Крем за около очи - 7 тема

• 171 450
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • При децата ми
Eva111, отговорът ми не беше конкретно за твоите очаквания, а разсъжденията ми за околоочните кремове по принцип. Peace
Имам цяло бурканче кокосово масло! Още тази вечер ще изпробвам ефекта му. Crazy

На мен от кокосовото масло ми подпухват очите. Sad Имам половин бурканче студено пресовано, но го използвам за коса и тяло. Аз лично продължавам да търся едни ампули за околоочния контур, които препоръча една потребителка, засега без успех.

# 121
Препоръчайте нещо за подпухнали очи, знам че няма нещо което да премахне оттоците но поне малко да намали... сега ще си поръчвам околоочен крем (в ценовия диапазон 20-30 лв), но се чудя какво да е.. Rolling Eyes

# 122
  • Велико Търново
Аз съм доволна от тези успокояващи тампони на Клоран - http://www.klorane.bg/product_info.php?catid=55&prodid=76&type=eyes Peace

# 123
Препоръчайте нещо за подпухнали очи, знам че няма нещо което да премахне оттоците но поне малко да намали...
Охладени торбички от чай лайка; обикновени кубчета лед; резенчета краставица; парчета от домакинска хартия, напоени със студено прясно мляко; кашичка от настърган суров картоф; кашичка от една смачкана ягода. Знам, че не ви се вярва, но тези неща правят много повече от доста кремове! Работя и нощни смени, с лещи съм, често очите ми са уморени, и подпухнали... 30 минути релакс на тъмно и с някое от тези неща под очите, и резултатът е невероятен!

# 124
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз с кисело мляко съм успокоявала подпухнали очи, но трябва да не попада от него в самото око. Напълно съгласна съм, че домашните илачи за това конкретно са по-добри от кремовете.

# 125
Сега май съм и на такава вълна. Основният ми проблем е къмби кръгове и малко фини бръчици. Сега съм в търсене на нов. Чудя се на Кристиан Бретон или да пробвам с нещо натурално този път, че Ла Прерито ми е на привършване и искам разнообразие.

# 126
  • Чукарландия
При мен натуралните околоочни кремове никаква работа не вършат. Единствено леко освежаване. Peace

# 127
Препоръчайте нещо за подпухнали очи, знам че няма нещо което да премахне оттоците но поне малко да намали...
Охладени торбички от чай лайка; обикновени кубчета лед; резенчета краставица; парчета от домакинска хартия, напоени със студено прясно мляко; кашичка от настърган суров картоф; кашичка от една смачкана ягода. Знам, че не ви се вярва, но тези неща правят много повече от доста кремове! Работя и нощни смени, с лещи съм, често очите ми са уморени, и подпухнали... 30 минути релакс на тъмно и с някое от тези неща под очите, и резултатът е невероятен!
Най- добре памучни тампончета напоени с охладен черен чай. А освен това не всички знаят, че не трябва да се слагат кремове директно преди заспиване, сутрин лицето ще е подпухнало, и торбички ще има. Хората си мислят, че щом пише- нощен крем, значи се слага нощем,  Simple Smile ама не е така, поне два часа трябва да минат преди да си легнете.

# 128
А освен това не всички знаят, че не трябва да се слагат кремове директно преди заспиване, сутрин лицето ще е подпухнало, и торбички ще има. Хората си мислят, че щом пише- нощен крем, значи се слага нощем,  Simple Smile ама не е така, поне два часа трябва да минат преди да си легнете.
Съгласна съм. Добре е кремовете и сутрин, и вечер да се поставят на влажна кожа, защото по този начин влагата се задържа и хидратацията на кожата е по-качествена. Разбира се, лицето задължително трябва да е добре почистено. Като е добре след почистващия продукт лицето да се обтрие с розова вода и тогава да се нанесе крем. Подпухването може да се получи и от околоочния крем, защото сте прекалили с количеството. Не е необходимо то да е по-голямо от лещено зърно.

# 129
Благодаря за съветите! bouquet Мисля, че ще са полезни за всички! В моя случай обаче е комбинация от недостатъчен сън, работа на компютър по 12 часа на ден и от ЕГН-то Embarassed То е някак си от вътрешната страна на долния клепач, а не общо и търся нещо за превенция поне, което да има ефект. Краставица, студена лъжица не вършат работа при мен. Чудя се за околоочен с кофеин newsm78, някой пробвал ли е? И друго макар и не много по темата - какъв коректор ще ми препоръчате така, че да замаскирам малко подутината (не ползвам фон дьо тен, само пудра). Благодаря bouquet

# 130
  • София
А защо нощните кремове трябва да се нанасят два часа по-рано  Thinking Стана ми интересно.

# 131
  • Пловдив
Образно казано - да не отиде 100 левов крем по възглавницата Grinning

# 132
  • Чукарландия
И друго макар и не много по темата - какъв коректор ще ми препоръчате така, че да замаскирам малко подутината (не ползвам фон дьо тен, само пудра). Благодаря bouquet

Не знам за подпухнали очи, но има доволни момичета от Коректор Rimmel Wake Me Up, който упешно скривал тъмни кръгове. Лично аз все още не съм го взела и не съм го пробвала. Peace

# 133
Ще го пробвам задължително! Благодаря  bouquet

# 134
аз да ви се оплача - за втори път ми се случва подобно нещо... Така,  ММ ме пита с кой крем за ръце да се намаже от моите, при което аз от другата стая викам и обяснявам как изглежда кутийката - метална, малка, удобна за чантата - беше мини размер и исках да свърши, затова го насочих към него (и се оказа грешка!).. същата вечер си отварям крема от Ему-т, за да си сложа и що да видя - 2/3 от останалото количество го нямаше  #Cussing out май всички се сетихме какво е станало  Mr. Green
Та, решила съм утре да ида до Бз да се огледам за нещо ново - днеска видях това ревю и ми светнаха очите, освен това съдържанието го издирих в нета и е великолепно! Много се чудя, но също така съм и хвърлила око на един на Герлен  Thinking Та от този на Клиник някой има ли впечатления? (нямам време да го тествам, за да мога утре да го купя на намаление, но пък хич не харесвам марката и се чудя)

Общи условия

Активация на акаунт