Хайде, покажете си спалните 8

• 166 928
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • При елфите ...
Да покажа и моята...

# 571
Браво, много уютна! Много ми допадна корниза от ковано желязо.

# 572
  • Mostly in my mind
Много е хубава и уютна. Пердетата са чудесни. Само стенните етажерки точно над главите, докато спите, лично на мен биха ми създали дискомфорт.

# 573
И на мен ми хареса. Обичам жълто.
 И аз за етажерките...но за праха - как го бършите там?
Аз като гледам нощната ми лампа, черна е...как се покрива с прах за два дена...и бърша ли бърша. И се ужасявам от всякакви открити етажерки..писала съм и преди.

# 574
Aredhel, супер готина спалня, много ми харесва, стилна, елегантна и много уютна! Поздравления!

# 575
  • При елфите ...
Благодаря за милите думи...
Стенните етажерки са хванати с 8 см. дюбели и Икеа така ги е подредила в една нейна визия от минал каталог... 😊
Качвам се на леглото и  бърша праха... а съм и висока 😉

# 576
  • Стара Загора
Прекрасна е спалнята,много романтична Heart Exl
Колкото до етажерките-важно е желание да има.Прекрано е всичко,много ми харесва Relaxed

# 577
Aredhel, чудесна е, имаш ли и други красоти за показване?

А стената каква е? Тапет и отгоре латекс ли?

# 578
  • При елфите ...
Много благодаря... за сега е това, правя и друга стая, ама стават бавно нещата, че ММ е много зает... 😉
Стените са оставени на груба мазилка (за по-натурално излъчване) и боядисани с латекс... шпаклован е само тавана...

# 579
  • София
И на мен много ми харесва спалнята.
Колко квадрата е помещението? Гардероб има ли вътре? Настилката на пода каква е?

# 580
Да да...и тоалетната към спалнята да покажеш .......Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 581
Много повече ми харесват стени на груба мазилка, отколкото шпакловани. Също така и тапети, които имитират груба мазилка, боядисани отгоре.

# 582
  • София
Да да...и тоалетната към спалнята да покажеш .......Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ама вярно в какъв телеграфен стил съм изстреляла въпросите. Joy

Извинявай, Aredhel.

# 583
За гардероба и аз се зачудих...къде е. Може да е в отделно помещение....

Пошегувах се с банята в духа на скорошните коментари аз...няма друго.

# 584
  • При елфите ...
Малко повече от 12 кв. м. е стаята... има гардероб, на стената срещу леглото е... но е кафяво-черен и на тази светлина изглежда като черна дупка...
Ламиниран паркет е настилката.

Общи условия

Активация на акаунт