Крем за около очи - 7 тема

• 172 950
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте! Simple Smile Някой ползвал ли е Biotherm Aquasource total eye revitalizer? Пише, че е срещу отоци и тъмни кръгове с охлаждащ ефект.
Сега привършвам на ЕЛ Advanced night repair eye, хареса ми, по-гъст е като гел и хидратира, но ми се иска нещо една идея по-хидратиращо и освежаващо.
освежаващ е, но доста лек - няма да ти допадне като хидратация, ако търсиш нещо по-силно.
Холи, мерси. Да, искам нещо по-хидратиращо. Можеш ли да ми препоръчаш?  bouquet

# 391
  • София
В нета прочетох добри отзиви за окочените кремове на Евелин и Талодерма. Ползвали ли сте ги?Какви са ви впечатленията, смятам да купя от тези тези дни.

# 392
  • Sofia

Холи, мерси. Да, искам нещо по-хидратиращо. Можеш ли да ми препоръчаш?  bouquet

Не съм Холи, но препоръчвам този:

И добра хидратация има, и срещу подпухване действа, много ми харесва! След мострата си го купих в пълен размер  Peace

# 393
Iseult,  мой любимец продължава да бъде околоочния с масло от ему - богат, маслен и просто върха
http://www.emuoilbg.com/moisturising-eye-cream-25-g-ovlazhnyavas … rem-za-ochi-25-gr

# 394
Благодаря, момичета! Simple Smile Ще опитам от препоръчаните кремчета  Hug

# 395
В нета прочетох добри отзиви за окочените кремове на Евелин и Талодерма. Ползвали ли сте ги?Какви са ви впечатленията, смятам да купя от тези тези дни.
Ползвала съм на Талодерма, в синьото бурканче. Никакво действие не съм забелязала. По- ми хареса техния гел за очите от серията с ройбос, но го препоръчвам за лятото.

# 396
  • София
Ползвала съм на Талодерма, в синьото бурканче. Никакво действие не съм забелязала. По- ми хареса техния гел за очите от серията с ройбос, но го препоръчвам за лятото.
Благодаря  bouquet

# 397
  • София
Здравейте!
От няколко дни ползвам Clinique– Pep-Start eye cream. Не е лош, но явно ми идва лек, съвсем леко ми избледняха тъмните кръгове. Едва ли ще го повторя като покупка. Ако някой е ползвал Clinique- All about eyes и Pep- Start, моля да направи сравнение.

# 398
Бихте ли ми препоръчали крем за тъмни кръгове...Не искам да е против бръчки ,повечето като ги чета са комбинирани - и за опъване и против тъмни кръгове.

# 399
Няма крем, който може да те избави от тъмни кръгове.

# 400
Бихте ли ми препоръчали крем за тъмни кръгове...Не искам да е против бръчки ,повечето като ги чета са комбинирани - и за опъване и против тъмни кръгове.
100%, сигурно никой крем, но има такива които все пак подобряват положението. Аз съм с тъмни кръгове отначалото, просто строението на лицето ми е такова, че под очите си имам вдълбнатини, и сенките ги има повече или по- малко, зависи в каква кондиция съм, но ги има винаги. По- голямата част от кремове, които съм пробвала, и което обещават да премахнат тези кръгове не правят нищо при мен. Преди, когато си можах да позволя по- скъпи кремове, много харесвах All about eyes на Клиник, защото имаше някакъв ефект при мен. Тогава ползвах само лека формула. После веднъж си взех по- богата формула, хем за зимата, хем за годините, ама нещо не видях ефекта. Реших, че сигурно вече годинките са повече, може би вече не ми действа. А може би трябва да пробвам пак лекия. Обаче, заради разни собития в живота ми, повече нямах такава възможност.
После пробвах какво ли не от по- евтините, и като че ли, гелчета ми помагат по- добре от кремовете, но все си мисля, че трябва и за бръчките да се грижа. И затова геловете само лятото. Освен това си имам ролка на Виши, която отначалото ми се струваше съвсем безполезна, обаче после научих от един блог, че трябва да мажа повече, примерно 8-10 кръга до всяко око, аз правех само един. И ефекта става след половин- един час някъде. И верно е, че става. И за торбички също, но аз рядко ги получавам. И трябва да се държи в хладилника, което аз преди не правих.

# 401
Здравейте! На 24 години съм и бих искала да си купя някакъв околоочен крем. Имам леки мимически бръчици. Моля да ми препоръчате крем подходящ за мен Simple Smile

# 402
Здравейте!
От няколко дни ползвам Clinique– Pep-Start eye cream. Не е лош, но явно ми идва лек, съвсем леко ми избледняха тъмните кръгове. Едва ли ще го повторя като покупка. Ако някой е ползвал Clinique- All about eyes и Pep- Start, моля да направи сравнение.

Здравейте! Ползвала съм и двата и по мое мнение по-добрия е All About Eyes. Pep Start е приятно леко кремче, което има някаква известна хидратация, но не мисля, че е дълбоко подхранващ и особено ефективен срещу тъмните кръгове. Виждала съм ефект върху приятелки от All about eyes, тъй като аз нямам силно изразени тъмни кръгове, като резултатите са положителни. Помолете да ви отсипят мостра на крема и вижте как ще ви се отрази.

# 403
  • София
Здравейте!

Здравейте! Ползвала съм и двата и по мое мнение по-добрия е All About Eyes. Pep Start е приятно леко кремче, което има някаква известна хидратация, но не мисля, че е дълбоко подхранващ и особено ефективен срещу тъмните кръгове. Виждала съм ефект върху приятелки от All about eyes, тъй като аз нямам силно изразени тъмни кръгове, като резултатите са положителни. Помолете да ви отсипят мостра на крема и вижте как ще ви се отрази.

Благодаря! Ще отида в "Сефора", там са ми отсипвали от крем. Бях искала преди месец мостри и на двата в Бутиците на Ести и Клиник, но отговорът беше "На околоочните не се предлагат мостри", което беше пълна лъжа и на сляпо купих Pep- Start.

# 404
Здравейте, моите патила с околоочната зона нямаха край .Почти постоянно бях с отоци сърбежи.Изпробвах тон козметика (скъпа, маркова).Единственото нещо, което ми помогна е Неострата.Всичките околоочни са добри,но най-ефективен за мен е eye cream Neostrata. В състава   има хиалуронова киселина, именно тя хидратира изглажда бръчиците и подпухналостта.Препоръчвам горещо!

Общи условия

Активация на акаунт