Хайде, покажете си спалните 8

• 167 075
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • област Варна
Да се похваля с новия ми гардероб. Вътре разпределението е снимано малко недовършено, но в момента е пълен вече с дрехи и ме е срам
https://www.facebook.com/FurnitureMustBeStyle/posts/257375728095009

# 211
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
http://prikachi.com/images/334/9152334b.jpg

Извинявам се , че е малко разхвърляно Simple Smile
Снимката е накриво и не се разбира

espinoza-много ти е хубав гардероба.

Аз моя го направих миналата година и ми е адски удобен
Скрит текст:

]

# 212
  • София
Вероника,страхотен гардероб! Можеш ли да ми кажеш каква е височината на отделението за закачалки?

# 213
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
Благодаря ти , гардироба съм си го правила по мои изчисления . Гледах като закача мъжните дънки и от долу да има още 1 педя място -да не се блачат .

# 214
Здравейте, аз съм на вълна смяна на спалнята. До сега спахме една година в другата стая на запад. Нон стоп съм болна и четох,четох и реших да минем в другата стая, за да сме с глави на изток. Проблем са ми сега мебелите. Повечето си бяха тук като взехме апартамента и са правени да влизат. Сега източната стена е 340. По план на нея трябва да има легло, че и гардероб. Аз смятам,но при 160легло и 50пътека от едната страна остават 65-70макс см до гардероба и не знам дали няма да е малко това разстояние. Моля да дадете мнение? Какво минималното комфортно разстояние?

Последна редакция: ср, 20 сеп 2017, 19:55 от Не се сърди, човече

# 215
  • до най-прекрасния мъж
Напълно достатъчно е. Моето място  е 65 см, към гардероба /на стената срещу леглото е, откъм краката/ и по 60 см пътеки от двете страни на леглото. Комфортно ни е.

# 216
Мерси много.При мен ще е от едната страна на леглото. От пред също става,но май там предпочитам раклата да сложа,защото ако е гардероб ще е 2м,а на другата стена имам 2,47....Сега трябва да мисля за легло и гардероб, защото наличното легло е много голямо и не влиза.

# 217
Леглото 160 см габаритно ли е, или това е ширината на матрака? Ако е второто, още едни осем-десет см към размера на самото легло си добави. Въпросът е да се отваря безпроблемно вратата на гардероба. Ако тя е 50 см или вратите са плъзгащи, не би трябвало да имаш проблем.  Peace Малко тясно ми се струва по 50 см от всяка страна на леглото, като в хотелска стая, но какво да се прави... друг вариант е да си вземете легло с матрак 140. Достатъчно е за двама души.

# 218
  • до най-прекрасния мъж
Аз пък не бих си причинила тази мъка да спим на 140. Ужасно тясно е, единият като се завърти и отива върху другия. Зимата горе-долу бива, но лятото - твърдо не.
60 см бива за пътечки, 70-80 е оптимално, но такъв е животът, теснички са ни стаите. На мен ми е трудно само докато чистя, че малко трудно се завъртам с прахосмукачката, но това да е.

# 219
Ние сме на 140 и ни е идеално, а не сме кльощави. Реално от всяка страна е 10 см по-малко, не бих казала, че като спим на 160 има съществена разлика.

# 220
  • до най-прекрасния мъж
ММ много се върти, когато му е топло, и на 160 имам повече място да "бягам". 10 см, 10, пак не съм на ръба да падна Simple Smile. Преди спяхме на 140, все бях на ръба и балансирах по цели нощи да не се захлупя на пода.

# 221
Сега като го написа се сетих, че много зависи и от матрака. При някои съм имала същото усещане и то на големи спални.

# 222
  • София
И аз щях да кажа, че много зависи от хората, които ще спят на спалнята. ММ не само се върти много, ами си подмята и възглавницата насам-натам. Освен това е 190 см. и 100 кила. Аз пък за сметка на това съм 150 см. и 50 кг... Постоянно ме блъскаше, захлупва с възглавницата или ми замяташе отгоре някой крайник Grinning В крайна сметка си взехме легло с широчина 180 см. и вече си спя нормално. Пак понякога се дотъркалва до мен, но вече имам къде да бягам Grinning
От друга страна пък брат ми и жена му си спят кротко гушнати и на единично легло и нямат никакви грижи.
Най-важно е да се преценят навиците на двамата, които ще спят на това легло и така да се избере размера му. Разбира се зависи и какво легло може да се събере в помещението, де Simple Smile

# 223
  • София
Felis, може ли да кажеш какво е вашето легло.. и на мен ми се иска нашето да е 180 см. широко, защото сега сме с такова и е много удобно, само че по магазините не съм попадала на много такива.

# 224
  • до най-прекрасния мъж
За навиците при спане е вярно. Аз много исках 180, ама вече 50 см пътечки от двете страни щяха да са крайно тесни.
Скрит текст:
И ММ е така - все крака, ръце бяха върху мен, понякога и той самият. 2 м. и 130 кила е, аз съм 1,70, но съм му на половината на килограмите. Та боят хич не е равен и трябва да имам място за отстъпление Simple Smile. Само да стана през нощта за нещо и ми гушнал възглавницата. Не питайте как се местят тия 130 кила в спящо състояние. Като е широчко леглото, все си намирам място да се наместя. На 140, като легне по средата, и аз спя на дивана в хола. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт