Хайде, покажете си спалните 8

• 167 080
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Има и вариант да го направите със стандартна височина около 2.20 примерно, а нагоре да е надстройка. Така няма да има проблем с увисването на вратите, а ще можете да си ползвате цялата височина.

# 196
Да, този вариант е ясен, но целта е да изглежда, като стена, да е цяло от горе до долу и  да няма прекъсване, не очаквах такъв проблем с нещо толкова елементарно. 

# 197
Не е елементарно, дървото е сравнително тежък материал и е нормално да се изкривява и измята при такива големи дължини. Не е и до механизми до водачите, те не могат да го предотвратят. Надявам се да намерите начин, ама аз не го виждам.

# 198
Моля за мнение и съвет, искаме гардероб с плъзгащи врати МДФ, който да е висок до тавана. Ширината му е около 2.40м. и сме го планирали с 2 врати, всяка по 1.20м., но проблем се оказва височината, която е 2.80м от пода до тавана. Искаме вратите да са цели и получавам различни коментари по въпроса. Един познат, който се занимава с мебели казва, че на тази височина, вратите ще "направят корем", други ми предлагат да се направят на 2.60м., защото производителя на механизмите, които ми предлагат / на TopLine Hettich/ давал макс. 2.60 височина на врата и иска да са с по 10см. отстоящи от тавана и пода, което на мен не ми харесва, трети ми предлага някакви италиански механизми, за които предписанията са само за кг., а не за височина, като тогава щяло да има само по няколко сантиметра от горе и от долу, което било технически необходимо и също имат някакви метални разтегачи от вътрешната част на вратите, за да се регулират ако се издуят /докато при Hettich няма такова нещо към механизмите/, но човека си признава, че не е правил толкова висок гардероб. Интересува ме има ли механизми, които да издържат врата 1,20/2,80 без риск от някакво издуване, изкривяване във времето /и по възможност да не са космическа сума/? Моля, ако някой има опит с подобен проблем,  да даде съвет.
Ще ти снимам утре вратите в офиса, с горно окачване са, на сант от пода, нищо им няма. И височината ще видя, дали не е и 3 м newsm78. И координати на фирмата ще дам.

# 199
Бел Ами, много ще съм ти благодарна! Точно с горно водене искам да са вратите. Ако можеш да видиш и с какъв обков са /на коя фирма/, и имат ли тези високи врати, някакви държачи от вътрешната страна /не знам как точно се води това/, и на колко сантиметра са вратите от тавана?

killpop, аз не съм компетентна в тази сфера и от тази си  позиция не смятах, че това, което искам е нещо сложно и трудно за изпълнение. В моите очи сложни ми се виждат такива работи: https://www.facebook.com/boredpanda/videos/10155075673784252/, явно не съм в час с нещата.

# 200
Здравейте! Дойде време за поредно обновяване на спалнята. До сега винаги е било с мокет- хубав, дебел. Откъм почистване няма проблем, имам си силна прахосмукачка Simple Smile и един път в годината се пере с машина. Обаче вече ми омръзна все с мокет и искам ламинат. Мъжът ми не иска и да чуе за ламинат. Спалнята било помещение в което най-често ходиш бос и искал да стъпва на меко. Също мисли, че с мокета е по-топло. Вие на какво мнение сте?

# 201
Ако махате мокета сложете паркет/дюшеме, т.е. естествена настилка.
Ламинатът е ад, толкова прах събира, че все едно не си чистил. Сигурно от много високия клас има и добри, но цената им е като на естествените, така че по-добре те.
Мокетът и на мен ми е уютен, но колкото и да се чисти и пере си събира много боклуци.

# 202
Бел ние също искахме гардероб с толкова високи врати, но като ми съобщиха цените се отказах. Ще купя готов гардероб от Икеа, модулен от pax серията. На нас ни съобщиха същите проблеми.

# 203
Здравейте! Дойде време за поредно обновяване на спалнята. До сега винаги е било с мокет- хубав, дебел. Откъм почистване няма проблем, имам си силна прахосмукачка Simple Smile и един път в годината се пере с машина. Обаче вече ми омръзна все с мокет и искам ламинат. Мъжът ми не иска и да чуе за ламинат. Спалнята било помещение в което най-често ходиш бос и искал да стъпва на меко. Също мисли, че с мокета е по-топло. Вие на какво мнение сте?

Без съмнение ходенето бос по мокет е по-приятно от ходенето бос по ламинат, даже и от ходенето бос по естествен паркет е по-топло (за мекото ясно). Проблемът с мокета е само в чистенето. Има обаче и средна версия - корк. Естествен материал, топличко на ходилата, антистатичен, чисти се лесно, пружинира даже в известна степен (не много, но се усеща), дълготраен. Въпросът е само дали ви харесва.

Ето една галерия с мостри:  http://cork-bg.com/galeria/podovi-nastilki-s-kork

# 204
Благодаря Ви! За първи път виждам тази подова настилка от корк. Разгледах, цените на 10мм са малко височки, но все пак е естествен материал. Ще го предложа на мъжа ми.

# 205
Искам да поръчам легло по поръчка. Бихте ли споделили читави фирми?

# 206
  • Някъде на път....
...........

Без съмнение ходенето бос по мокет е по-приятно от ходенето бос по ламинат, даже и от ходенето бос по естествен паркет е по-топло (за мекото ясно). Проблемът с мокета е само в чистенето. Има обаче и средна версия - корк. Естествен материал, топличко на ходилата, антистатичен, чисти се лесно, пружинира даже в известна степен (не много, но се усеща), дълготраен. Въпросът е само дали ви харесва.

Ето една галерия с мостри:  http://cork-bg.com/galeria/podovi-nastilki-s-kork

Идеята с корка ми се струва чудесна!  Peace
Замислям се и аз за един в спалнята...  Thinking

# 207
Краси2603 , харесах си същата спалня като твоята. Има промоция в цената до утре, можеш ли да споделиш дали си доволна от покупката? Благодаря!

# 208
Краси2603 , харесах си същата спалня като твоята. Има промоция в цената до утре, можеш ли да споделиш дали си доволна от покупката? Благодаря!

Писах ти на лични.

# 209
  • Пловдив
http://prikachi.com/images/334/9152334b.jpg

Извинявам се , че е малко разхвърляно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт