Хайде, покажете си спалните 8

• 166 052
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Това ли търсиш?

# 91
  • В сърцето на любимия човек
Да, благодаря  Hug

# 92
Здравейте момичета,предстои ни да боядисваме спалнята затова можете ли да ми препоръчате латекс, от който сте доволни - да е матов и да може да се мие, също и да хваща от две ръце боя Simple Smile

# 93
  • В сърцето на любимия човек
Ние сме използвали Леко със сребърни йони. Не съм пробвала да го мия, иначе е матов и цветът се постига с две ръце.
Единствено ме подразни, че като сваляхме хартиеното тиксо около касите на вратите, самият латекс не се "отсече" идеално гладко, а на места се оръфа и се държеше като скъсана гумена ръкавица. Наложи се с детска четка за рисуване да пооправя на някои места.

# 94
Здравейте, интересувам се дали върху две единични подматрачни рамки може да се сложи цял матрак. Т.е. върху 2х70см да се сложи матрак с размер 140см.

# 95
Здравейте, интересувам се дали върху две единични подматрачни рамки може да се сложи цял матрак. Т.е. върху 2х70см да се сложи матрак с размер 140см.
Ние ще си поръчваме матрак с нестандартен размер - 2.20х2.20 и ще сме с две рамки, защото една няма как да влезе в стаята. В магазина казаха, че няма проблем, само трябва и спалнята по средата да има греда (не се сещам как точно се казваше) на която да легнат рамките.

# 96
Благодаря! Има греда по средата, така че ще стане. Аз се притеснявах дали няма да се деформира матракът, ако не е цяла рамка.

# 97
  • Русе
Ние сме с двоен механизъм на спалня 180/200 см. Има греда по средата.

# 98
  • до най-прекрасния мъж
Нашата подматрачна е една обща /стандартна двойна/, като по средата има греда и буковите ламели за всяко спално място са по отделно. Матракът е един - не харесвам два отделни матрака за спалня. Където и да сме спали по хотели, все съм пропадала в дупка между двата матрака, колкото и да са плътно поставени един до друг. Леглото отдолу е с механизъм и е разделено на четири равни части, така че подматрачната има опорни точки и по средата - по дължина и ширина.
Аз бих срещнала проблем единствено при вдигането на двете подматрачни едновременно, ако са с механизъм, за матрака е все едно дали са две отделни или една. Той така или иначе има опора по средата и при двете отделни и при общата. Ако леглото е съобразено за две отделни, няма проблем.

# 99
  • варна
Ние сме с 2х80 и матрак 160/200 Peace Не съм забелязала проблем

# 100
Благодаря на всички за отговорите. Hug

# 101
  • Варна
Малка част от спалнята, съжалявам за черно-бялата снимка, в момента нямам друга.
Малко неизживяно детство, ама...  Mr. Green
Скрит текст:

# 102
Ние сме използвали Леко със сребърни йони. Не съм пробвала да го мия, иначе е матов и цветът се постига с две ръце.
Единствено ме подразни, че като сваляхме хартиеното тиксо около касите на вратите, самият латекс не се "отсече" идеално гладко, а на места се оръфа и се държеше като скъсана гумена ръкавица. Наложи се с детска четка за рисуване да пооправя на някои места.
Благодаря Simple Smile а някой да е използвал Арте Колор или Дюфа? Чета хубави неща за тях, но повечето теми са от преди 5-6 години

# 103
Благодаря Simple Smile а някой да е използвал Арте Колор или Дюфа? Чета хубави неща за тях, но повечето теми са от преди 5-6 години
Работя с продукти на Арте колор, доволен съм. Боята им е Екомат, добра е, като съотношение цена - качество. Купувам от Кукуш 1, няма по магазините. За отсичането с хартиено тиксо, има тарикатлък. Първо се минава с долния цвят, да запечата тиксото, после с другия.

# 104
У дома също сме с Артеколор (Екомат), бяло. Гъст латекс, бялото е много плътно и хубаво. Минах само две ръце, но имах разкошна гладка шпакловка и добре почистена и грундирана повърхност. Мие се лесно и петна от плодов сок, кал, буболечки и мазнина не са проблем, но не знам как е при драскане с моливи, химикалки или пастели.

Общи условия

Активация на акаунт