Хайде, покажете си спалните 8

• 166 925
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Погледнах какво пише на кутията с гръцкия латекс цвят тюркоаз - 05-18 и 06-9.
Нямам си и идея какво означава това.  newsm78
Две ръце минаха майсторите с латекса, а преди това слагаха и някаква някаква паста.

# 121
Здравейте, аз имам още един въпрос Simple Smile трябва да слагаме и ламинат в спалнята, затова да попитам дали някой е слагал от фирма Сиамекс http://parket-bg.net?  Или ако сте доволни от някоя фирма да ми препоръчате Simple Smile

# 122
И тук да попитам - препоръчайте еднолицев матрак без пружини, че спешно трябва да го закупя за монтажа на спалнята.

# 123
Все пак поръчахме ламината, в неделя ще го редят, дано да останем доволни. Да кажа за латекса-много съм доволна от Хротекс - а, покрива супер даже и на една ръка, но все пак го направихме на две. Още не съм го пробвала как ще е с миенето. Направихме две стени в спалнята тюркоаз и три стени в хола сиви (нещо между сиво и кафяво е). Също така съм доволна от белия латекс на Боро - много бяло стана Simple Smile като сложат ламинат и обьаведем ще покажа снимки. Сега трябва да търся пердета и завеси - предложения къде да търся в София?

# 124
cvetinkka от къде си избрахте ламината ? Доволна ли си то фирмата ? Самата фирма ли си имаше чове да си го постави или вие си имахте майстор ?

# 125
Поръчахме го от Сиамекс, малко по - нагоре питах за тях, но никой не ми отговори. Утре ще го монтират, те ще изпратят хора. Мога да пиша след това дали сме доволни, надявам се да сме Simple Smile

# 126
имат ли магазин в софия или онлайн имат по голямо разнообразие, какъв си избра cvetinkka ?

# 127
Имат много магазини в София, ние го поръчахме от склада им в Левски. Нещо, което много ме издразни е , че пише,  че монтажа на ламината е безплатен, но като почнат да смятат, колко трябва да се плати ти начисляват пари за лепило, силикон, дюбели, редене-та им казах, че или ни ги махат тези разходи или си тръгваме и ни ги махнаха. Ако имахме повече време щях да обикаля да поразпитам и на други места, но бързаме, а те предлагат монтаж веднага. Иначе си избрах ламинат с клас на износване АС4, 8мм,с фуга и допълнително си платихме за подложка 8мм.Също така первазите с кабел се плащат допълнително, ъглите, някакви лайсни. Монтажа на первазите се заплаща също. Като цяло е обявено едно, но действително не получаваш нищо безплатно.

# 128
Мерси за новата темичка, включвам се и аз да следят темата, тъй като ми предстои обзавеждане на спалня и всекидневна. Спалнята ми е в слетло лилаво. Сега търся с размери 140/190 или 140/200. Както и гардероб, но към него изискванията ми са по - големи. Също така да попитам за мнение - за всекидневната съм си харесала ламинат като се колебая между марката Cronopol и Egger. Моля някой да сподели мнение.

# 129
  • варна

Twisted Evil Опитвам се да кача снимки и да покажа  и нашата вече готова спалня..но нещо на снимка.бг не бачка редакцията на аблума. Снимките се качват завъртяни и не мога и да ги оправя...за което ме извинете Blush ooooh!

# 130
охоо maichencto честито, това е от икея спалня нали, че и аз харесах същата, под тази етажерка отзад дали се събира много прах как мислиш ?

# 131
  • варна
охоо maichencto честито, това е от икея спалня нали, че и аз харесах същата, под тази етажерка отзад дали се събира много прах как мислиш ?
Да икейска е Simple Smile Ами ползваме я вече месец....нямам проблем с праха...т.е всяка седмица си минавам така или иначе отдолу с прахосмукачката....има си доста разстояние...хем ние малко я рязахме на диагонал, т.к самата стая е такава - трапецовидна, а аз исках леглото да не седи на една страна. Всъщност тази спалня с ракла ми беше единствения вариант да прикрия дефекта на стаята

# 132
https://www.google.bg/search?q=%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0 … dwHFrtopr8vGTM%3A

някой правил ли си е такъв таван , да даде отзиви ?

# 133
  • с трима мъже :)
Това е опънат таван. Трябва първо да си направите фигурите (майстор шпакловчик) и след това викате фирмата. Един таван ви излиза около 3-5 хил.лв (шпакловката и гипс-картоните са си отделно). Виждала съм в един ресторант в Сф, хубаво е, но не толкова красиво, колкото на снимките. Снимките съм ги гледала с месеци и съм влюбена в тях.

Има подобни подове - за бани, специално, са уникални.

Иначе таваните са подходящи за холове и всекидневни, по-скоро.  Peace

# 134
и аз за холо кухня го мисля но го написах във повече теми ако някой  правил д ами покаже снимки или да предложи фирма

Общи условия

Активация на акаунт