Крем за около очи - 7 тема

• 171 353
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • sofiq

Ползвам този на Галеник и ми е поизгладил фините бръчици, при положение, че само вечер си слагам и то не съм много стриктна, имам пропуски.

Днес си купих този крем,доста се зачудих точно кой на марката да избера,в крайна сметка на него се спрях.Сега ще видим ще се справи ли с мойте финни и не толкова финни линийки Laughing

Не мога да си намеря вече години подходящ крем за около очи,полвала съм какво ли не...но около очите кожата ми е доста суха Confused

# 106
Извинете ме, но какво точно очаквате от един крем за около очен контур? За това, че струва 250 лв да ви направи лифтинг? Разберете, че до сега не е измислена кремообразна материя с такива свойства и качества, та ако ще и 1200 лв да струва. И не става въпрос за цената по принцип, а за това, че крем не може да сътвори такова чудо като повдигане на клепачите и напълно заличаване на бръчките, и тъмните кръгове.
Един крем овлажнява кожата, хидратира я и подобрява нейната еластичност, в повече, или по-малко, в зависимост все пак от активните му съставки и тяхната чистота. Това е всичко. Peace

# 107
Бижу, мерси за отговора. Не не очаквам лифтинг, а и все още нямам нужда от такъв. Но асистент-продавачката ме увери, че ще видя незабавен уплътняващ ефект, и че това е точният крем за моите нужди. Може би съм имала прекалени очаквания, до известна степен, признавам си, породени от цената му. В интерес на истината най-добър ефект досега видях от чистото кокосово масло - ако се намажа вечер очите ми са много отпочинали и свежи на следващия ден. Горещо го препоръчвам и излиза много по-евтино.

# 108
Eva111, отговорът ми не беше конкретно за твоите очаквания, а разсъжденията ми за околоочните кремове по принцип. Peace
Имам цяло бурканче кокосово масло! Още тази вечер ще изпробвам ефекта му. Crazy

# 109
  • sofiq
Аз очаквам да хидратира най вече сухата кожа,да не я чуствам опъната и дехидратирана,за запълването на линии се шегувах...ясно ми е,че няма как да стане Peace

# 110
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Бютихолика, ти за кой точно крем на Ланком говориш и какви проблеми имаш в тази зона?

За този говоря:
Лично аз какво очаквам от един околоочен крем:
- хидратация(мощна,защото съм със сух контур)
- заличаване  на мини линии,в следствие на дехидратираната кожа

Нямам тъмни кръгове,нямам торбички

# 111
Бютихолика, благодаря за отговора! Може да го пробвам като изхабя този на Герлен Laughing

# 112
Извинете ме, но какво точно очаквате от един крем за около очен контур? За това, че струва 250 лв да ви направи лифтинг? Разберете, че до сега не е измислена кремообразна материя с такива свойства и качества, та ако ще и 1200 лв да струва. И не става въпрос за цената по принцип, а за това, че крем не може да сътвори такова чудо като повдигане на клепачите и напълно заличаване на бръчките, и тъмните кръгове.
Един крем овлажнява кожата, хидратира я и подобрява нейната еластичност, в повече, или по-малко, в зависимост все пак от активните му съставки и тяхната чистота. Това е всичко. Peace

Много точен коментар, добре е дори да се сложи на заглавна страница! Поздравления, че най-накрая някой се сети да го напише и в тази тема.

# 113

Много точен коментар, добре е дори да се сложи на заглавна страница! Поздравления, че най-накрая някой се сети да го напише и в тази тема.

Според мен е късмет да си намериш точния продукт и да видиш видим ефект от приложението му. Мисля, че тук максималисти няма.

# 114
  • Варна
Извинете ме, но какво точно очаквате от един крем за около очен контур? За това, че струва 250 лв да ви направи лифтинг? ..........

