Хайде, покажете си спалните 8

• 167 074
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • Burgas
Леглото ни е от италиански производител и е купувано преди много години

# 301
# 302
  • Майнатаун
Здравейте,
 Поръчахме си спален комплект от Айко, които от декември все още чакам, но до края на месеца би трябвало да пристигне.Unamused
Обаче в бързината не отчетох факта, че спалнята не се повдига. Имаме предостатъчно място за съхранение- килери, дрешници, таванско помещение, така че не ми е от първостепенно значение, но все пак. Thinking Въпросът ми е дали мога да поръчам механизми за повдигане и съответно трябва ли да сменям подматрачните рамки?
Ето това ни е спалнята:
Скрит текст:

# 303
  • до най-прекрасния мъж
Механизми могат да се купят допълнително от всеки магазин за мебелен обков. Струват 20-тина лв. Относно подматрачната - трябва да се види каква е, така е трудно да се каже. Ако е достатъчно широка, за да се захванат механизмите за нея, няма да е необходима смяна.

# 304
  • Майнатаун
Ама подматрачните са ми 2 единични. Размера на леглото в 180/200. Трябва ли подматрачната е една обща или може две единични?

# 305
  • до най-прекрасния мъж
Трябва да се види как е изработена спалнята отдолу и има ли къде да се захванат механизмите. Иначе, може и на две подматрачни за се монтира механизъм, стига да има къде да се захване. Имаш ли снимки на леглото как е изработено под матрака или някакви схеми?

# 306
  • София
Ама подматрачните са ми 2 единични. Размера на леглото в 180/200. Трябва ли подматрачната е една обща или може две единични?
С 2 матрака ли ще сте? Защото ако сте с един матрах и 2 рамки ще ви е адски неудобно, освен това и леглото отдолу по средата трябва да има преграда на която да "легнат" отделните рамки.

# 307
  • Майнатаун
Благодаря на всички за коментарите.
За съжаление нямам снимки или схема на самото легло.  Поръчахме го от Айко, като още тогава в магазина поръчахме и рамките. Те не предлагат двойни рамки и ни казаха да вземем две по 90/200. Казаха че леглата са така направени, че да се ползват от две рамки. Матрака ни е един, на Magniflex.
 Надявам се да няма проблем, защото така или иначе ни забавиха страшно много и сега ако и с рамките има проблем просто ще откача.
Отчитам като грешка, че не се поинтересувах предварително, а сега вече нещата са след дъжд качулка, но ако се наложи мисля че ще може да се отреагира. Thinking

# 308
Някой има ли спалня с чисто бели стени?
По снимките много ми допада, но не знам на живо дали не е много стерилно. Ако сте пробвали ще се радвам да споделите опит Simple Smile

# 309
  • При елфите ...
По снимките много ми допада, но не знам на живо дали не е много стерилно. Ако сте пробвали ще се радвам да споделите опит Simple Smile
Моята спалня е с бели стени... малка е като площ с малък прозорец и северно изложение... така, че бялото е най-добрият избор... мебелите са много тъмно кафяви, почти черни и изпъкват, ламинатът е цвят дъб вердон (средно светъл)... харесвам белия цвят затова всички стаи в къщи са ми с бели стени... Wink

# 310
И у нас всичко е бяло. Мога да си позволя дори много тъмен цвят , защото жилището ми е югоизточно и е много светло и топло, но залагам на белия цвят.

# 311
Имам бели стени в спалнята, както и във всичките стаи, в апартамента, в който живеем сега. Не ми харесва, както се изрази, много е стерилно, особено в спалнята. Пробвах да закача нещо в/у стените - не, пак не е моето. Но всичко е въпрос на вкус, аз просто бял цвят не харесвам за стените, асоциирам го с болнични помещения. В апартамент, който правим сега бял оставихме само коридор, и то само защото не ни стигна цветната боя; а спалнята боядисахме в тъмно виолетово.

# 312
Ухааа, обожавам тъмновиолетовото. Heart

# 313
Благодаря за отговорите!
Нашата в момента е тъмновиолетово (писах напред, че дъщеря ни поиска да си сменим спалните и остана от тинейджърската ѝ стая), но определено не ми е добре с него.
Иначе подът ни е паркет в естествен цвят, мебелите бели с дръжки старо злато, а таблата на леглото също дървена. Другата ми идея е светло сиво. Ще се почудя още малко Rolling Eyes

# 314
Има много хубави нюанси на бялото, не е необходимо да е стерилното, тебеширено бяло. Ние сложихме White Dove на Benjamin Moore на таваните, много хубав цвят е. Ето палитрите тук. Може да си визуализирате как стои в определена стая.

Общи условия

Активация на акаунт