Крем за около очи - 7 тема

• 172 957
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
За много години ,дами,можете ли да ми кажете за каква възраст е козметиката на Кристиан Бретон?Много се впечатлих от златната маска за лице.Сега ги разгледах,но никъде нищо не пише за години.А и ако някоя дама е ползвала нещо тяхно бих била благодарна за мнение. Пиша тук защото търся околоочен крем -тъмни кръгове,първи бръчки и уморени очи 27г Simple Smile
Изчетох темата назад Simple Smile

# 376
За много години ,дами,можете ли да ми кажете за каква възраст е козметиката на Кристиан Бретон?Много се впечатлих от златната маска за лице.Сега ги разгледах,но никъде нищо не пише за години.А и ако някоя дама е ползвала нещо тяхно бих била благодарна за мнение. Пиша тук защото търся околоочен крем -тъмни кръгове,първи бръчки и уморени очи 27г Simple Smile
Може да попиташ и в темата за бяла козметика,Белла беше ползвала Кр.Бретон околоочни,но не отчете някакъв особен ефект доколкото си спомням.

# 377
  • Canada

Този имам аз и по слаб продукт за около очният контур не помня да съм ползвала  Tired

Рядка, никаква консистенция, не подхранва, не овлажнява, само леко озарява, защото има златни частици в него  Peace Мъча го от дълго време, понякога го нанасям в работата над коректора... Определено не си струва парите!

# 378
Гледали ли сте клипчетата от Youtube със заглавие  I DON'T USE EYE CREAM Rolling Eyes
Интересни гледни точки.

Аз ползвам към момента едно бюджетно кремче на Балея за хидратация. В събиране на мнения съм за нов, след като този свърши. А и отивам към 30, предполагам, че грижата трябва да се смени и да е насочен повече към първи бръчки. Crazy

# 379
Вчера пробвах един очен крем на ЕЛ в кафяво бурканче и на първо четене ми хареса. Овлажнява добре, без да оставя мазен филм.

# 380
  • София
Чакам няколко различни продукта на ЕЛ за около очи с голямо нетърпение. Дано ми допаднат!

Иначе току що привърших ето този крем за около очи, не съм доволна:

# 381
  • Sofia
Към този крем съм се насочила, като следващ за през деня:

Взех мостра, наистина дренира, много приятен крем. Ще си взема мостра и на антибръчковия да го пробвам, ако е ок, ще си взема и него. По около 25-35 лв са, а са много хубави, ползвам го от седмица..

# 382
  • варна
Ако наистина дренира подпухване около очите, това ще е новата форумна лудост LaughingДоста жени тук страдат от това.

С нетърпение чакам още отзиви за кремчето.

За да сме си полезни наистина моля,пишете и годините си.

# 383
  • на последния етаж
cutesmallcat, къде да намеря мостри на тази козметика? Аптеките?

# 384
  • Sofia
Имат щанд в един от коридорите на Парадайс мол, за аптеките не знам..

Относно дрениране, ето този крем е топ за мен :

Цената му, обаче, е Х3  Whistling

Тази година ставам на 40, нямам някакви кой знае колко големи подпухвания, обичайните сутрешни, които без крем биха спаднали до обяд, с този на BioNike спадат за час максимум  Peace

# 385
Купих си околоочен крем Uriage isoliss, но като му прочетох листовката се оказа, че е за възраст 25+, а пък аз съм 35+. 
Смятате ли, че ще ми е слаб и дали да се опитам да го сменя с Isofill, който е за 35+.

# 386
Купих си околоочен крем Uriage isoliss, но като му прочетох листовката се оказа, че е за възраст 25+, а пък аз съм 35+. 
Смятате ли, че ще ми е слаб и дали да се опитам да го сменя с Isofill, който е за 35+.

Аз съм 40+  Grinning Grinning Grinning и на мен ми е ок.

# 387
Ааа добре, благодаря. Бръчки още нямам, само фини линии  Sunglasses

# 388
Здравейте! Simple Smile Някой ползвал ли е Biotherm Aquasource total eye revitalizer? Пише, че е срещу отоци и тъмни кръгове с охлаждащ ефект.
Сега привършвам на ЕЛ Advanced night repair eye, хареса ми, по-гъст е като гел и хидратира, но ми се иска нещо една идея по-хидратиращо и освежаващо.

# 389
Здравейте! Simple Smile Някой ползвал ли е Biotherm Aquasource total eye revitalizer? Пише, че е срещу отоци и тъмни кръгове с охлаждащ ефект.
Сега привършвам на ЕЛ Advanced night repair eye, хареса ми, по-гъст е като гел и хидратира, но ми се иска нещо една идея по-хидратиращо и освежаващо.
освежаващ е, но доста лек - няма да ти допадне като хидратация, ако търсиш нещо по-силно.

Общи условия

Активация на акаунт