Хайде, покажете си спалните 8

• 167 602
  • 737
  •   2
Отговори
# 150
Здравейте, търся си спалня, но ми се иска да е по-висока, с отделение за багаж. Иначе това място се губи. Какъв е смисълът да са толкова ниски леглата? Виждали ли сте някъде високи легла?

# 151
 Не, а търсих много. В крайна сметка поръчахме и съм много доволна, хем е удобно, хем практично.

# 152
  • Раковски
Здравейте, търся си спалня, но ми се иска да е по-висока, с отделение за багаж. Иначе това място се губи. Какъв е смисълът да са толкова ниски леглата? Виждали ли сте някъде високи легла?

По-високо легло може да се поръча и да се изработи или да си купите тапицирано ама тези са бая скъпи. Инак се правят около 45 височина на матрака, а готовите (тези елементарните) може да са и по-ниски.

# 153
  • Русе
Нашите и на децата са по поръчка, 55-56 см някъде са с матрака. Не само заради багажа, а най-вече заради удобството, си ги поръчахме такива.

# 154
  • до най-прекрасния мъж
И нашето е 55-56 с матрака. Също е по поръчка. И ние търсихме здраво и стабилно високо легло с възможност за ползване на пространството под него, но не намерихме нищо готово. Накрая си го проектирахме, поръчахме го и си го сглобихме сами.

# 155
Определено е трудно да се намери по-високо легло. Ние от няколко години сме с ето този вариант: Има 4 големи чекмеджета, които са дълбоки и се събира доста багаж. Не съм привърженик на леглата, които са с място за съхранение с повдигане на целия матрак. Пробвала съм и ми е доста трудно.
Въпреки че съм много доволна от нашето легло, искам да го сменя, тъй като три пъти ни се наложи да го разглобяваме и сглобяваме и вече леко проскърцва  Mr. Green За съжаление не намирам нещо, което да ми хареса.

# 156
Пуснахме запитване към мебелисти - точно 55 см ни посъветваха да е свисочината  Hug

# 157
мишелин 55 дм с матрака или без него

# 158
Сега са на мода високите легла, с матрака 75.

# 159
  • София
Да, 75 и с матрака си купуваш и стълбичка Laughing.

# 160
Да, 75 и с матрака си купуваш и стълбичка Laughing.
Сериозно. Само се накланяш, полягваш и ти вдигат краката  Joy

# 161
Трапезарната ни маса е 75, и си е съвсем ок, за легло не мога даже да си го представя  Rolling Eyes
Нашата спалня е 57 общо с матрака и ни е идеална.

# 162
  • София
Трапезарната ни маса е 75, и си е съвсем ок, за легло не мога даже да си го представя  Rolling Eyes
Нашата спалня е 57 общо с матрака и ни е идеална.
А би ли показала снимчица, как изглежда толкова високо легло, че не мога да си го представя. Нашето с матрака е високо 37см  Close, вече ми е ужасно ниско, или аз остарявам  Thinking

# 163
  • Burgas
Нашето легло е такова

височината е 57 см с матрака-много е удобно PeaceПод матрака има достатъчно място за съхранение. Това 75 см.височина с матрака дори не мога да си го представя  Rolling Eyes

# 164

Общи условия

Активация на акаунт