Е, то едва ли някой очаква точно такива ефекти.  Mr. Green Като се сложи на първа страница, какво? Ще спрем да ползваме околоочни кремове ли? Защото е безсмислено?! Wink

Да кажа, че преди няколко дни започнах да използвам един крем на Шисеидо, имах мостричка. Определено овлажнява много добре, очите ми имат свеж и отпочинал вид, въпреки системното ми недоспиване и смятам да си купя целия продукт. Като минус мога да кажа, че не попива много бързо (слагам пудра отгоре, иначе стои като намокрено). Peace
http://www.shiseido.com/ultimune-eye-power-infusing-eye-concentr … 385,en_US,pd.html

# 115
  • София
Да дам отчет за ползването на трите продукта /обещах в миналата тема/  Laughing

THALGO Roll-On Collagene 15мл - консистенцията е прозрачна и гелообразна, след нанасяне при мен стои като лек филм, все едно съм се намазала с белтък, но няма този стягащ ефект. Ползвам го сутрин и вечер, като сутрин задължително нанасям THALGO Crème Silicium Regard. За нощна грижа ми харесва, за сега не съм видяла забележителен резултат за намаляване на тъмните кръгове, но определено не ми подпухват очите от него.
THALGO Crème Silicium Regard - ползвам го само през деня, в началото го нанасях и вечер, но е доста мазен, от което ми се подуват очите. Уау ефект не съм видяла ...
THALGO Concentre Silicium 30мл - това е продуктът, който най-много ми хареса, ползвам го вечер, но не в комбинация с крема от серията. Кожата ми се чувства достатъчно подхранена, овлажнена и кадифена само със серума, мисля, че ако сложа и крем ще ми дойде в повече.

И малко в страни от темата и по повод подпухването на клепачите, при мен добър ефект дават две тънки резенчета краставичка под очите сутрин докато се оправям за работа,  видимо се освежава и озарява погледа ...

# 116
  • Манчестър
Общо взето както мъжа ми се изразява, ако имаше кремове да правят чудеса, Мик Джагър нямаше да има толкова бръчки. Grinning

Иначе по темата - в момента се лутам между Лореал/Авене/Клиник и не знам кой е най подходящ.

# 117
Предполагам,че за тези продукти става въпрос, нали?!?
http://m.sephora.com/product/P375841
http://m.sephora.com/product/P293803
Когато бях питала преди време за околоочен за майка ми(тогава беше на 48,сега е на 50),точно Герленския ми препоръчаха. Тя е с тънка и чувствителна кожа,искаше позаглаждане и евентуално повдигане и стягане на отпуснатия горен клепач. Дадоха ми мостра,хареса и много,купих и го за РД и вече две години не го е сменяла,не иска и да чува за друг. Рядко я виждам,но има видимо освежаване като цяло,споделяла ми е,че като цяло усеща плътност. Така,че според мен си го ползвай. То вярно, че и консултантките понякога си "натискат" разни марки/продукти съм забелязала,но в случая може би вярно те е насочила.
Аз иначе съм имала мини от Ланкомския и хич не бях впечатлена,беше абсолютно недостатъчен самостоятелно. Но пък сега от Ести-Адванс тайм зоун съм очарована-подхранва,освежава,добра основа за коректор е,ползвам го от седмица да видим по-натам. Преди това давах няколко шанса на Клиникския околоочен Смарт,обаче освен озаряване друго не забелязах. Спрях го в момента,в който си забелязах бръчиците съвсем подчертани,а не изгладени
Общо взето както мъжа ми се изразява, ако имаше кремове да правят чудеса, Мик Джагър нямаше да има толкова бръчки. Grinning

Иначе по темата - в момента се лутам между Лореал/Авене/Клиник и не знам кой е най подходящ.

# 118
И малко в страни от темата и по повод подпухването на клепачите, при мен добър ефект дават две тънки резенчета краставичка под очите сутрин докато се оправям за работа,  видимо се освежава и озарява погледа ...

[/quote]

Привет, аз си взех кремчето The Emu oil well, така хвалено тук.Мазничко е и бързо попива , но все още си ходя с тъмните кръгове под очите като зомби Sad

Ave , Бихте ли споделила как си слагате резенчетата под очите , докато се оправяте за работа без да падат , да пробвам и аз Simple Smile

# 119
Изрязваш резенчетата краставица на лунички и много тъничко, те залепват под очите и мога да ходя така и 1 час.

Общи условия

Активация на акаунт