Предполагам, може да се купи малко количество за проба.  Thinking

Но скъпите латекси са хубави, разбира се.

# 111
  • Под Сините камъни
Да попитам и тук ако някой е попадал на латекс в хубав цвят тюркоаз - не много тъмен и не зеленеещ, по-към синьо да бъде...
Виж Океана дали ще те устрои  http://www.ninachim.com/karteli/kartel_Marsel_Latex_Extra.html

# 112
  • Пловдив
Точно такъв цвят искам, много благодаря Пепински  bouquet

# 113
Виж Океана дали ще те устрои  http://www.ninachim.com/karteli/kartel_Marsel_Latex_Extra.html
Пепински, а този латекс хубав ли е - имаш ли наблюдение?

# 114
Последно с Дулукс боядисвахме. Една ръка стигна и то за наситен цвят, има идеална покривност.

# 115
След Ойкос, Дулукс и левис, Екомата си я уважам. Много добре се изпъва, може да се правят поправки, само дето пръска доста, но за цената си е супер.

# 116
Ние боядисахме с гръцки латекс Хротекс и избрахме един от вариантите за тюркоаз.
Не знам кой номер точно, но днес ще ходя до апартамента и мога да погледна.
Много добре се получи, а и латексът е качествен. Боядисвам с него от 10 години.

http://latex.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8 … BA%D1%81-chrotex/

# 117
  • Под Сините камъни
Пепински, а този латекс хубав ли е - имаш ли наблюдение?
Ами като качество е средна хубост.Ползвах го за кухнята и коридора.За почти една година съм го забърсвала няколко пъти,цвета не се променя.Една бакичка боядисва 20м2.Под сурдинка казано,техническият ръководител на Оргахим(Леко) напуска и отваря собствен завод Нинахим.Така че не са лоши продуктите.

# 118
  • Пловдив
Алиска, би ли споделила кой точно е като погледнеш, а ако можеш и снимка да покажеш би било супер  bouquet
Другото което се чудя е - по каталозите цвета с 1 ръка ли се постига или с поне 2? Защото ако е от една то на втората би се получил по-тъмен/наситен цвят...

# 119
  • Под Сините камъни
Алиска, би ли споделила кой точно е като погледнеш, а ако можеш и снимка да покажеш би било супер  bouquet
Другото което се чудя е - по каталозите цвета с 1 ръка ли се постига или с поне 2? Защото ако е от една то на втората би се получил по-тъмен/наситен цвят...
В повечето случаи става въпрос за две ръце

Общи условия

Активация на акаунт