Крем за около очи - 7 тема

• 171 456
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Holly Pink не зная какво на Герлен си харесала, но аз много си паснах с това http://eu.feelunique.com/p/GUERLAIN-Super-Aqua-Eye--Serum-15ml Освен че хидратира добре, при мен подейства  и на тъмните кръгове, погледа ми направо светна.
За Клиник нищо хубаво или лошо не мога да кажа, точно за този крем, но като цяло също недолюбвам марката.
ПС. Ползвам и това http://www.arlen.bg/product/1826/podhranvasht-lifting-krem-proti … -regard-15ml.html хубав богат крем, но сравнен с Герлен, .... не може всъщност изобщо да се сравни като резултат, ползвам го паралелно.

# 136
# 137
  • София

pinko прибави доставка към цената в Ензо и извади от цената във фийлюник 20-25 % има кодове, и нещата са почти едно към едно. Има продукти, които и аз купувам от Ензо, с тоя крем не бих рискувала обаче  Peace.

# 138
Casyopea B  bouquet
еми.. гледам доставка пише 6 лева!

има опция до 7 дни ако искаш да върнеш без да посочваш причина..
не съм поръчвала от сайта .. обяснявам си по ниската цена с това че са взели по ниски цени за БГ , нали сме бананова страна ... newsm78

# 139
  • SF
Нищо бананово няма в цените ни тук. Помпат си ги яко.

# 140
  • София
аз да ви се оплача - за втори път ми се случва подобно нещо... Така,  ММ ме пита с кой крем за ръце да се намаже от моите, при което аз от другата стая викам и обяснявам как изглежда кутийката - метална, малка, удобна за чантата - беше мини размер и исках да свърши, затова го насочих към него (и се оказа грешка!).. същата вечер си отварям крема от Ему-т, за да си сложа и що да видя - 2/3 от останалото количество го нямаше  #Cussing out май всички се сетихме какво е станало  Mr. Green
Та, решила съм утре да ида до Бз да се огледам за нещо ново - днеска видях това ревю и ми светнаха очите, освен това съдържанието го издирих в нета и е великолепно! Много се чудя, но също така съм и хвърлила око на един на Герлен  Thinking Та от този на Клиник някой има ли впечатления? (нямам време да го тествам, за да мога утре да го купя на намаление, но пък хич не харесвам марката и се чудя)
Може ли да кажете, дали взехте крема на Клиник и какви са Ви впечатленията?

# 141
  • Чукарландия

Непонятно ми е мъж да води блог, да прави ревюта и да ми рекламира дамски козметични продукти?!? Rolling Eyes

# 142
  • Sofia

Непонятно ми е мъж да води блог, да прави ревюта и да ми рекламира дамски козметични продукти?!? Rolling Eyes

А защо да са дамски козметичните продукти? Simple Smile  Мъжът и той е хора, и той кожа носи  Mr. Green

# 143
На 20 години, мъж, околоочен крем в едно изречение? Shocked Не е за темата, само се впечатлих. ooooh!

# 144
  • Sofia
   Предполагам, че младежът е гей, в което няма нищо лошо. Peace Нито пък чак толкова се потрисам – може би, защото се случва от време на време да гледам влогове на подобни персони в YouTube.

# 145
  • София
Аз пък бих се доверила на мнението на господина. Wink

# 146
Привет!
Най-сетне открих продукт за контура около очите от който съм много доволна.На 39 години съм и съм ползвала доста продукти основно среден клас до около 35-40 лв максимум.Да си дойда на думата става дума за крем на Weleda granat apfel.Изглади финните линии и дренира и то само след седмица ползване.

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 20:40 от ZORCHENTSETO

# 147
Бижу, лично аз околоочен ползвам от 16-17 годишна  Naughty на 20 си е напълно нормално да се ползва такъв продукт, а след 25 си изисква вече по-силна грижа Peace

_Addicted_, взех си го, харесва ми, текстурата е приятна и се държи добре под грим - вече по-нататък ще споделя впечатления за ефект (съставът му е уууникален!)

Скрит текст:
Иначе това за дамски/мъжки продукти винаги ми е било глупаво - мъжа ми си ползва моите кремове, макар да му купувам  "за мъже" (но той крем за лице хаби примерно за месец-два, докато аз за 6-7 и не мога да смогна да му взимам). Маркетинг трик е  - етикет "за мъже" на стандартен крем в повечето случай. Mr. Green
Скрит текст:

# 148
  • вятър в маслините, вятър над хребета
на 20 си е напълно нормално да се ползва такъв продукт
Абе не е точно така, но хайде да речем, че за някои е нормално Laughing

# 149
  • София
   Предполагам, че младежът е гей, в което няма нищо лошо. Peace Нито пък чак толкова се потрисам – може би, защото се случва от време на време да гледам влогове на подобни персони в YouTube.

Аз в първия момент се облещих като стигнах до косматата ръка, защото не бях обърнала внимание, че блогърът е мъж. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт